Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EE0H24QXUAAA1H9.webp
ERfQ_JnXUAAUjze

Devami gelmedi.

lermacı herif okuduğu şeyle alakalı olarak espri yapmış duyum demeyelim o yazdığına
Evet "yellow red'e yabancı" değil derken bir şaka yaptı (fena joke değil) lakin sırf espiri yaptını sanmıyorum.

Duyuma biraz mizah katmış. Inglizler mizahı severler.

Şenol’un haberi yoktur ama ikna etmek için ne gerekiyorsa yapılsın. Seneye Euro 2020 için ilk 11 santrafor teklifi yaparak şansımızı denemek lazım

Uzun yıllardır ligimizde oynayan Nazım Sangare'nin Türk olduğunu bilmeyen birisinden Brewster için uğraşması çılgınlık olur zaten.

Bu yonetim aksam pazarini bekleyip carik curuk meyveleri alip gelen tayfaya benziyor aksam pazari ucuzdur ama saglam birsey bulamazsin bunu ne zaman anlayacaklar

Coulibaly’yi de belçikalılara mı kaptırdık şimdi?
Bizimkiler galiba ilgilendiği futbolcuyla görüşüp teklif yapmak yerine sadece trene bakar gibi bakıyorlar. Bunlar bakarken de başkaları gelip işi bitiriyor.

Coulibaly’yi de belçikalılara mı kaptırdık şimdi?
Bizimkiler galiba ilgilendiği futbolcuyla görüşüp teklif yapmak yerine sadece trene bakar gibi bakıyorlar. Bunlar bakarken de başkaları gelip işi bitiriyor.

Daha iyi alternatifi düşünüyorlardır çıkan her ismin transfer olmasını beklememek lazım.

imparaTudorun juveye gidişi bile dert olmuş korkutmuş

Başta bjk liler korkmuştur.

30 yıldır tüm bjk derbilerini izledim. Tudor efsanesi dönemimde oynadığımız maç gibi bir maç izlemedim. Bjk tek kale oynadı ezildik süründük rencide edildik. 10 0 biterdi belki de. Tarihimizde bjk ye ezildiğimiz tek maç Bir daha da öyle maç olmaz zaten.

yabancı duyumcuların ekibizinin kalitesini artırmaya yönelik hamleleri sonuçsuz kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt