Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes Carlinhos'u yazıyorda eminim bi iki maçını izleyen tek tüktür.Zaten vasat bir futbolcu.Videolarını izledim de Riera'dan artısını göremedim.Hatta Riera daha klas duruyor.

:)

çok vasat haklısın

kac kişi burda sabaha karsı olan maçlarını izledi

Herkes Carlinhos'u yazıyorda eminim bi iki maçını izleyen tek tüktür.Zaten vasat bir futbolcu.Videolarını izledim de Riera'dan artısını göremedim.Hatta Riera daha klas duruyor.

Yaniliyorsun, 2 macini izledim, hatta bu gece maci vardi. Cok iyi sol bek. Akiyor kanat'tan.

ben farfani o kadarda begenmiyorum sahsen.5 milyona transfer edile bilir sneijderin 7,5 transfer edildigi yerde rahat rahat edilir.

Sneijder'le alakasi yok ama. Inter Sneijder'i elden cikarmak istiyordu (form tutamadi diye). Schalke de durumlar farkli. En önemli oyunculari Farfan ve Draxler.

Farfan'i birakmak dahi istemiyor adamlar. 1.5 hafta önce sol kanat'a Farfan klasinda adam bakmamiz lazim demislerdi. Cok iddiali olduklarini söylediler gelecek sezon.

Zaten Farfan'in degerini bildikleri icin adama 15 milyon'a serbest kalma maddesi koydular.

Asaletin Yeter@uA1905od16 sn

Yabancı sınırlaması ile ilgili hep fedarasyonun geri adım atacağına olan inancım tamdı hep yazdım TFF nin yaptığı açıklamalarda bile

Asaletin Yeter@uA1905od1 dk

AB statüsü yada 6+2+2 olduğu zaman hem nani hem farfanı aynı anda alırlar, gökhan inler mi melo mu yabancıda problem kalmaz ise Melo alınır

hem nani hem farfan şu açıdan olabılır. Şu Amrabat-Farfan takası gerçek olabilir mi acaba

Valla para versen yine bunun maçlarını izlemem.

Dün gecedir o.Yavaş aksın.

Iste dün gece mi oluyor bu gece mi karar veremedim. Bu sabah yazsaydim daha iyi olurdu.

Izlemedigin futbolcu hakkinda yorum yapma bence. Bende kötü oldugunu düsünüyordum, izledim ve ikna oldum. Defans'a dönemkte zorlansada cok klas duruyor.

Rüyamda gelecek sezonu gördüm.. Amrabat rakip takimi yerle bir ediyordu. Kimse durduramiyordu bizim yeteneksiz oglani.

[video=youtube;sYahzn2Dt7E]https://www.youtube.com/watch?v=sYahzn2Dt7E[/video]

bu adam istiyorum

Transfer Nöbeti

Iste dün gece mi oluyor bu gece mi karar veremedim. Bu sabah yazsaydim daha iyi olurdu.

Izlemedigin futbolcu hakkinda yorum yapma bence. Bende kötü oldugunu düsünüyordum, izledim ve ikna oldum. Defans'a dönemkte zorlansada cok klas duruyor.

Abi zaten bizim sorunumuzda o kanatda defans değil mi ? Eğer klas ve ayağı iyi birini arıyosak Riera hiç gitmesin

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

anlamıyorsun benım demek istedıgımı bence boşuna zorlamayalım

yabancı alacaksak farfandan daha efektıf bırını almalıyız

freı yi sırf yası malıyetı için dedım

kesınlıkle karşılaştırmak için değil

yabancı alacaksak dırek ve net oynayacak adam lazım

6,5 ml nedır farfan için anlamadım

son cumle disinda soylediklerine katiliyorum

Bi kaç videosunu izledim.İyi futbolcu kendini belli ediyor zaten.Şu scout bölümün de bi kaç adam izledim mesela,adamlar kaliteli olduklarını belli ediyor.Ayrıyetten şunu yapamıyorsa alınmasının bir anlamı yok bence.

Abi zaten bizim sorunumuzda o kanatda defans değil mi ? Eğer klas ve ayağı iyi birini arıyosak Riera hiç gitmesin

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Aynisi bende demistim.

Ama dedigim gibi ikna oldum. Defans yönü kötü degil cünkü. Sadece cok sIk ciktigi icin dönmüyor fazla. Mesela dün cikti, top kaptirdilar ve yürüdü, o ara kontra ataktan diregi salladi rakip takim. Ama bu düzeltilmeyecek birsey degil sonucta. Taktik olabilir belki de.

Bi kaç videosunu izledim.İyi futbolcu kendini belli ediyor zaten.Şu scout bölümün de bi kaç adam izledim mesela,adamlar kaliteli olduklarını belli ediyor.Ayrıyetten şunu yapamıyorsa alınmasının bir anlamı yok bence.

Iste YAPAMIYOR degil. Yapmiyor daha dogrusu ve bunu degistirebilir bir oyuncu. Ben bir cok kez dedim. Eger defansif yönü iyi degilse, gelmesin bi zahmet cünkü sonucta ilk olarak defans. Bu yüzden izledim ve defansif anlamda da iyi biri oldugunu gördüm. Kademe aynlayisi iyi olan stoperimiz olursa, Carlinhos daha verimli olur.

Örnek verirsem; Alaba da sIk sIk cikiyor ve defansif yönü zayif. Ama cocuk'tan üstün sol bek yok diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt