Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Evet SüleymanSüleyman Luş olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet SüleymanSüleyman Luş olabilir.
Transferden gelen gelir %100 kullanılsın da istiyorlar zaten limitleri 18 milyon euro 15 de vedattan gelse 33 milyon euro eder %40 sapma da istiyorlar 45 milyon euroya tekabül ediyo yeni transferlerine de 1907 tl derlerse anca sıyırırlar işten ömrümde böyle kolpa camia görmedim.Euri 8.74 anlık dediği gibi 50m euroya indirse bile 437m TL yapar. Bankalar anlasmasi olsa bile bu kadar limitleri olamaz ki
Ömrün, işin, ailen mutlu ve huzurlu geçsin freudcum
Mutlu yaşlar psycho
Mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.
Nice senelere kardeş Allah sağlık sıhhat versin ömrünün geri kalaninda
Ben de Isik'i bekliyordum ama hoca bence fizigi ve boyundan dolayi Emin'i tercih etti. Isik daha sert oynayan stoper. Defansif yonlerine bakarsak Isik daha iyi.Işık yerine direkt eminin tercih edilmesi en anlam veremediğim durumlardan biri. İkisi de olsa tamam da Emin’i alıp Işık’ın alınmaması çok saçma gelmişti bana
Nice mutlu yaslara rengdash
Sevdiklerinizin yokluğunu görmediğiniz, uzun, huzurlu ve mutlu yaşlarınız olur umarım. Doğum gününüz kutlu olsun.Dostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Yavuz hırsız misali; tüm transferleri KAP'a bildirdiğimiz halde bizim kulübe de "kolpacı" diyorlar. Buna ne demeli?Transferden gelen gelir %100 kullanılsın da istiyorlar zaten limitleri 18 milyon euro 15 de vedattan gelse 33 milyon euro eder %40 sapma da istiyorlar 45 milyon euroya tekabül ediyo yeni transferlerine de 1907 tl derlerse anca sıyırırlar işten ömrümde böyle kolpa camia görmedim.
Nice senelerin olsun ailen ile birlikte sağlıklı uzun yıllar dilerim r.taşDostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Senden gelecek 250 avrodan 150 düştüm.Eyvallah abican! Bilmukabele!
Yaşgünü hürmetine 150 euro ateşlersin artık!
66 romantzmi yaptı 10 giyerse gitsin başakşehireNexus Instagram'da arda turan bakarsiniz 10 numara giyer demiş heralde belhanda yolcu bu sene
66'yi giyecegini acikladi zaten.Nexus Instagram'da arda turan bakarsiniz 10 numara giyer demiş heralde belhanda yolcu bu sene
Metehan, Ogün(yollamışlar çocuğu zaten) bunları da deneyebilirdik. Işık bence aralarında en hazır olan ve en iyisi. Eminden daha hızlı ve daha sert. Bir tık ozana benziyorBen de Isik'i bekliyordum ama hoca bence fizigi ve boyundan dolayi Emin'i tercih etti. Isik daha sert oynayan stoper. Defansif yonlerine bakarsak Isik daha iyi.
Ali Yavuz ve Suleyman Lus var ama Isik yok ilginc. Orta sahada eksigimiz varken Abdussamed'i de beklerdim.