GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 134

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,8K
Sayfa
134/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız var ya yönetim acaip güven tazeledi. Benim gibi inancını yitirenlere bile helal olsun dedirtti. Demek ki başkanın gerçekten de alamayacağı futbolcu yokmuş. Ronaldo-messi hariç :)

Ronaldo -Messi diyerek Unal Aysal'a duyuru mu yapiyorsun :) ...bak Sneijder'i kaldiramadi Mediamiz Messi ve Ronaldo'da ne olur dusunmek bile istemiyorum :D

486030_10151265265071843_1422940599_n.png

Timsah vol 8156194110484120

Oldu bu şimdi

Ne güzel kuşlar berabere kalmış hevesleri kursaklarında kaldı diye foruma giriyoruz, bizimkiler dünyanın sayılı futbolcularından birini getiriyor

Ya kardeşim biz fenerin küme düşmesi muhtemel ekiplerinden biriyle( elazığlı arkadaşlar kızmasın) berabere kalmasını (hemde kendi sahasında ) gökhan gönülün alacağı cezayı tartışıyoruz,zevkini çıkartmadan bizimkiler transfer yapıyor.Beklesene 1 gün daha.

Çok kızdım çok:lol::lol::lol:

--------------Muslera---------------

Eboue----Semih---Ömer T.----Riera

--------Melo-----Selcuk-------------

Aydin-----------------------Amrabat

-------------Sneijder----------------

-------------Burak-------------------

:yenieek:
7aydını ilk 11 de oynatacağıma yani kimse sakat değilken mecbur değilken aydın oynayacağına BAM gelsin bu takımda oynasın daha iyi

Napalimki bro? Piyasada yerli oyuncu yokki..

Sol ve sag bek ha bunu almamiz lazim veya umut veren bir oyuncu ben cikaramiyorum... (Veysel Sari az biraz aklimdan geciyor oda eh iste...)

Bari Stoppere Serdar Tasci alinsa orda bir oh cekeriz bence.

hocam piyasada sol bek var ama biz almıyoruz. atilla turan gibi bir oyuncuyu almadık. bunlar devşirme rieradan daha iyi yaparlar görevlerini ki rierayı küçümsemiyorum takımda ki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için yerli oyuncuların toplanması taraftarıyım... riera'da asıl mevkisinde oynar kayserideki günlerinden eser kalmayan amrabatı izlemek zorunda kalmayız. eskiden galatasaray cihan has polatlı, orhan aklı dönemlerinde bile hucumda cok etkili olup son dklarda maçı koparıyordu. bizde gözümüze kestirdiğimiz yerlileri alıp takıma monte etmeliyiz. bunun balşka yolu yok. yoksa gökhan gönül gökhan gönül olduktan sonra alamazsın. hadi al simdi alabiliyorsan. bu yüzden yetenekli oyuncuların takıma toplanması gerek.

hadiyin beyler iyi geceler. bundan sonra da nöbet tutmam, sneijder'in üstüne nöbet tutmak sneijder'e haksızlık olur. zirvede bırakalım :) en kötü günümüz bugünkü gibi olsun :)

:yenieek: Bu yıl 1 tur daha geçelim.O kadarına bile razıyım ben.

Bugün bir Ajax-feyenord maçı izledim.Adamlar uçuyorlar sahada yeminle...Onlara bakınca da bizim oynadığımız yavaş futbol bana amatör gibi geliyor.

Belki bazıları bana karşı çıkabilir,ama gelecek yıl Melo'nun yerine daha kesici bi adam lazım gibi bize..Yaya Toure gibi :cool:

aslında 2 yıl öncesine bakınca bukadar büyük bi kadro revizyonunu çok büyük başarıyla sağladık. 2. seviyeden 5.seviyeye fırladık. artık sürekli daha iyisini isteyerek oyuncu kalitesini yavaş yavaş arttırmalıyız. mesela geçen yıl için elmander yeterli bi forvetken bu yılki hedeflerimiz için biraz düşük kalıyor. ondan daha iyisini mutlaka kadromuza katmalıyz. bu her mevki için geçerli tabi. :)

Yalniz birsey varki Unal Aysal'in o seref yoksunu yorumcu sanan zaatlarin bulundugu kanal'ara cikip beyefendiligini bozmadan konusmasi...BUYUKSUN BASKAN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt