GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 137

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,7K
Sayfa
137/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Altan Tanrıkulu belhanda sneyderden iyi futbolcu dedi az önce koltukta uyukluyordum galiba rüya gördüm ama dediyse bu salağı ebesi doğumda elinden düşürmüş arkadaş, bir insan fenerlide olsa bu kadar mal olmaz ...

o malın zoruna gitmiş ellemeyin. boru gibi oturdu çıkarması için bikaç gün süre verin :)

hocam piyasada sol bek var ama biz almıyoruz. atilla turan gibi bir oyuncuyu almadık. bunlar devşirme rieradan daha iyi yaparlar görevlerini ki rierayı küçümsemiyorum takımda ki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için yerli oyuncuların toplanması taraftarıyım... riera'da asıl mevkisinde oynar kayserideki günlerinden eser kalmayan amrabatı izlemek zorunda kalmayız. eskiden galatasaray cihan has polatlı, orhan aklı dönemlerinde bile hucumda cok etkili olup son dklarda maçı koparıyordu. bizde gözümüze kestirdiğimiz yerlileri alıp takıma monte etmeliyiz. bunun balşka yolu yok. yoksa gökhan gönül gökhan gönül olduktan sonra alamazsın. hadi al simdi alabiliyorsan. bu yüzden yetenekli oyuncuların takıma toplanması gerek.

100 puan :yenieek:Atila olabilir gibi bir olgu var ama bunu da alip oynatmadan bu kalite varmi yokmu anliyamayiz.. Insallah bu cocuk alinir yedek olacaksa bile bu takima gelmek isteyecektir bence.

Baska isim de gelmiyor aslinda bir Malik fatih var onuda bir kac macta izledim eh iste...

Stoper mevkinde sıkıntılıyız..

Hadi Semih Kaya - Dany Nounkeu ikilisi iyi de..

Tomas Ujfalusi sezonu kapattı bence..

Gökhan Zan'ın yerine stoper almamız lazım Zan'ın formu çok yetersiz.

Abi bu aldığımız adam 2 sene önce messiyle yarışıyordu yılın en iyi futbolcusu ödülünde. Zaten en iyi orta saha ödülü almıştı. Yani Ünal başkan harbi karizma yaptı, onları da 30 yaşından sonra getirebiliriz inancım var yani :D

Insallah Refik su Media'ya kapak olsunda nereden nerelerine olacagi onemli degil :D...Serefsizlerin, Sikecilerin Baskan'ini nasil ovuyorlar yok malkocoglu falan filan..Kurban olun lan Malkocoglun'a DELIKANLILIK DOGUSDAN OLUR! ...Kaniniz bozuk birkerem serefsiz tohumlari!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt