GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 40

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,2K
Sayfa
40/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ona bakarsan Başkan, forlan reyes ujfa için ispanya dönüşü '' biri 2 yıl , biri 3 yıl, biri 4 yıllığına geliyor'' demişti.. Bunu daha bizim başka bile tutturamıyorsa şerefe söz söylemeye bile gerek yok..

Ben Şeref Aydın'a bir şey demiyorum zaten.İsteyen inanır,beni ilgilendirmez.Ben de söylediklerini takip ederim ama Shaqiri olayından beri güvenmiyorum. Ayrıca başkanın o kadar net bir cümlesini de hatırlamıyorum ama belki de hafızam beni yanıltıyordur. :)

Bugune kadar forumdaki hicbir mesajimda kimseye ne bir saygisizlik ne de terbiyesizlik yaptim. Yaptigimi iddia edenler varsa buyursunlar mesajlari gostersinler.

Mesajlarimda kimseyi kirmamaya, incitmemeye ozen gosterdim. Yeri geldi sahsima yonelik elestirileri de okudum(ki elestiri her zaman olacaktir), hakaretleri de.

Ancak su da unutulmamali ki ben de bir insanim ve bir yerden sonra sabrim tasiyor. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum, fakat beni israrla bunu yapmam icin zorluyorlar. az once refik akin denen arkadasin yazdiklarini once forum yonetimine, yarin da adli makamlara iletecegim. Kaldi ki beni taniyanlar bilirler, oldukca sakin ve sabirliyimdir. insanlarin soylemleri beni yaralasa bile, bu bilincli bir sekilde giderek cogalmadigi surece sorun etmem. ancak bugunku mesele oyle olmadi. gecmiste birkac defa daha adli makamlara basvurmus, hakli bulunmustum. ben de bu durumdan pek memnun degilim. fakat onlemlerimi de almak zorundayim. beni anlayacaginizi var sayiyorum.

mesajlarimda nasil ki kimseye saygisizlik, hadsizlik, terbiyesizlik yapmiyorsam kimse de bana veya x bir kisiye yapmamali. sahsen buraya hos vakit gecirmeye, insanlarla iyi diyaloglar kurup adam gibi muhabbet etmeye, bir seyleri paylasip yine paylasilan seylerden kendime gore bir seyler alip mutlu olmaya calisiyorum.

ayrica; refik akin denen arkadas olmayan bir seyi iddia etmis. ben burada ya da bir baska yerde "oyuncu bugun aciklanacak" seklinde bir ibare kullanmadim. bir sure sonra aciklanir yazmistim.

saglicakla, hoscakalin.

+1905

Bugune kadar forumdaki hicbir mesajimda kimseye ne bir saygisizlik ne de terbiyesizlik yaptim. Yaptigimi iddia edenler varsa buyursunlar mesajlari gostersinler.

Mesajlarimda kimseyi kirmamaya, incitmemeye ozen gosterdim. Yeri geldi sahsima yonelik elestirileri de okudum(ki elestiri her zaman olacaktir), hakaretleri de.

Ancak su da unutulmamali ki ben de bir insanim ve bir yerden sonra sabrim tasiyor. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum, fakat beni israrla bunu yapmam icin zorluyorlar. az once refik akin denen arkadasin yazdiklarini once forum yonetimine, yarin da adli makamlara iletecegim. Kaldi ki beni taniyanlar bilirler, oldukca sakin ve sabirliyimdir. insanlarin soylemleri beni yaralasa bile, bu bilincli bir sekilde giderek cogalmadigi surece sorun etmem. ancak bugunku mesele oyle olmadi. gecmiste birkac defa daha adli makamlara basvurmus, hakli bulunmustum. ben de bu durumdan pek memnun degilim. fakat onlemlerimi de almak zorundayim. beni anlayacaginizi var sayiyorum.

mesajlarimda nasil ki kimseye saygisizlik, hadsizlik, terbiyesizlik yapmiyorsam kimse de bana veya x bir kisiye yapmamali. sahsen buraya hos vakit gecirmeye, insanlarla iyi diyaloglar kurup adam gibi muhabbet etmeye, bir seyleri paylasip yine paylasilan seylerden kendime gore bir seyler alip mutlu olmaya calisiyorum.

ayrica; refik akin denen arkadas olmayan bir seyi iddia etmis. ben burada ya da bir baska yerde "oyuncu bugun aciklanacak" seklinde bir ibare kullanmadim. bir sure sonra aciklanir yazmistim.

saglicakla, hoscakalin.

Seref buraya her türlü insan giriyor,kompleksli kendini öne atmak istiyen kisisel sorunu olan bir iki kisinin lafina sende hemen alinma.Shaqiri transferini isvicre basinindan takip ettim,oyuncu istiyordu basel veriyordu Bizim Yönetimimiz samimi deildi 9-10 milyona aliniyordu istenseydi,ama 6 düsse basel yönetim hayir 5 diyecekti cünki almak istemiyorlardi.

yok sana karşı bir şey söylemedim mevcut kadromuz için de hocanın ilk olarak oynatmayı düşünebileceği yeri söyledim. senin söylediğin yerde oynarsa illaki birinin kesilmesi gerekir onu demek istedim.

biz bir birimizi yanlis anliyoruz galiba.. yine ayni yorumu yaptin. benim agzimdan cikmis bir beyanat olarak gösteriliyor.. oyniyabilir dedim oynayacak veya oynamasi lazim diye bir yorumum yok.. sonra forum hocalari kafama vuracaklar bak sen Sneijderi ön libero oynatmak isteyen kisisin diye.. :b5:

neyse uzatmiyalim, Wesley Sneijder hayirli ugurlu olsun :yenieek:

bu sinan engin tam bır şerefsiz.Beyaz tv belhanda interle söz kesti yazısını yazınca hemen karşı cıktı bu sadece duyumdur dedi bırıncı agızdan değil fenerbahçelı taraftarları hayal kırıklıgına ugratmayın dedi.Peki şerefsiz gecen hanı ucaktaydı sneijder. galatasaray taraftarını nıye dusunmedın ozaman

TDK'da var açıklaması ama TDK yazdığı halde burada myc sebebi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt