Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İhtimal dahilinde elbette ama ben pek zannetmiyorum. Bizimkiler ciddi ciddi bu AB statüsü üzerinde çalışma yapmış ve bu konuyla ilgili gündem yaratıyorlar. 6+2+2'nin iyi bir çözüm olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Mesela biz yine doğru düzgün bir kadro yapamıyoruz, hedeflerimize yönelik transfer yapamıyoruz. Bence bu noktada geçici çözümler yerine radikal bir değişiklik yapıp Türk futbolunun ve Galatasaray'ın önünü açmak istiyor bizimkiler. Sedat Doğan'ın yaptığı çalışmalardan ve yöneticilerimizin açıklamalarından bunu anlıyorum ben.

Aynen bende hocam ve İnşallah amacımıza ulaşacağız :)

AB statülü sisteme geçersek ; takımdan kesilmeyecek üç (3) yerli var ; Semih , Selçuk , Burak :yenieek:

Gerisini full yabancı yapabiliriz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Yabancı

Drogba​

Çok kaliteli ve muazzam bir kadro , tahminim bu yönde AB statüsüne geçersek. Burak sağ açık gibi görünüp gizli forvet oynayacak , Drogba'nın kendine açacağı alanlarda faydalanacak :) Ara sıra da Drogba ile rotasyona girer , Burak'ın yerine de Amrabat'ı alırız o zaman :yenieek:

İhtimal dahilinde elbette ama ben pek zannetmiyorum. Bizimkiler ciddi ciddi bu AB statüsü üzerinde çalışma yapmış ve bu konuyla ilgili gündem yaratıyorlar. 6+2+2'nin iyi bir çözüm olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Mesela biz yine doğru düzgün bir kadro yapamıyoruz, hedeflerimize yönelik transfer yapamıyoruz. Bence bu noktada geçici çözümler yerine radikal bir değişiklik yapıp Türk futbolunun ve Galatasaray'ın önünü açmak istiyor bizimkiler. Sedat Doğan'ın yaptığı çalışmalardan ve yöneticilerimizin açıklamalarından bunu anlıyorum ben.

aynen ya ya bırak 2 sene serbest bırak.Ne kaybedersın.Bir dene bu sekılde olmuyor işte.Basarı gelmıyor.

Zapata

Ali Turan

Bouzid

Almaguer

Abdullah Ercan

Mustafa Sarp

Barusso

Carrusca

Yiğit Gökoğlan

Serdar Özkan

Cristian

Yabancı sınırlamasına uygun 4x4,muazzam bir kadro,çok canlar yakabilir :ayatollah:

Sınır olayını çözersek kolay kolay yerli almayız tek alınacak yerli Kerim olur diye düşünüyorum , birde U20'yi izliyorsa bizim ekip Cenk olabilir bugün ki performansından sonra :yenieek:

Ertelemeli ceza mantığı ne beyler aydınlatabilir misiniz.Zaten bunların lazıo macından kalma ertelemeli cezaları vardı
FIFA-UEFA sike cezalarinda ertelemeli ceza sistemini uygulamiyor,yeni kanunlar getirdi adamlar.bunlarin erteleme cezasi tirübün cezasi ile ilgiliydi,onun icin 2-3 gun daha kendilerini kandirsinlar.temmuzzun ilk haftasinda kongreye giderler yeni sikeci baskanlarini secerler,avrupadan men cezasida garanti

Sınır olayını çözersek kolay kolay yerli almayız tek alınacak yerli Kerim olur diye düşünüyorum , birde U20'yi izliyorsa bizim ekip Cenk olabilir bugün ki performansından sonra :yenieek:

Hala sinir degisecek diyenler var. Kabullenin bu sezon 6+0. Ha en fazla 6+2+2 devam eder ama o AB isi gelecek sezon icin yas.

MUSLERA

EBOUE semih CHEDJOU CARLINHOS

inler selcuk

NANI SNEIJDER arda

burak/DROGBA:D

Aynen bende hocam ve İnşallah amacımıza ulaşacağız :)

AB statülü sisteme geçersek ; takımdan kesilmeyecek üç (3) yerli var ; Semih , Selçuk , Burak :yenieek:

Gerisini full yabancı yapabiliriz.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Yabancı

Drogba​

Çok kaliteli ve muazzam bir kadro , tahminim bu yönde AB statüsüne geçersek. Burak sağ açık gibi görünüp gizli forvet oynayacak , Drogba'nın kendine açacağı alanlarda faydalanacak :) Ara sıra da Drogba ile rotasyona girer , Burak'ın yerine de Amrabat'ı alırız o zaman :yenieek:

ustad hepsıne katılıyorumda top suremeyen burak sag acık ımkansız yanı.o gızlı forvet ıslerını fılanda yapamaz.Direk forvet baslaması gerek.zaten yuzde 90 'a yakın bırebır attıgı goller.sag acıkdan ıcerı kat edıcekde kalecı ıle karsı karısya kalıcakta.Hele son zamanlarda sag tarafa uzun atılan topları tutmak yerıne pesınden kosuyor ya korner cızgısının oraya kadar.İlla ordan kesıcek bı ıkı kez de yetısecegı topları sırf bekledıgı ıcın auta cıkarmıstı :)

Dediklerimi not edin. Ceza cikmaz. Beklentiye girmeye gerek yok. Öyle puan silmeler, 2 yil men olmalar fln.

Sadece prosedür geregi sonuclanan sorusturma olacak.

dedıgın gıbı prosedur olsa konu sımdıye kadar coktan kapanmıstı.Tekrar tekrar konuyu acıp ugrasmalarının ne amacı var.

Dediklerimi not edin. Ceza cikmaz. Beklentiye girmeye gerek yok. Öyle puan silmeler, 2 yil men olmalar fln.

Sadece prosedür geregi sonuclanan sorusturma olacak.
oyle birsey mumkun degil 5 mac icin sike yapmakla suclanip bir sürü ceza istemi ile uefa disiplinine gideceksin ve sifir ceza ile yirtacaksin he,gec onu sen.orda istenen en hafif ceza yoneticilerin futboldan men cezasi,yani ceza almamalari butun yoneticilerinin temizlenmesi demek,adamlar 2 yildir ozel savcularina bu sorusturmayi yükledi. o yoneticilerin hepsinin futbolla alakasi kesilir,avrupadan men edilir sikeciler net.

Fener ceza almaz

AB olmaz

6+0 devam eder

Demirören secime gitmez

Transfer de zorlaniriz

Inler gelmek istemez

Sinir yüzünden Nani isi yatar

Schalke Farfani birakmaz

ustad hepsıne katılıyorumda top suremeyen burak sag acık ımkansız yanı.o gızlı forvet ıslerını fılanda yapamaz.Direk forvet baslaması gerek.zaten yuzde 90 'a yakın bırebır attıgı goller.sag acıkdan ıcerı kat edıcekde kalecı ıle karsı karısya kalıcakta.Hele son zamanlarda sag tarafa uzun atılan topları tutmak yerıne pesınden kosuyor ya korner cızgısının oraya kadar.İlla ordan kesıcek bı ıkı kez de yetısecegı topları sırf bekledıgı ıcın auta cıkarmıstı :)

Fatih Hoca halleder oyuncular gelsin de taktik onun işi :)

Zapata

Ali Turan

Bouzid

Almaguer

Abdullah Ercan

Mustafa Sarp

Barusso

Carrusca

Yiğit Gökoğlan

Serdar Özkan

Cristian

Yabancı sınırlamasına uygun 4x4,muazzam bir kadro,çok canlar yakabilir :ayatollah:

Orkun

Uğur uçar

M. Sarr

A. Xavier

Volkan Yaman

F. Conceicao

Elvir Baliç

Barış

Felipe

Serkan Çalık

Lukunku

Kapışalım gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt