Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gecen gece de söyledim

Ülkede Sansal Büyüka disinda 1 tane adam akilli spor yorumcusu yok TV DE.

Sneijder 2 mac kötü oynasın karakterine sevdiğim Gökmen Özdenak Yolanthe ile dalga gecmeye baslar.

Gelde fittirma.

İnsanlarda para kazanmak ugruna şeref diye bişey kalmamiş, ekranlarda sebeklik yapiyorlar.
siz de uslanmayıp bu şebekleri izlemeye devam ediyosunuz.

Beyler Fifa 13'te kadro update'i geldi mi? Sneijder Galatasaray'da mı yani?

TT Arenanin son halini yayinlayabilecek biri varmi?

Cok merak ediyorum

Gecen gece de söyledim

Sneijder 2 mac kötü oynasın karakterine sevdiğim Gökmen Özdenak Yolanthe ile dalga gecmeye baslar.

Gelde fittirma.

İnsanlarda para kazanmak ugruna şeref diye bişey kalmamiş, ekranlarda sebeklik yapiyorlar.

rtük'e şikayet et renkdaş ben ettim mesela bugün

Gecen gece de söyledim

Sneijder 2 mac kötü oynasın karakterine soktugum Gökmen Özdenak Yolanthe ile dalga gecmeye baslar.

Gelde fittirma.

Bazen kizmiyor da degilim su bizdeki Galatasaray'lik durusuna Yoneticilerimizin cikipda efendi efendi cevap vermelerine falan..bugun dayanamadim Beyaz TV Spor programina Twit attim : "Ulan ne kadarda koymus GS ve Sneijder size lan suanda studyoyu basip size tek tek tecavuz etseler daha fazla reyting alirsiniz @beyaztvspor".

Sneijder'de geldiğine göre artık defans transferine yönelebiliriz :ayatollah:

iste kimi kime sikayet ediyoruz.

ozaman kanalı arayıp rahatsızlığını bildir renkdaş, veya hem şikayet edip hem ara o da etkili bi çözüm :D oturduğumuz yerde sinirleneciğimize bunları yapmak çok daha mantıklı

Saat gecenin 4'ü ,95 kişi var şu forumda :lol:

ozaman kanalı arayıp rahatsızlığını bildir renkdaş, veya hem şikayet edip hem ara o da etkili bi çözüm :D oturduğumuz yerde sinirleneciğimize bunları yapmak çok daha mantıklı

Telefon etmediysemde bir twit attim bugun Beyaz TV spor kanalina ama bir cvp gelmedi tabii..gerci attigim twit biraz agir kacmis olabilir.

Football manager de Sneijder i takima koyun ;)

***A.Tanrıkulu mode on***

Transfer Vikipedi'de açıklandı mı beyler? Bunlar resmi kaynaklardır. Lütfen. Sevinmeden önce bir kontrol edersek.

***A.Tanrıkulu mode off***

Çarşıdan Aldım Shaqiri Eve Geldim Necati Diyenler.. Alın Beyler Wesley Sneijder !!!!!

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
sneijder38 - 20.01.2013 22:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Benim nicki ne yapıcaz şimdi?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Telefon etmediysemde bir twit attim bugun Beyaz TV spor kanalina ama bir cvp gelmedi tabii..gerci attigim twit biraz agir kacmis olabilir.

evet son derece normal olmuş cevap atmamaları daha yeni okudum o mesajı :asd: beyaz tv'deki programda en azından adamın karısı hakkında konuşan yoktu ben asıl gökmene çok sinirlendim Türk örf adetlerinden bahsediyo bide adamın karısı hakkında konuşuyo sanki bizim adetlerimizde var böyle bişey, aslında kaale almayacaksın ama işte sinirleniyo insan ister istemez

GS vs Sao Paulo maci yapdi FIFA13'de

Sneijder tam bi maestro gibi takimi yönlendirdi... Macin adami secildi, GS 3:0 kazandi.

yanliz 91'dakika, Sneijder bi depar atdi, sakatlandi :o

.umarim bize uzun zaman faydali olur sakatlik durumu olmaz, ve giderse, Takimla Sampiyonluk, Kupalar alip gider.

REIS GELDIIIIIIIIIIIIIIIIII :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt