Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim taraftarda bir alem, santrafor- 10 numara veya kanat oyuncusu olunca basin parayi getirin demesini bilirler, stoper sanki gereksiz bir mevki de adam bu fiyat fazla diyor. Stuttgart istese 10 milyona bile satar onu. Oyuncuda nabiz yoklanmali kesinlikle, yaz sezonu görüsme olursa olumlu gecme ihtimali daha yüksek, tabiki burada ligi almak ve schalke'yi elemek de önemli rol oynar.

hata ile yedigi gol yokki adamin defans berbat kaleci napsin

anlatamıyorum galıba ben hatalı gol yedı demıyorum

kurtarıs dıyorum

gır bak hangı kalecı kac kurtarıs yapmıs

muslaranın olusum bıle yeterr ama ,bu yıl gecn yılkı muslera yok

avrupa maçlarında daha konsantre bana gore

Seneye Ujfa,Baros,Elmander,Melo büyük ihtimalle bizimle olmayacak. Muslera,Eboue,Dany,Riera,Amrabat kalır.

Serdar Taşçı alınabilirse alınsın.

Bizim taraftarda bir alem, santrafor- 10 numara veya kanat oyuncusu olunca basin parayi getirin demesini bilirler, stoper sanki gereksiz bir mevki de adam bu fiyat fazla diyor. Stuttgart istese 10 milyona bile satar onu. Oyuncuda nabiz yoklanmali kesinlikle, yaz sezonu görüsme olursa olumlu gecme ihtimali daha yüksek, tabiki burada ligi almak ve schalke'yi elemek de önemli rol oynar.

serdar için degmwezmı murat rıskke gırmeye

beyler yeni duyum var mı çömez Şeref dışında:lol:

Sabahtan beridir bunu anlatmaya çalışıyorum işte.. Sneijder karşılamadan çok memnun..

Biz 3.dünya ülkesinin insanlarımıyız , biz yamyam mıyız biz öyle miyiz biz ilkel miyiz diye olur olmadık ithamlar geldi taraftarımıza..

Biz buyuz işte tamda bu ... siz beğenmeyin Sneijder beğendi , yolanthe beğendi.. herkes bize hayran biz bizi sevemiyoruz..

Serdar ve ömerin yabanci stoperden ne farki var.(üst düzey olmayacaksa) bu cocuklarda almanyada yetismis

O eski rezaletlerden sonra haklısın tabi Muslera başımızın tacı ayrı konu ama ben Onur'un riskli beğenmeyeceğimiz bir transfer olcağını kesinlikle düşünmüyorum o yüzden rahatım :)

Al kardeşim sene sonu inleri.Kanada da frei i.

Semih-Burak-İnler-Selçuk-Hamit/Frei/Engin

geriye yaz 6 yabancı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt