Nani cok büyük bir isim ama bir türlü nedense hic tam süper yildiz gibi görmedim o gereken seviye patlamasini bir türlü yapamadi Manchester'de.
Ama her hali ile cok üstün bir oyuncu ve Sampiyonlar liginde önemli katkilarda bulunabilecek bir isim.
Farfan ise cok büyük bir isim degil ama cok faydali olacagindan süphem yok, cok cabuk ve akilli bir oyuncu. Kapali defanslari acmakta cok önemli bir isim ve hem kontra atak futbolunu da cok iyi oyniyabilen bir isim. Ayrica gözü kapali kaleye inen bir oyuncu degil yani yaninda daha uygun bir oyuncu var ise dahima daha garanti pasi secer ve bol bol asist yapar.
Farfan - Nani kanatlarimizda gol rekorunu da kiracak bir yapimiz olur bundan süphem yok... Geriye kalan tek durum ise orta sahamizin göbeginde kesici oyuncu ve yine sol bek. Stopperler ve Eboue garanti (Selcuk icin yorum bile yapmiyorum onun yeri cok ayri.)
========= Ayrica bu AIHM deki davamizin olumlu sonuclanmamasi icin bir mantikli neden göremiyorum ki bu is zaten sporu asmis yasal haklar konusuna deginen calisma izni gibi birsey... burdan kesinlikle umutluyum ve AB pasaportlu oyunculurimizin hepsinin yerli statüsünde oyniyacagina inaniyorum ve geciyorum kadromuza=============
==============================Burak/Drogba================================
=============Nani================Sneijder==================Farfan============
====================Selcuk(c)==================Melo/Inler=======================
=========Carlinhos=======================================Eboue==============
=======================Chedjou========Semih===============================
===============================Muslera====================================
önümüzdeki sezon Rekor puan ile sampiyonluk, rekor atilan gol sayisi, rekor genel averaj .... say da say bir cok rekorlarin önümüzdeki sezon yerle bir olacagini düsünüyorum ve sabirsizca bekliyorum.