Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray alt yapısından yetişen ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Cafercan Aksu, PTT 1.Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı.

zafer ile birlikte en beğendiğim oyunculardı hatta arda dan daha çok beğenirdim :sad007:

Farfan keita'ya cok benziyor,oyun stili olarak. keita dan bile daha süratli ve güclü,harika bir oyuncu bizim lig icin süper!

Nani mi Farfan mi? Bence Farfan bizim ligde daha is yapar,bence yani...ama nani de inanilmaz bir oyuncu. ikise gelirse off offf bayram olur :ayatollah:

Galatasaray alt yapısından yetişen ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Cafercan Aksu, PTT 1.Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı.

bizim alt yapidaki oyuncularin kaderi ptt 1.lig en iyi halden, bazilari 3.lige bile transfer oluyor. bizim alt yapi gercekten bos yatirim. 5 senede 1 futbolcu zar zor yetisiyor

eleştirilerden sonra taraf değiştirdim ben :D transferine karşıydım

Sallama bari Emre. Benimle sezon basinda Amrabat konusunda tartisan kimdi? (bir kac mac oynanmisti, söyle 5-6) Sendin ve adami cok savundun. Taraf degistirdigin iyi oldu ama biraz gec. Klasik türk kafasi iste. Tren kactimi 'ah be'

Nani-Farfan karşılaştırması yapmak Nani'ye hakaret gibi

Nani cok büyük bir isim ama bir türlü nedense hic tam süper yildiz gibi görmedim o gereken seviye patlamasini bir türlü yapamadi Manchester'de.

Ama her hali ile cok üstün bir oyuncu ve Sampiyonlar liginde önemli katkilarda bulunabilecek bir isim.

Farfan ise cok büyük bir isim degil ama cok faydali olacagindan süphem yok, cok cabuk ve akilli bir oyuncu. Kapali defanslari acmakta cok önemli bir isim ve hem kontra atak futbolunu da cok iyi oyniyabilen bir isim. Ayrica gözü kapali kaleye inen bir oyuncu degil yani yaninda daha uygun bir oyuncu var ise dahima daha garanti pasi secer ve bol bol asist yapar.

Farfan - Nani kanatlarimizda gol rekorunu da kiracak bir yapimiz olur bundan süphem yok... Geriye kalan tek durum ise orta sahamizin göbeginde kesici oyuncu ve yine sol bek. Stopperler ve Eboue garanti (Selcuk icin yorum bile yapmiyorum onun yeri cok ayri.)

========= Ayrica bu AIHM deki davamizin olumlu sonuclanmamasi icin bir mantikli neden göremiyorum ki bu is zaten sporu asmis yasal haklar konusuna deginen calisma izni gibi birsey... burdan kesinlikle umutluyum ve AB pasaportlu oyunculurimizin hepsinin yerli statüsünde oyniyacagina inaniyorum ve geciyorum kadromuza=============

==============================Burak/Drogba================================

=============Nani================Sneijder==================Farfan============

====================Selcuk(c)==================Melo/Inler=======================

=========Carlinhos=======================================Eboue==============

=======================Chedjou========Semih===============================

===============================Muslera====================================

önümüzdeki sezon Rekor puan ile sampiyonluk, rekor atilan gol sayisi, rekor genel averaj .... say da say bir cok rekorlarin önümüzdeki sezon yerle bir olacagini düsünüyorum ve sabirsizca bekliyorum.

Amrabat kaliteli oyuncu.Kanatlı sisteme geçtiğimiz an çok faydalı olacağına inanıyorum.Şu anki sistemde takım hızlı oyun oynamıyor,Amrabat oyuna girince kendi başına hızlı top oynamaya çalışıyor; bu yüzden bir senkron bozukluğu çıkıyor ortaya ki bu da Amrabatı beğenmemenize yol açıyor.

Nani+ Farfan zaten domine ettigimiz ligin tamamen dengesini bozar, Ayni Bayernin gecen Sezon Bundesligada gecirdigi bir sezon geciririz bence.

beyler dışarı çıkıcam bi yolluk duyum verin 5-6 saatlik

Nani cok büyük bir isim ama bir türlü nedense hic tam süper yildiz gibi görmedim o gereken seviye patlamasini bir türlü yapamadi Manchester'de.

Ama her hali ile cok üstün bir oyuncu ve Sampiyonlar liginde önemli katkilarda bulunabilecek bir isim.

Farfan ise cok büyük bir isim degil ama cok faydali olacagindan süphem yok, cok cabuk ve akilli bir oyuncu. Kapali defanslari acmakta cok önemli bir isim ve hem kontra atak futbolunu da cok iyi oyniyabilen bir isim. Ayrica gözü kapali kaleye inen bir oyuncu degil yani yaninda daha uygun bir oyuncu var ise dahima daha garanti pasi secer ve bol bol asist yapar.

Farfan - Nani kanatlarimizda gol rekorunu da kiracak bir yapimiz olur bundan süphem yok... Geriye kalan tek durum ise orta sahamizin göbeginde kesici oyuncu ve yine sol bek. Stopperler ve Eboue garanti (Selcuk icin yorum bile yapmiyorum onun yeri cok ayri.)

========= Ayrica bu AIHM deki davamizin olumlu sonuclanmamasi icin bir mantikli neden göremiyorum ki bu is zaten sporu asmis yasal haklar konusuna deginen calisma izni gibi birsey... burdan kesinlikle umutluyum ve AB pasaportlu oyunculurimizin hepsinin yerli statüsünde oyniyacagina inaniyorum ve geciyorum kadromuza=============

==============================Burak/Drogba================================

=============Nani================Sneijder==================Farfan============

====================Selcuk(c)==================Melo/Inler=======================

=========Carlinhos=======================================Eboue==============

=======================Chedjou========Semih===============================

===============================Muslera====================================

önümüzdeki sezon Rekor puan ile sampiyonluk, rekor atilan gol sayisi, rekor genel averaj .... say da say bir cok rekorlarin önümüzdeki sezon yerle bir olacagini düsünüyorum ve sabirsizca bekliyorum.

kardes :) al bidaki sefer burdan kur kadronu. error oldum resmen :SS:

Football Formations - footballuser.com

Kanatsız 2 sezon geçiren bir takımın taraftarı olarak Nani ve/veya Farfan'a hayır diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

200x400px-LL-a04cbb89_20130210_123419.jpeg

:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt