Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou gelirse CL de onyayabilir mi, yoksa oynayamaz mi...ARTIK BI KARAR verin

Sneijder Avrupa Liginde Vaslui maçında (grup maçı) forma giymiş. Bu yuzden o bir kişilik kontenjanı dolduruyor. Zarate, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Kaka, Diego, Sneijder arasında sadece Diego Avrupa'da hiç oynamadı.

Vaslui grup maçı değil, playoff maçı.

o yüzden Sneijder'ı kapsamıyor bu kural.

sneijder cok guzel roportaj verdi hollanda basinina, cok guzel muhtesem.

seviyom seni sari oglan

AW: Transfer Nöbeti

schalkeyi gecersek bir sonraki tur oynayabilir.. milletin dedigine göre saglam stoper herhalde ben hic tanimiyorum

Aurelien Chedjou 28 yaşında 2007 yılından beri inanılmaz istikrarlı bir şekilde Losc Lille forması giyiyor . 2 senedir kariyerinin zirvesinde . Ortalama 50 maç oynuyor bir senede . Bir aygır gibi güçlü . Takım içi arkadaşlık içiin eboue gibi bir neşe kaynağı denebilir . Ayağı çok düzgün ve hava toplarına çok hakim ayrıca gol yüzdeleri de bir hayli fazla yılda yaklaış 5-6 gol atar . 23 kez kamerun milli takımını giymiş . Bence fransanın en iyi stoperi . Danyden artısı acemice hareketleri hiç yok denecek kadar azdır . Maç kaybettirmez hatasıyla . Hızı da dany den yavaş denebilir . ama bu yavaş demek değil bence takımın ileri çıkmasını düzene sokar . Sneijder selçuk gibi duran top ayaklarınız varsa bu adam türkiyede çok gol atar . Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim ?

Adam Danzel Washington'un kankası :D

Awzv82zCQAAep3Z.jpg:large

cin yemegni seviyorlar..baksana denzelde kasik yok :asd:

Asıl hedefin şampiyonluk olduğunu düşünüyorum.Yani dolayısıyla şampiyonlar liginde istikrar.Yani ŞL'de oynayıp oynayamaması bence büyük bir önem arzetmez.

Abi Nigel De Jong gibi. Topla iyi oynayan, topla yumuşak ama rakibe sert giren bir oyuncu olabilir. Bizde Dany çok teknik aynı zamanda çok sert girebiliyor.

De Jong kütüğün önde gideni.Kasap tanımlamasına tam uyuyor.Kim olm bu eleman? Bu kadar maç izlerim ilk defa duydum ismini.

olum su sneijderi rahat bırakın ya

:yenieek:
kesinlikle o konuda haklısın zaten ben sadece senden değil bikaç arkadaştan daha Liverpool'un fazla küçümsendiğini gördüm ona karşılık söyledim adamların büyüklükleri geçmişleri pek tartışılcak gibi değil arkalarında bu kadar büyük bir tafatar toplulukları da var bu tarz takımların sırtı kolay kolay yere gelmez toparlanırlar diye düşünüyorum ... Galatasaray'ın küçümsenmesi konusunda haklısın ama tekrardan belirtiyim benimde sinirim bozuluyo o tarz yorumlara :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt