Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euri 8.74 anlık dediği gibi 50m euroya indirse bile 437m TL yapar. Bankalar anlasmasi olsa bile bu kadar limitleri olamaz ki
Transferden gelen gelir %100 kullanılsın da istiyorlar zaten limitleri 18 milyon euro 15 de vedattan gelse 33 milyon euro eder %40 sapma da istiyorlar 45 milyon euroya tekabül ediyo yeni transferlerine de 1907 tl derlerse anca sıyırırlar işten ömrümde böyle kolpa camia görmedim.

Işık yerine direkt eminin tercih edilmesi en anlam veremediğim durumlardan biri. İkisi de olsa tamam da Emin’i alıp Işık’ın alınmaması çok saçma gelmişti bana
Ben de Isik'i bekliyordum ama hoca bence fizigi ve boyundan dolayi Emin'i tercih etti. Isik daha sert oynayan stoper. Defansif yonlerine bakarsak Isik daha iyi.

Ali Yavuz ve Suleyman Lus var ama Isik yok ilginc. Orta sahada eksigimiz varken Abdussamed'i de beklerdim.

Dostlar, hayirli geceler. Yeni yasimiza girmis bulunuyoruz. Umarim bu gecenin uzerine dogacak olan gunes hepimizin evine aydinlik getirsin. Mutlu, ferah ve saglik ile kalın.
Sevdiklerinizin yokluğunu görmediğiniz, uzun, huzurlu ve mutlu yaşlarınız olur umarım. Doğum gününüz kutlu olsun. :hat: 🎂 🎉

A3ABB2BB-6B25-48C8-9A6C-F2423C9F3974.webp

Transferden gelen gelir %100 kullanılsın da istiyorlar zaten limitleri 18 milyon euro 15 de vedattan gelse 33 milyon euro eder %40 sapma da istiyorlar 45 milyon euroya tekabül ediyo yeni transferlerine de 1907 tl derlerse anca sıyırırlar işten ömrümde böyle kolpa camia görmedim.
Yavuz hırsız misali; tüm transferleri KAP'a bildirdiğimiz halde bizim kulübe de "kolpacı" diyorlar. Buna ne demeli?

Nexus Instagram'da arda turan bakarsiniz 10 numara giyer demiş heralde belhanda yolcu bu sene

Ben de Isik'i bekliyordum ama hoca bence fizigi ve boyundan dolayi Emin'i tercih etti. Isik daha sert oynayan stoper. Defansif yonlerine bakarsak Isik daha iyi.

Ali Yavuz ve Suleyman Lus var ama Isik yok ilginc. Orta sahada eksigimiz varken Abdussamed'i de beklerdim.
Metehan, Ogün(yollamışlar çocuğu zaten) bunları da deneyebilirdik. Işık bence aralarında en hazır olan ve en iyisi. Eminden daha hızlı ve daha sert. Bir tık ozana benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt