Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu stoperi alırsak Cl'de oynayamıcakmış öyle yazıyo Ntvspor'da.Almayız bence o zaman.
Sneijder Avrupa Liginde Vaslui maçında (grup maçı) forma giymiş. Bu yuzden o bir kişilik kontenjanı dolduruyor. Zarate, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Kaka, Diego, Sneijder arasında sadece Diego Avrupa'da hiç oynamadı.
soner abi çocukluğuna insin

Oynayabiliyor net bilgi.
Be sergen ve gökmenin kesin akrabalığı var
Adam Danzel Washington'un kankası
![]()

Abi Nigel De Jong gibi. Topla iyi oynayan, topla yumuşak ama rakibe sert giren bir oyuncu olabilir. Bizde Dany çok teknik aynı zamanda çok sert girebiliyor.
bizde pc başında mal gibi oturalım:hı':
sneijder cok guzel roportaj verdi hollanda basinina, cok guzel muhtesem.
seviyom seni sari oglan

Eren, Chedjou oynayamıyor ŞL'de.
kesinlikle o konuda haklısın zaten ben sadece senden değil bikaç arkadaştan daha Liverpool'un fazla küçümsendiğini gördüm ona karşılık söyledim adamların büyüklükleri geçmişleri pek tartışılcak gibi değil arkalarında bu kadar büyük bir tafatar toplulukları da var bu tarz takımların sırtı kolay kolay yere gelmez toparlanırlar diye düşünüyorum ... Galatasaray'ın küçümsenmesi konusunda haklısın ama tekrardan belirtiyim benimde sinirim bozuluyo o tarz yorumlara :yenieek: