Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Amrabat kalabilir, yedek olarak. Tabi su sacma 6+0 kalkmali.
Amrabat kalabilir, yedek olarak. Tabi su sacma 6+0 kalkmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimler mesela
Muhtar hadi herşeye tamam olsunda Farfan senede 35 maçtan aşşağı oynamayan adam.Nasıl Di Maria daha istikrarlı oluyor.Ayrıca 7 ve 15 arasındaki farkı tam anlayamıyorsun anlaşılan.Kaldı ki Di Maria'yı 20-25 ten aşşağı ümkün değil alamazsın.
Abi öncelikle niye bu forumda herkes kendi gibi düşünmeyen insanlar için "ergen, yok sen git fm oyna ehehehe" tarzında cümleler kurma sıfatlar takma gereği duyuyor bir izah edersiniz sevinirim bizde mi öyle yapalım ben ergeni üstüme alındığım için değil ama Amrabat'ı beğenmiyorum açık açık bir sürü gerekçe sayılabilir siz neden beğendiğinizi ya da bizim kanatımızın Ambarat olması gerektiğini açıklar mısınız madem?
Amrabat kim yaa trt de özetlerden futbolu takip eden adamlar beğenir amrabati
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Ben zaten 15 milyon eurodan bahsettim. O rakam zorlanır di Maria için.
Farfan sezon başı ortalama 30 maç oynuyor. Bu konuda istikrarlı. Ama maç içinde istikrarlı değil. Bazı maçlarda 10 dakika bile iyi oynaması yetebiliyor, orası ayrı mesele.
Di Maria kanatlarda da oynayabiliyor, iç tarafta da. Bence Farfandan çok daha etkili, birinci sınıf topçu.
Benim yazmama gerek varmı..
Çöp, lesh, güreşçi, takasa yolla vs.vs. kim için bunlar söylendiyse bir araya getirin, TD sini de UJFA yapın ..
Al sana hersene avrupaya gidecek bir takım...
arkadaşım trtden özet takip eden birisi değilim bir ... sen futbol oynuyordun galiba ..senin oyandığın top kadar profosyenel oynadım bu iki ...dikkatli konuş benimle ...![]()
Farfanın Amrabat tan üstünlüğü yok diyen biriyle futbol tartışmayı mantıklı bulmuyorum. Iyi forumlar
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

tabiki büyük bir zevkle... öncelikle ergenler denilen bi bela oluşum var toplumun bütün ktmanlarına sinmiş ve yaptıkları her eylemle insanların sinirini zıplatıyorlar... futbol da da onlar için çalım atmayan fantastik hareket yapmayan oyuncular beş para etmez... sen amrabatı beğenmeyebilirsin kardeşim yaşın da 21 ise ergenlik safhanı çoktan geçmişindir...idrak kabiliyetin oluşmuştur az çok... amrabatı çok beğeniyorum evet.. fiziki gücü,vücudunun diriliği hızı birebirde bu sene fazla yapamsada üstün özellikleri onu bu takımda oynatılması gerektiğini gösteriyor... tamam mı canım kardeşim... önümüzdeki sene be çok daha katkı sağlayacağını düşünüyorum .... ve gelecek olan farfanın da amrabattan çok daha fazlasını olduğunu düşünmüyorum... önümüzdeki sene başarısız olursa o zaman gönderilmesi düşünülebilir ...
inadına amrabat ......:yenieek:
Dediğin gibi abi idrak kabiliyetim az çok geliştiği için Ambarat'tan bu yıl gördüklerim yeterli oldu onun yetersiz olduğunu ispatlaması için 1 yıl daha verip onun sonunda idrak etmeyi beklemek istemiyorum sadece. Şöyle ki katılabilirim fiziğinin iyi olduğuna ve hızlı olduğuna ama bunları kullanması içinde bir oyun zekasına sahip olması gerektiğine sende inanırsın diye düşünüyorum fiziğini sırtını rakiplere dayararak bir güreş mücadelesine çevirerek değilde daha çok "yardırarak" giderken fiziğini ortaya koyarak kendine avantaj sağlamasını sağlasa dediğin fizik bir anlam kazanır, hızını ise sadece topu atıp peşinden koşarak adam geçmeye çalıştığı vakitlerde görebiliyoruz onuda takdir edersinki pek işe yararken görmedik daha.Kimsenin fantastik haraket yapmasını beklediği yok ama evet kanat oyuncumuzun adam eksiltmesini yani rakibi çalımlamasını istiyorum çünkü o yüzden orda o oynuyor neden istemeyeyim.Tüm bunları bile geçsek pas tercihleri, defansa yardıma geldiğinde yaptığı müdahaleler hep fail rakibe etkili yerlerden serbest atış kazandırıyor üstüne kart görüyor vs vs. Ama ne yazık ki 1 sene daha kalacak sizin için sevindirici en azından.