Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B Takım ligi çok faydalı olacak. Eğer yabancı sınırı da bu şekilde devam ederse Türkiye’den daha çok futbolcu yetiştirebiliriz.

Başta bjk liler korkmuştur.

30 yıldır tüm bjk derbilerini izledim. Tudor efsanesi dönemimde oynadığımız maç gibi bir maç izlemedim. Bjk tek kale oynadı ezildik süründük rencide edildik. 10 0 biterdi belki de. Tarihimizde bjk ye ezildiğimiz tek maç Bir daha da öyle maç olmaz zaten.

6 yediğimiz olmadı şükür

Sozlukte zaten herseyi okuyabiliyorsun, hic uye olmayi dusunmedim. Ayrica cok tenha

oyuncu 3 gün önce "gs gibi fantastik bir kulüpten ilgi görmek çılgınca" minvalinde açıklamalar yaptı ve bu video twitter'da yayıldı. taraftarlarımız alakalı alakasız her transfer haberi çıkan oyuncuya yaptığı gibi bu oyuncunun ve kulübünün de hesaplarına mesaj yağdırdı. bu ilgiyi gören sarpsborg hocası açıklama yaptı oyuncumuz 1,4 milyon euro'ya satılmadı diye. sonuç olarak max 800 bin euro ederi olacak oyuncu oldu mu sana 3 milyon. şu ffp ve ergen taraftar kitlesinden kurtulsaydık her transfer dönemi ayrı ızdırap.
25 Ağustos 2020 20:25 · katenacyo

Ulan transfer yapamazlar taraftar suçlu adam satamazlar taraftar suçlu.Twitterda profil fotoğrafı melo olan adam transferi bu kadar etkileyebiliyorsa helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt