Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'i karıştırma şimdi abi o adam topu alması pas vermesi şutları olsun her şeyden önce insanın bir gözüne hitap ediyor içini rahatlatıyor :D Bu kazmada tam tersi ayrıca yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon bizimle yaz kampı geçirmedi mi Ambarat geçirmiş olması lazım ?

hayir gecirmedi maalesef. sneijder kalitesini tartisacak halimiz yok tabiki. beklenen katkiyi ama veremediginide kimse ile tartismam. hakli olarak diyeceksin adam 4 ay futboldan uzak durdu diye...eee bende amrabatin yaz ve devre arasi takim campina katilamadi yeni geldigi bir takima.

hem yukardada bir arkadasimiz yadigi gibi sampionlar liginde de az katkisi olmadi. braga macindaki asisti olmasaydi zor ceyrek final görürdük herhalde. ilk macda manu macinda da cok iyidi mesela.

Amrabat ümit vaadeden bir oyuncu olsa Kayseri'ye cüzzi bir paraya satılmazdı.Gideceği takım çift haneli bonservislerle iyi bir Avrupa takımı olurdu.Kayseri'de ki performansına gelecek olursak,herkes nasıl bir gözle seyretti bilemem ama ben her seyrettiğim maçta belirli özellikleri olan,kapasitesi belli,takımında da kredisi fazla olduğu için istediği gibi top oynayan bir adam gördüm.Gittik biz bu adama 8.5 verdik.Hadi ligi alt üst eder,takımını tek başına Avrupa Kupalarına sokacak kadar deli dehşet bir top oynar anlarım o zaman 8.5 milyon bonservis verilmesini.Ama öyle bir performansta yok ortada.Erman Kılıç Amrabat'tan çok daha yararlı olur mesela.Hull City meselesi inş doğrudur.Zararın neresinden dönersen kârdır.

Hoca'yla ne alakası var? Tutmayan transfer oluyor sonuçta.2. döneminde bir çok transfer öyle oldu mesela.

tabikide tutmayan transfer oluyor. Amrabat da belki tutmaya bilir. ama böyle ucuz birisini kesmek yada kötülemek cok sacma geliyor bana.

bukadar ucuz satilmamali amrabat gibi bir oyuncu. cocuk neler yapti bize gelmek icin ya. yaz camplari -devre arasi camplari görmedi takim ile.

ya bunun yaptigi fedekarliklari aydin yapmiyor yahu

hayir gecirmedi maalesef. sneijder kalitesini tartisacak halimiz yok tabiki. beklenen katkiyi ama veremediginide kimse ile tartismam. hakli olarak diyeceksin adam 4 ay futboldan uzak durdu diye...eee bende amrabatin yaz ve devre arasi takim campina katilamadi yeni geldigi bir takima.

hem yukardada bir arkadasimiz yadigi gibi sampionlar liginde de az katkisi olmadi. braga macindaki asisti olmasaydi zor ceyrek final görürdük herhalde. ilk macda manu macinda da cok iyidi mesela.

Sneijder konusunda hem fikir sayılırız.Zaten dediğin gibi olacak Ambarat bir şansa daha sahip olacak ama şu asistlerle savunmayın abi gözünüzü seveyim sizde biliyorsunuz her ortasını açtığı gibi o ortalarıda kafasını kaldırmadan salladı diğer ortalardan ayıran tek şey bu kez o toplar hasbelkader Burak'ın kafasına gitti bilinçli yaptığı bir şey yok yani ama Manu maçına katılırım bak eyvallah zaten muhtemelen bizdeki kariyeri boyuncu oynadığı en iyi maç olarak kalacak.

u20 oyuncularından hakan çalhanoğlu ve okay çok iyi oyuncular birde kolombiyadan quinteiro

Sneijder konusunda hem fikir sayılırız.Zaten dediğin gibi olacak Ambarat bir şansa daha sahip olacak ama şu asistlerle savunmayın abi gözünüzü seveyim sizde biliyorsunuz her ortasını açtığı gibi o ortalarıda kafasını kaldırmadan salladı diğer ortalardan ayıran tek şey bu kez o toplar hasbelkader Burak'ın kafasına gitti bilinçli yaptığı bir şey yok yani ama Manu maçına katılırım bak eyvallah zaten muhtemelen bizdeki kariyeri boyuncu oynadığı en iyi maç olarak kalacak.

evet bu konuda maalesef hak veriyorum sana :D bunu ama düzelte bilir..belki :asd:

1 sene kredisi olsun artik yani. olmadi yine satariz. haaa hull city deki gibi teklif dogru ise sat gitsin diyorum bende artik. bukadar kisi istemedigi yerde cocuk kalmasin vallahi. sonra orda harikalar yaratirsa kimse sizlamasin ama lütfen :D

Ama bence o hull haberi balon

Benim bu ileri uç oyuncularından bek yaratma fantazim de sınırları zorlamaya başladı ama aslında Fatih Hoca Amrabat'tan sol bek çıkarsa güzel olmaz mı :P Pehlivan gibi güçlü kuvvetli ikili mücadelelerde başarılı olur e hızlı da bindirme falan da yapar arada sırada :D

u20 oyuncularından hakan çalhanoğlu ve okay çok iyi oyuncular birde kolombiyadan quinteiro

bizim takimda ayku da baya iyi. kaleci

columbia milli takimda birde sol beklerini baya begendim ben acikcasi ama sadece bize karsi oynadigi macda izlemisdim. quinteiro ama muthis yetenek.

Edit: ispanya milli takimi izleyen oldumu ?! böyle bir sey ben daha görmedim be arkadas. bütün takimlari ayni systemde oynuyor yahu :) hemde ayni kalitede az cok.

BN4dyYeCEAIP6wM.jpg

columbia milli takimda birde sol beklerini baya begendim ben acikcasi ama sadece bize karsi oynadigi macda izlemisdim. quinteiro ama muthis yetenek.

zaten quinteiro yu porto kapmş 10 milyon euroya :) seneye satarlar 50 milyona

Edit: ispanya milli takimi izleyen oldumu ?! böyle bir sey ben daha görmedim be arkadas. bütün takimlari ayni systemde oynuyor yahu :) hemde ayni kalitede az cok.

sol bekleri gerçekten muazzam

Farfan için tavan 7.5 milyon euro...Özel maddelerle sözleşmeye şekil verilebilir ama Sneijder kadar özel bir oyuncu mu konu bu.

Çok para 7.5 bence

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

Asaletin Yeter Melo şu anda Brezilyanın büyük kulüplerinden biriyle anlaşmaya çok yakın demiş.

Anlasir tabi. Melo hakli. Melo´ya yapilan muammeleyi kabul edemiyorum. Cöp muammelesi yapiyorlar adama.

Madem yabanci alacaksin, Melo´yu almamak büyük risk. Konusulan isimlere bak. Ralf kim ya?

Melo bu muammeleyi hakedecek ve kabul edecek bir futbolcu degil. Performansi ortada. Anlassin valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt