Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kayseri'den Okay Yokuşlu açıklaması! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Kayserispor'un genç oyuncusu Okay Yokuşlu'nun takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı kulüp tarafından açıklanadı.

Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Okay Yokuşlu ile ilgili hiçbir kulüple görüşme yapmadık, herhangi bir ücret talebinde de bulunmadık. Bir kısım medyada çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Başladık gene!!!

Senin görüpte bizim göremediğimiz ne var bu adamda Allah Aşkına söyle abi.:o Bizde hak verelim.

Canım bir sene daha şans verelim bu çocuğa :) olmazsa ben özür dileyeceğim forumdan sercan yiğit konusunda burda kendimi yırtarken transfer eidlmesin diye kendimi dinletemedim... haklı çıktım... amrabat konusunda da haksız çıkarssam önümüzdeki sezon özrümüzü dileriz... iyi adam bu fırat :yenieek:

kayseride ne kadar takip ettin sen bu adamı ?? psvde ?

Kayseri'de takip ettim ve bizde tutmayacağını kestirebiliyordum gelmeden az çok ne yazık ki beni yanıltmadı açık alan topçusu çünkü kendileri.Psv takip edilecek bir kariyeri oldu mu bilmiyorum eğer olduysa ben takip etmedim.Ayrıca bu durumun benim dediğim etkenlerle ne alakası var önemli olan bizde gösterdiği performans, o takımlarda iyi performans gösterdi diye bu ona kredi mi sağlayacak?

neyse olum gidiyorum ben amrabat kadar taş düşsün la kafanıza :asd:

Tabi ki herkesin tercihi Di Maria olurdu,bir çok sebepten ama henüz o paraları verecek seviyede değiliz.Bonserviste 10'un üzerine çıkamayız.Kaldı ki iş sadece parada bitmiyor.Adam bugün ayrılmak istese ilk kapısına gidecek olan City vs takımlar olur. :)

Benim anlamadığım nokta fener 10 milyon euroları çatır çatır verirken biz neden veremiyoruz.

Bizim gelirlerimiz çok daha fazla.. Artık sabit gelir de var.Önümüzü görebiliyoruz.

4 tane Ortalama futbolcu almaktansa 1. sınıf 2 tane topçu alalım.. Yerlileri bir şekilde hallederiz. Gerekirse paf takımdan gençleri oynatırız.

9 tane kaliteli topçunun arasında 2 tane genç sırıtmaz.

Canım bir sene daha şans verelim bu çocuğa :) olmazsa ben özür dileyeceğim forumdan sercan yiğit konusunda burda kendimi yırtarken transfer eidlmesin diye kendimi dinletemedim... haklı çıktım... amrabat konusunda da haksız çıkarssam önümüzdeki sezon özrümüzü dileriz... iyi adam bu fırat :yenieek:

ayni fikirdeyim. 1 saglikli cekilde bir yaz campini gecirsin hele takim ile. kayseride izledigim amrabati bekliyorum ben bu sene acikcasi.

Abi bi adam hakikaten iyiyse çıktığı maçta 5 dakikada olsa kalitesini gösterir bana göre.Amrabat'ın adam geçememesinden geçtim önünü açık bıraksan ne yapacağını şaşırır.:o Saçma sapan bi sürü orta,şut yok,sıfıra inme yok.:o Teklif varsa direk satılmasından yanayım ama çok düşükse o kadar para verildi sonuçta bir sene daha kalmalı tabi mutlaka.

Kayseri'de takip ettim ve bizde tutmayacağını kestirebiliyordum gelmeden az çok ne yazık ki beni yanıltmadı açık alan topçusu çünkü kendileri.Psv takip edilecek bir kariyeri oldu mu bilmiyorum eğer olduysa ben takip etmedim.Ayrıca bu durumun benim dediğim etkenlerle ne alakası var önemli olan bizde gösterdiği performans, o takımlarda iyi performans gösterdi diye bu ona kredi mi sağlayacak?

tutmaya bilir dedigin gibi. baska yerde oynadigi oyun bizde de tutacak hali yok. bu herkez icin gecerlidir. sneijder de pek tutmadi mesela simdiye kadar.

ama bu oyuncu daha hic bir takim campina katilmamisken en az 1 sene daha kredisi vardir bence.

Beğenilmeyenler kadrosu.

Kalede De Sanctis

Defansta Sabri-Gökhan Zan-Semih-Riera (Semih'i yabancı sınırı olmadan yapılan hiçbir kadroya almıyorlar, Riera da gönderilmeye çalışılıyor.)

Orta sahada Hamit-Yekta-Engin-Amrabat

Forvet arkası Emre Çolak hatta buraya da müsade varsa beğenilmeyen yeni transfer Erman

Forvete de Elmander

Bence de bu kadro ilk 5 'i zorlar.

Re: Transfer Nöbeti

Bırakın ya forumda 1000 kişiye sor 100 tanesi Amrabat iyi demez boş yere tartışmayın fatih terimin ettiği inadın aynısını bu şahıslarda yapıyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Benim anlamadığım nokta fener 10 milyon euroları çatır çatır verirken biz neden veremiyoruz.

Bizim gelirlerimiz çok daha fazla.. Artık sabit gelir de var.Önümüzü görebiliyoruz.

4 tane Ortalama futbolcu almaktansa 1. sınıf 2 tane topçu alalım.. Yerlileri bir şekilde hallederiz. Gerekirse paf takımdan gençleri oynatırız.

9 tane kaliteli topçunun arasında 2 tane genç sırıtmaz.

Fb'ye dışarıdan çok para aktarılıyor.Sow'un bonservisini Nihat Özdemir'le Ferit Şahenk karşıladı mesela.Onları kıstas almayalım bence.

amrabatın şampiyonlar liginde yaptığı asistleri izleyin derim. o asistleri yapmasa çeyrek finale çıkamasak sanırım bekletilerimizde bu kadar büyük olmazdı.

adamı boş çöp diye suçlamanın mantığı yok. ha çok iyi demiyorum orasıda var son pasları heyecandanmı beceriksizliktenmi çok kötü ve biraz telaşlı.

ama adamı kötülemenin anlamı yok okadarda değil.

tutmaya bilir dedigin gibi. baska yerde oynadigi oyun bizde de tutacak hali yok. bu herkez icin gecerlidir. sneijder de pek tutmadi mesela simdiye kadar.

ama bu oyuncu daha hic bir takim campina katilmamisken en az 1 sene daha kredisi vardir bence.

Sneijder'i karıştırma şimdi abi o adam topu alması pas vermesi şutları olsun her şeyden önce insanın bir gözüne hitap ediyor içini rahatlatıyor :D Bu kazmada tam tersi ayrıca yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon bizimle yaz kampı geçirmedi mi Ambarat geçirmiş olması lazım ?

Abi bi adam hakikaten iyiyse çıktığı maçta 5 dakikada olsa kalitesini gösterir bana göre.Amrabat'ın adam geçememesinden geçtim önünü açık bıraksan ne yapacağını şaşırır.:o Saçma sapan bi sürü orta,şut yok,sıfıra inme yok.:o Teklif varsa direk satılmasından yanayım ama çok düşükse o kadar para verildi sonuçta bir sene daha kalmalı tabi mutlaka.

Arkadaş herşeyi dedin de saçma sapan ortayı nasıl dedin? Takımda en fazla asist yapan adam Amrabat bunların çoğu da orta açarak zaten.

Arkadaş herşeyi dedin de saçma sapan ortayı nasıl dedin? Takımda en fazla asist yapan adam Amrabat bunların çoğu da orta açarak zaten.

Sadece iyi ortaları akla geliyor tabi.Kafasını kaldırmadan ceza sahası çizgisinin olduğu kısma öylesine attığı onca top var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt