Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Farfan ve 5 milyon'a transfer etmek
Farfan ve 5 milyon'a transfer etmek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sürülmedi daha sızdı sadece futbolcu üstünde eminim çok daha iyi duracak
Herkes Carlinhos'u yazıyorda eminim bi iki maçını izleyen tek tüktür.Zaten vasat bir futbolcu.Videolarını izledim de Riera'dan artısını göremedim.Hatta Riera daha klas duruyor.
Farfan ve 5 milyon'a transfer etmek![]()
Herkes Carlinhos'u yazıyorda eminim bi iki maçını izleyen tek tüktür.Zaten vasat bir futbolcu.Videolarını izledim de Riera'dan artısını göremedim.Hatta Riera daha klas duruyor.
ben farfani o kadarda begenmiyorum sahsen.5 milyona transfer edile bilir sneijderin 7,5 transfer edildigi yerde rahat rahat edilir.
ben farfani o kadarda begenmiyorum sahsen.5 milyona transfer edile bilir sneijderin 7,5 transfer edildigi yerde rahat rahat edilir.
Asaletin Yeter @uA1905od16 sn
Yabancı sınırlaması ile ilgili hep fedarasyonun geri adım atacağına olan inancım tamdı hep yazdım TFF nin yaptığı açıklamalarda bile
Asaletin Yeter @uA1905od1 dk
AB statüsü yada 6+2+2 olduğu zaman hem nani hem farfanı aynı anda alırlar, gökhan inler mi melo mu yabancıda problem kalmaz ise Melo alınır
çok vasat haklısın
kac kişi burda sabaha karsı olan maçlarını izledi
Yaniliyorsun, 2 macini izledim, hatta bu gece maci vardi. Cok iyi sol bek. Akiyor kanat'tan.
Valla para versen yine bunun maçlarını izlemem.
Dün gecedir o.Yavaş aksın.
Iste dün gece mi oluyor bu gece mi karar veremedim. Bu sabah yazsaydim daha iyi olurdu.
Izlemedigin futbolcu hakkinda yorum yapma bence. Bende kötü oldugunu düsünüyordum, izledim ve ikna oldum. Defans'a dönemkte zorlansada cok klas duruyor.
Rüyamda gelecek sezonu gördüm.. Amrabat rakip takimi yerle bir ediyordu. Kimse durduramiyordu bizim yeteneksiz oglani.
anlamıyorsun benım demek istedıgımı bence boşuna zorlamayalım
yabancı alacaksak farfandan daha efektıf bırını almalıyız
freı yi sırf yası malıyetı için dedım
kesınlıkle karşılaştırmak için değil
yabancı alacaksak dırek ve net oynayacak adam lazım
6,5 ml nedır farfan için anlamadım
Iste dün gece mi oluyor bu gece mi karar veremedim. Bu sabah yazsaydim daha iyi olurdu.
Izlemedigin futbolcu hakkinda yorum yapma bence. Bende kötü oldugunu düsünüyordum, izledim ve ikna oldum. Defans'a dönemkte zorlansada cok klas duruyor.
Abi zaten bizim sorunumuzda o kanatda defans değil mi ? Eğer klas ve ayağı iyi birini arıyosak Riera hiç gitmesin
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rüyamda gelecek sezonu gördüm.. Amrabat rakip takimi yerle bir ediyordu. Kimse durduramiyordu bizim yeteneksiz oglani.
Bi kaç videosunu izledim.İyi futbolcu kendini belli ediyor zaten.Şu scout bölümün de bi kaç adam izledim mesela,adamlar kaliteli olduklarını belli ediyor.Ayrıyetten şunu yapamıyorsa alınmasının bir anlamı yok bence.