Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muhtar hadi herşeye tamam olsunda Farfan senede 35 maçtan aşşağı oynamayan adam.Nasıl Di Maria daha istikrarlı oluyor.Ayrıca 7 ve 15 arasındaki farkı tam anlayamıyorsun anlaşılan.Kaldı ki Di Maria'yı 20-25 ten aşşağı ümkün değil alamazsın.

Ben zaten 15 milyon eurodan bahsettim. O rakam zorlanır di Maria için.

Farfan sezon başı ortalama 30 maç oynuyor. Bu konuda istikrarlı. Ama maç içinde istikrarlı değil. Bazı maçlarda 10 dakika bile iyi oynaması yetebiliyor, orası ayrı mesele.

Di Maria kanatlarda da oynayabiliyor, iç tarafta da. Bence Farfandan çok daha etkili, birinci sınıf topçu.

Abi öncelikle niye bu forumda herkes kendi gibi düşünmeyen insanlar için "ergen, yok sen git fm oyna ehehehe" tarzında cümleler kurma sıfatlar takma gereği duyuyor bir izah edersiniz sevinirim bizde mi öyle yapalım ben ergeni üstüme alındığım için değil ama Amrabat'ı beğenmiyorum açık açık bir sürü gerekçe sayılabilir siz neden beğendiğinizi ya da bizim kanatımızın Ambarat olması gerektiğini açıklar mısınız madem?

tabiki büyük bir zevkle... öncelikle ergenler denilen bi bela oluşum var toplumun bütün ktmanlarına sinmiş ve yaptıkları her eylemle insanların sinirini zıplatıyorlar... futbol da da onlar için çalım atmayan fantastik hareket yapmayan oyuncular beş para etmez... sen amrabatı beğenmeyebilirsin kardeşim yaşın da 21 ise ergenlik safhanı çoktan geçmişindir...idrak kabiliyetin oluşmuştur az çok... amrabatı çok beğeniyorum evet.. fiziki gücü,vücudunun diriliği hızı birebirde bu sene fazla yapamsada üstün özellikleri onu bu takımda oynatılması gerektiğini gösteriyor... tamam mı canım kardeşim... önümüzdeki sene be çok daha katkı sağlayacağını düşünüyorum .... ve gelecek olan farfanın da amrabattan çok daha fazlasını olduğunu düşünmüyorum... önümüzdeki sene başarısız olursa o zaman gönderilmesi düşünülebilir ...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Amrabat kim yaa trt de özetlerden futbolu takip eden adamlar beğenir amrabati

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

arkadaşım trtden özet takip eden birisi değilim bir ... sen futbol oynuyordun galiba ..senin oyandığın top kadar profosyenel oynadım bu iki ...dikkatli konuş benimle ... :mad:

Ben zaten 15 milyon eurodan bahsettim. O rakam zorlanır di Maria için.

Farfan sezon başı ortalama 30 maç oynuyor. Bu konuda istikrarlı. Ama maç içinde istikrarlı değil. Bazı maçlarda 10 dakika bile iyi oynaması yetebiliyor, orası ayrı mesele.

Di Maria kanatlarda da oynayabiliyor, iç tarafta da. Bence Farfandan çok daha etkili, birinci sınıf topçu.

Tabi ki herkesin tercihi Di Maria olurdu,bir çok sebepten ama henüz o paraları verecek seviyede değiliz.Bonserviste 10'un üzerine çıkamayız.Kaldı ki iş sadece parada bitmiyor.Adam bugün ayrılmak istese ilk kapısına gidecek olan City vs takımlar olur. :)

Benim yazmama gerek varmı..

Çöp, lesh, güreşçi, takasa yolla vs.vs. kim için bunlar söylendiyse bir araya getirin, TD sini de UJFA yapın ..

Al sana hersene avrupaya gidecek bir takım...

yani

eray... sabri,,,,zan-dany-hakan balta,,aydın,,kazım,,amrabat,emre çolak, lı kadro avrupaya gider diyosun:rolleyes:

Re: Transfer Nöbeti

arkadaşım trtden özet takip eden birisi değilim bir ... sen futbol oynuyordun galiba ..senin oyandığın top kadar profosyenel oynadım bu iki ...dikkatli konuş benimle ... :mad:

Farfanın Amrabat tan üstünlüğü yok diyen biriyle futbol tartışmayı mantıklı bulmuyorum. Iyi forumlar

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

çocuğa bak ya 21 yaşında gelmiş burda futbol öğretecek bana benim hayatım futbol be .. sen ne diyorsun :mad:

BN66z1ZCQAAgo-v.jpg:large
London Nike storeda parcali ve deplasman formalari satisa cikmış

tabiki büyük bir zevkle... öncelikle ergenler denilen bi bela oluşum var toplumun bütün ktmanlarına sinmiş ve yaptıkları her eylemle insanların sinirini zıplatıyorlar... futbol da da onlar için çalım atmayan fantastik hareket yapmayan oyuncular beş para etmez... sen amrabatı beğenmeyebilirsin kardeşim yaşın da 21 ise ergenlik safhanı çoktan geçmişindir...idrak kabiliyetin oluşmuştur az çok... amrabatı çok beğeniyorum evet.. fiziki gücü,vücudunun diriliği hızı birebirde bu sene fazla yapamsada üstün özellikleri onu bu takımda oynatılması gerektiğini gösteriyor... tamam mı canım kardeşim... önümüzdeki sene be çok daha katkı sağlayacağını düşünüyorum .... ve gelecek olan farfanın da amrabattan çok daha fazlasını olduğunu düşünmüyorum... önümüzdeki sene başarısız olursa o zaman gönderilmesi düşünülebilir ...

Dediğin gibi abi idrak kabiliyetim az çok geliştiği için Ambarat'tan bu yıl gördüklerim yeterli oldu onun yetersiz olduğunu ispatlaması için 1 yıl daha verip onun sonunda idrak etmeyi beklemek istemiyorum sadece. Şöyle ki katılabilirim fiziğinin iyi olduğuna ve hızlı olduğuna ama bunları kullanması içinde bir oyun zekasına sahip olması gerektiğine sende inanırsın diye düşünüyorum fiziğini sırtını rakiplere dayararak bir güreş mücadelesine çevirerek değilde daha çok "yardırarak" giderken fiziğini ortaya koyarak kendine avantaj sağlamasını sağlasa dediğin fizik bir anlam kazanır, hızını ise sadece topu atıp peşinden koşarak adam geçmeye çalıştığı vakitlerde görebiliyoruz onuda takdir edersinki pek işe yararken görmedik daha.Kimsenin fantastik haraket yapmasını beklediği yok ama evet kanat oyuncumuzun adam eksiltmesini yani rakibi çalımlamasını istiyorum çünkü o yüzden orda o oynuyor neden istemeyeyim.Tüm bunları bile geçsek pas tercihleri, defansa yardıma geldiğinde yaptığı müdahaleler hep fail rakibe etkili yerlerden serbest atış kazandırıyor üstüne kart görüyor vs vs. Ama ne yazık ki 1 sene daha kalacak sizin için sevindirici en azından.

Geçen sene yönetim gereksiz bir inat içine girdi Amrabat'ı 8 milyon dolara aldı.

Bu sene de aynı şeyi Carlinhos denen futbolcu için yapıyor.

Galatasaray 23 yaşının üzerinde topçu alacaksa o topçuyu herkes bilecek. Yani Sneijder, Drogba, Muslera kalitesinde olacak. En azından Barca, Manu, Bayern gibi takımlara yükselmiş ama o takıma uyum sağlayamamış veya daha iyi alternatifler olduğu için yedek kalmış, hedefi olan ve sürekli oynamak isteyen futbolculara yönelmeliyiz.

Carlinhos 26 yaşına gelmiş, Brezilya liginden çıkamamış. Geçen seneki Amrabat transferi de buna benziyordu.

18 yaşında gelecek vaadeden futbolcuyu tespit edip gider alırsın.Buna eyvallah.. Ama 26 yaşına gelmiş Guiza gibi suni bir patlama yapmış adamlarla Avrupa'da çıta yükselmez.

Dediğin gibi abi idrak kabiliyetim az çok geliştiği için Ambarat'tan bu yıl gördüklerim yeterli oldu onun yetersiz olduğunu ispatlaması için 1 yıl daha verip onun sonunda idrak etmeyi beklemek istemiyorum sadece. Şöyle ki katılabilirim fiziğinin iyi olduğuna ve hızlı olduğuna ama bunları kullanması içinde bir oyun zekasına sahip olması gerektiğine sende inanırsın diye düşünüyorum fiziğini sırtını rakiplere dayararak bir güreş mücadelesine çevirerek değilde daha çok "yardırarak" giderken fiziğini ortaya koyarak kendine avantaj sağlamasını sağlasa dediğin fizik bir anlam kazanır, hızını ise sadece topu atıp peşinden koşarak adam geçmeye çalıştığı vakitlerde görebiliyoruz onuda takdir edersinki pek işe yararken görmedik daha.Kimsenin fantastik haraket yapmasını beklediği yok ama evet kanat oyuncumuzun adam eksiltmesini yani rakibi çalımlamasını istiyorum çünkü o yüzden orda o oynuyor neden istemeyeyim.Tüm bunları bile geçsek pas tercihleri, defansa yardıma geldiğinde yaptığı müdahaleler hep fail rakibe etkili yerlerden serbest atış kazandırıyor üstüne kart görüyor vs vs. Ama ne yazık ki 1 sene daha kalacak sizin için sevindirici en azından.

kayseride ne kadar takip ettin sen bu adamı ?? psvde ?

Tottenham, Burak Yılmaz için Galatasaray'a 17 milyon sterlin teklif etti. (Daily Mirror)

Tribün Dergi

-----

17 Milyon sterlin teklif etmiş la totnım Burak'a :rolleyes:

[h=1]Tottenham look to Galatasaray goal-machine Burak Yilmaz to solve their striker crisis[/h]28 Jun 2013 13:39Reports coming out of Turkey say Spurs want to bring the 27-year-old to England for a transfer fee of around £17million

FC-Schalke-04-v-Galatasaray-AS--UEFA-Champions-League-Round-of-16-1759369.jpg
Yil never believe it: Burak Yilmaz's goalscoring record in Turkey is sensational
Lars Baron

Spurs are willing to part with £17million for Turkish striker Burak Yilmaz, according to reports in Turkey.

The newspaper Aksam says that Spurs are preparing a bid for the 27-year-old, who has become hot property in Europe after a sensational first season with Galatasaray.

His eight goals in the Champions League brought Yilmaz to the attention of many top clubs, and Spurs would face competition from Atletico Madrid and Fiorentina.

The forward caught Galatasaray's attention with a stunning 33 goals in 34 games at Trabzonspor, and while he was watched by teams from Italy and Germany, it was Gala who took the gamble on the forward last summer.

Check out all the latest News, Sport & Celeb gossip at Mirror.co.uk Tottenham transfer news: Burak Yilmaz linked with Spurs move in Turkish media - Mirror Online

Follow us: @DailyMirror on Twitter | DailyMirror on Facebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt