GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 22

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,7K
Sayfa
22/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

********************* Gazetesine göre

Sneijder yarın İstanbul'da olacakmış.Resmi açıklama da yarına...

Vay anasini, Sneijder'in 3,5 yillik maliyeti yaklasik 596940974001.02 vietnam dong'u civarindaymis:cool:

O da doğru ama zaman alır. Seneye o iş. Elmander gider Baros satılır vs bir tane da forvet alırız. Ancak Sneijder ilk 3-5 maçında saçmalayabilir. Bu doğal ve sabır isteyen bir durum. Hagi de böyleydi.

Hagi öyle değildi daha dün gibi hatırlarım..

Van'a iki salladı , Alisamiyen'de TS'a frikikten attı.. iki maçı sırf kendi aldı...

Ben Hagi ile kimseyi kıyaslamam ama sen Hagi'nin gelişini unutmuşsun.. Süper başladı süper bitirdi Hagi..

Maymuna bak maymunaaa..

Kıskançlıktan n'apacağını şaşırmış.. :asd:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
simiyagon07 - 20.01.2013 21:31[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 433"]

[TR]

[TD]
bos.gif

resmi açıklama geldi yuh be!

Mustafa Sarp Sözleşme İmzaladı - 09.06.2009 13:58 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Öküz gibide yazıyor orda mustafa sarp diye :trollface:

Wesley Sneijder Galatasaray'da :-)

Ligtv resmen siradan bir transfermis gibi duyurdu yani laf arasinda soyledi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu açıklayın gitsin işte ne Pazartesi? Taraftarın ne halde olduğunu bilmiyor musunuz? Yeter, ayıp yahu. :mad:

arkadaşlar bu arada ırmak kazuktan haber var mı? gelirken onu da getirsinler yazık adama. gelirken bari 2 konuşsun wesley ile.

Valla akşama kadar uyudum, ama rüyamda Sneijder ile alakalı birşeyler gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorum:) Eşime uyanır uyanmaz Sneijder geldi mi die sordum yok dedi. Hemen elinden laptopu kaptım, hayırdır be rüyanda da mı transfer görüyon dedi. Hemen haberleri açtım. Sneijder Galatasaray'da haberlerini gördüm, hemen kaynaklara baktım sağlam kaynaklardı. Öyle bir sevinç çığlığı atmışım ki, Cl'de final maçında gol atmışız gibi, ama ne yalan söliyim benim sevincim bu olmamalıydı çok daha fazlası olmalıydı. Şuan bile ağzım kulaklarımda olmalı hala yılışıyor olmam gerekirdi.

Sneijder harbiden soğutmuşsun be bizi:(

Hagi öyle değildi daha dün gibi hatırlarım..

Van'a iki salladı , Alisamiyen'de TS'a frikikten attı.. iki maçı sırf kendi aldı...

Ben Hagi ile kimseyi kıyaslamam ama sen Hagi'nin gelişini unutmuşsun.. Süper başladı süper bitirdi Hagi..

Ergün yanlışın var. İlk 3 maç kötü oynadı kötü derken rezil değil öne çıkmadı eleştiriliyordu hatta. Sonra dan açıldı. Zaten kupalar geldi sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt