Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:yenieek:
Sabahtan beridir bunu anlatmaya çalışıyorum işte.. Sneijder karşılamadan çok memnun..

Biz 3.dünya ülkesinin insanlarımıyız , biz yamyam mıyız biz öyle miyiz biz ilkel miyiz diye olur olmadık ithamlar geldi taraftarımıza..

Biz buyuz işte tamda bu ... siz beğenmeyin Sneijder beğendi , yolanthe beğendi.. herkes bize hayran biz bizi sevemiyoruz..

baris valla ben onur monur dinlemem,muslera gibi kaleci bulmusuz otursun oturdugu yerde,oyle bir maci kurtarirki tüm sezonu kurtarmis olur muslera boyle bi kaleci,onurla kiyas kabul etmez

onur iyi kaleci abi çok begenmesem zaten musleraya asla gitsin demem. onurun birtek yan toplarda eksikligi var. cepheden çok iyi. onurunda gelecegi parlak bence. bakıp görücez abi. yoksa muslerayı çok savundum burda.:ayatollah:

Şu Ömer Toprak'ın numarası nedir ben Dany'den bir fazlası olduğunu düşünmüyorum hatta eksiği var.

Harbi şeref üst düzey bi savunmacı daha gelecektir demişti.

[video=youtube;HXW_3Wxrlqo]https://www.youtube.com/watch?v=HXW_3Wxrlqo[/video]

+1905 Bildigimiz tanidigimiz Fatih Hoca bjk macinda oynatir Wes'i.

Benim tanıdığım Fatih hoca'da oynatmaz diye düşünüyorum Sneijder'i. Ki zaten hazır değil. Antremanlara çıktı kondüsyon olarak sorunu yoktur belki ama 4 aydır maça çıkmadı. Yedek başlar büyük ihtimal.

olm degil serdar tasci, biz bu gazla thiago silva'i getiririz paris'ten.

onur iyi kaleci abi çok begenmesem zaten musleraya asla gitsin demem. onurun birtek yan toplarda eksikligi var. cepheden çok iyi. onurunda gelecegi parlak bence. bakıp görücez abi. yoksa muslerayı çok savundum burda.:ayatollah:
baris onur bencede iyi kaleci ona bisey demiyorum,ama bir iyi kaleci var birde buyuk kaleci,muslera benim gozumde buyuk kaleci oldugu icin herzaman muslera diyorum:b5:

belki biçoğunuz benim gibi düşünmez ama bnce muslera 18 e burak 12ye amrabat 6ya satılsa 15e inler ve alper 7buçuka onur 10a da sow gibi bi forvet alınmasını isterim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt