Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Iste YAPAMIYOR degil. Yapmiyor daha dogrusu ve bunu degistirebilir bir oyuncu. Ben bir cok kez dedim. Eger defansif yönü iyi degilse, gelmesin bi zahmet cünkü sonucta ilk olarak defans. Bu yüzden izledim ve defansif anlamda da iyi biri oldugunu gördüm. Kademe aynlayisi iyi olan stoperimiz olursa, Carlinhos daha verimli olur.

Örnek verirsem; Alaba da sIk sIk cikiyor ve defansif yönü zayif. Ama cocuk'tan üstün sol bek yok diyoruz.

Biraz da sol stoper oynayacak Chedjou'nun performansına bakıyor değil mi abi ? :yenieek:

aziz yildirim men yicek diyolar ? en cok sevinecegim karar bu olur :) insallah boyle olur fener denilen takim bozmasinin normal sartlar altinda bizle bas etmesi imkansiz farkindasiniz biliyorum ama yine de soylucem arada daglar kadar fark olustu kurumsallasma da olursa eger sampiyonluga ambargo koyari insallah uun yilar ondan oturu son cirpinislar :)

Rüyalar topici mi acsak, herkez rüyalarin anlatir, ne keyfli okunu :asd:

Transfer Nöbeti

Ben performansı daha garanti olan, defansif yönü oturmuş bi sol bek tercih ederim. Mesela iyi bindiren bi kanat gelirse Carlinhosun bindirmelerine gerek kalmaz ve bu transfer saçma olur bence. Çünkü Carlinhosun en iyi özelliği bindirmeleri yazılıyor burda. İlk hedefimiz defansif yönü oturmuş sağlam bi sol bek olmalı

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ciddi diyorum rüyamdaki Amrabat acayipti ya.

Parcali forma + siyah sort. Öyle calim atiyordu ki..

Amrabat 10 metre ilerideki rakibinin sağından atıp solundan geçmeye çalışmak gibi hareketlerini bırakacaksa kalsın, ben umutluyum.

Ciddi diyorum rüyamdaki Amrabat acayipti ya.

Parcali forma + siyah sort. Öyle calim atiyordu ki..

Beyaz+Siyaht Sort daha güzel bence :D

Nordin%2BAmrabat%2BManchester%2BUnited%2Bv%2BGalatasaray%2BXixZBp8Qly3l.jpg
:ayatollah:

Galatasaray alt yapısından yetişen ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Cafercan Aksu, PTT 1.Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı.

Yabancı yasağı kalksa da Bernard'ı alsak

Iste YAPAMIYOR degil. Yapmiyor daha dogrusu ve bunu degistirebilir bir oyuncu. Ben bir cok kez dedim. Eger defansif yönü iyi degilse, gelmesin bi zahmet cünkü sonucta ilk olarak defans. Bu yüzden izledim ve defansif anlamda da iyi biri oldugunu gördüm. Kademe aynlayisi iyi olan stoperimiz olursa, Carlinhos daha verimli olur.

Örnek verirsem; Alaba da sIk sIk cikiyor ve defansif yönü zayif. Ama cocuk'tan üstün sol bek yok diyoruz.

Valla Hakan bu senin izlenimin.Videolardan tam fikir sahibi olamasakta,benim pek aklıma yatmadı.Şu transfer sezonun da dahil adamın hiç bir takımla ismi geçmiyor mesela.Yada en kötü şu milli takımda dahi aday adayı değil.Velhasıl bizim istediğimiz kalitede değil bana göre.Zaten çokta nazlanıyor,daha da ayar oluyorum herife.

amrabat sezon öncesi hazırlık maçlarında iyidi bence antalya maçına kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt