Yalnız var ya yönetim acaip güven tazeledi. Benim gibi inancını yitirenlere bile helal olsun dedirtti. Demek ki başkanın gerçekten de alamayacağı futbolcu yokmuş. Ronaldo-messi hariç![]()
Sürekli gelmez mesajları atan arkadaşlar özür diledi mi?
7aydını ilk 11 de oynatacağıma yani kimse sakat değilken mecbur değilken aydın oynayacağına BAM gelsin bu takımda oynasın daha iyi--------------Muslera---------------
Eboue----Semih---Ömer T.----Riera
--------Melo-----Selcuk-------------
Aydin-----------------------Amrabat
-------------Sneijder----------------
-------------Burak-------------------
:yenieek:
Napalimki bro? Piyasada yerli oyuncu yokki..
Sol ve sag bek ha bunu almamiz lazim veya umut veren bir oyuncu ben cikaramiyorum... (Veysel Sari az biraz aklimdan geciyor oda eh iste...)
Bari Stoppere Serdar Tasci alinsa orda bir oh cekeriz bence.
Ben farklı olarak Melo-Yekta ve Umut-Elmander değişikliği yapardım.
Hocam ama topu aldığı zaman onda kalıyor ve dikine gidebiliyor he bugünü sorarsan evet gol kaçırdı o rövaşata olayına bende kılım ZIRT PIRT deniyor ama bizim takımda olmasını çok isterdim.
:yenieek: Bu yıl 1 tur daha geçelim.O kadarına bile razıyım ben.
Bugün bir Ajax-feyenord maçı izledim.Adamlar uçuyorlar sahada yeminle...Onlara bakınca da bizim oynadığımız yavaş futbol bana amatör gibi geliyor.
Belki bazıları bana karşı çıkabilir,ama gelecek yıl Melo'nun yerine daha kesici bi adam lazım gibi bize..Yaya Toure gibi :cool:
-----
Nerden........
![]()
Nereye..........
![]()
7aydını ilk 11 de oynatacağıma yani kimse sakat değilken mecbur değilken aydın oynayacağına BAM gelsin bu takımda oynasın daha iyi
lucas neill de cok kaliteli bir stoperdi aslinda
kewelli da özlemedik degil
:sad007: