Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder net 4 kesin alacak 3.2 falan palavra

an itibari ile galatasaraysozluk ve çeşitli forumlarda galatasaray ile anlaştığı iddia edilen hollandalı.. 25 yaşında ve real'de nerden baksanız 4-5 milyon euro'dan aşağa bir meblağya oynamıyordur.. eğer galatasaray bonservisini geçtim bu adamı bu miktardan daha ucuz bir rakama transfer edebilirse haldun üstünel ''nasıl transfer yapılır'' tezini yazabilir. ancak herşeye rağmen asparagastan öteye geçeceğini sanmıyorum..

ekşiden eski bir yorum vay be

an itibari ile galatasaraysozluk ve çeşitli forumlarda galatasaray ile anlaştığı iddia edilen hollandalı.. 25 yaşında ve real'de nerden baksanız 4-5 milyon euro'dan aşağa bir meblağya oynamıyordur.. eğer galatasaray bonservisini geçtim bu adamı bu miktardan daha ucuz bir rakama transfer edebilirse haldun üstünel ''nasıl transfer yapılır'' tezini yazabilir. ancak herşeye rağmen asparagastan öteye geçeceğini sanmıyorum..

ekşiden eski bir yorum vay be

Albayrak herseferinde uzerine basa basa cok ucuza aldik Sneijder cok fedakarlik verdi gibilerinden birseyler demiyormuydu! Benim aklimda mi oyle kaldi acaba ?

Yarin Imza Toreninden sonra Medya her turlu got olacak gibi geliyor.

[video=youtube;MKLYFURlW7o]https://www.youtube.com/watch?v=MKLYFURlW7o[/video]

mourinho olayı doğru sanırım baksanıza şu videoya.reyisi ağlatmış sneijder

La arkadaş şöyle ağız dolusu küfürle başlamak istiyorum cümleye bunlardan bahsedecekken bu medyadaki bütün spor programları biz oyuncu aldığımızda bonservisini yıllık alacağını bonuslarını abartmıyorum bunu konuştular yok işte uçak parasıymış git gelmiş oraya filan bunu hesaplayıp GS bu transfer 213123 € bi külfetin altına girdi dedikten sonra Belhanda'ya geçiyoruz diyip bonservisten filan hiç bahsetme yok bu her zaman böyle ne koymuşsak adamlara böyle çıkarmaya mı çalışıyolar anlamadım Sneijder yahu koskoca Sneijder Meireles'ten ucaza geliyor hala bahalıymış yok bu ülkede insanlar ekmek alamıyormuş hee oldu paşam.

Stadda imza töreni olaydı iyidi yada taraftara acık idman ama hoca haftasonu derbi var diye ikisinide yaptırmaz herhalde

Ligin devre arasinda bana tuhaf geliyor ayrica derby var burda 3 puan cok önemli, mac öncesinde Sneijder bir iki el sallasin daha iyi olur. (sezon sonu Sampiyonluk kutlamalarinda birseyler uydururuz :) )

herkese iyi akşamlar bu saatten sonra şimdilik bir şeyler olmaz

kasımpaşa maçındaki halimizi görünce uykum kaçıyor inş yeneriz transfer işinden çok dağıldık oyuncularda konsantre değiller

Tabii Sneijder geldi artık geceler daha bir anlamsız herkes daha bir erkenci sizde haklısınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt