Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="width: 1313"]

[TR]

[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 1090"]

[TR]

[TD]wesley sneijder Ğs´de[/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: Gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

çok iyi transfer gerçekten bu transferi gerçekleştirenleri alkışlamak lazım kolay değil böyle bir adamı getirmek selçuk volkanı avlıyordu bu adam ile *2 korkalım renkdaşlar adam çok iyi çift ayak pıtırcan kıskanmadım değil hani!

bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[video=youtube;tRwkohvaH2M]https://www.youtube.com/watch?v=tRwkohvaH2M[/video]

beyler neden resim koyamıyorum konuya ? yardımcı olursanız

antuda krize girdim adamların zaten rakibi yoktu şimdi hiç bişi yapamayız diyolar D

Adamlar bize bildiğin hakaret ediyolar. Biz de bu Aykut varken bu kadar masraflara girilir mi be enayiler demişler:D

Hayır yazıcam şimdi neden bu kadar kendinizi önemsiyosunuz biz Antalya ile yarışıyoruz die ama hemen kedicik demeye başlıcaklar:D

Dün o kadar çok Sneijder haberi ve yorumu okuyup dinledim ki rüyalarıma girdi dün gece :asd:

Muslera

Eboue-Semih-Lescott-Vargas

Selçuk-Alper

Sneijder

Yabancı-Burak-KerimFrei

hayal kuruyorum :asd: bir de iyi bir sağ açık lazım

Taşçı ve M'Bengue şimdi Ayew ve Fer sezon sonunda :ayatollah:

Hayalimdeki 2013-2014 kadrosu : 2 hollandalı, 3 fransızca konuşan oyuncu olması da önemli bir ayrıntı.

------------------Ayew-------Burak-----------------

------------------------Sneijder---------------------

------------------Selcuk--------Hamit---------------

-----------------------Leroy Fer---------------------

M'Bengue------S.Taşçı-----------Semih---------Eboue

------------------------Muslera---------------------

İddia ediyorum bu kadro form tutsun, oyun düzenine ve birbirine alışsın ŞL finali hayal değil :b5:

millet fm den oyuncular önermeye başlamış yine, hayırlısı

Yok renktaş, düşman ayağa dost başa bakarmış (öyle bişiydi heralde) die bir söz var biliyom da:)

Ne bilim onların o içler acısı halini görünce, birde bizden nasıl nelerle bahsettiklerini görünce sevinçten uçurtuk oluyorum ya:)

Ben aslinda pek bakmiyorum onlara. Rakip olarak görmek istemiyorum acikcasi onlari. Biz Galatasaray yiz birakinda biraz daha Serefli rakiplerimiz olsun.

Bundan sonra benim rakibim Real madrid-barca-manu ve sayre . Yemisim birbirilerini yalayan sike kuslarini . Ayni ligde olmalari bizimle benim biraz gücüme gidiyor okadar ama ne yapacaksin. idare edecez

Muslera

Eboue-Semih-Lescott-Vargas

Selçuk-Alper

Sneijder

Yabancı-Burak-KerimFrei

hayal kuruyorum :asd: bir de iyi bir sağ açık lazım

Yok arkadaşım hayal mayal kurmayın. Yasak size hayal. Sizin kurduğunuz hayale kapılıp biz de hayal kurmaya başlıyoruz. Sonra bir bakmışız Messi'yi istiyoruz. Düşün yani C.Ronaldo'yu alsak kesmicek düzeye geliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt