Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Gözünüzü seveyim Burak'ı kanatta yazmayın artık

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Re: Transfer Nöbeti

Kondisyon açıdan problemi olmasaydı ve biraz tempolu olsaydı bugün hala Avrupa'nın büyük takımlarının birinde sol açık olarak oynuyordu bence hocam kesinlikle :yenieek:

Olimpiyakos'da oynarken çok net kondüsyon ve devamsızlık sorunu vardı. Zaten asıl Liverpool'dan gönderilme sebebi devamsızlık. Meireles'de devamsızlık kurbanlarından.

Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM[/video]

Ofansif yönü gerçekten harika , birebirde adam geçmesi , iki ayağını üst düzey kullanabilmesi , kaliteli ve isabetli ortaları , hızı , tekniği , oyun görüşü , şutları falan gerçekten baya iyi uzun zaman sonra çok kaliteli bir sol bekimiz olacak diye düşünüyorum.

Brezilya liginde ki beklere , stoperlere bunları yapan adam bizim ligi dağıtır net , ancak CL'de biraz soru işareti olur bakalım oda biraz onun büyük maç kaldırma potansiyeli ve Fatih Hoca faktörü ile alakalı , Fatih Hoca gerçekten bu adamı boşuna istemiyormuş :ka19:

Bu videoyu her izleyişimde bu adama olan sempatim artıyor ama sanki CL' de sorun yaşarız gibime geliyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

AB için en az 2 sene lazım karar çıksa bile. Ozamana kadar şimdiki statü devam eder bence.

O değilde bu sene çözülmesi lazım bu işin 4 yabancı kimi oturtacaksın hadi amrabat+Dany bişey olmaz ama Riera gerekirse Eboue gibi adamları nasıl tutacaksın tribünde.

Seneye 5 yabancı oluyor bu tüpçünün Başkanlığı ne zaman bitiyor?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

O değilde bu sene çözülmesi lazım bu işin 4 yabancı kimi oturtacaksın hadi amrabat+Dany bişey olmaz ama Riera gerekirse Eboue gibi adamları nasıl tutacaksın tribünde.

Seneye 5 yabancı oluyor bu tüpçünün Başkanlığı ne zaman bitiyor?

Şikeciler hariç bütün takımlar karşıyken 6+0 olayına bu adam hala nasıl inat edebiliyor onu da anlamıyorum zaten.

Re: Transfer Nöbeti

Beyler ab işi olursa Sınırsız olacağını sanmam gene 6+2 falan bişey olur muhakkak

Avrupa Birliği topraklarına ayak bastığı andan itibaren.......yıl içinde AB vatandaşı olarak sayılır gibi. Yada futbolcunun halasının kızının 3 dil bilip + 3 statüsünde olan amcasının büyük babasının geçmişte Ingiliz kraliyet ailesinin şerefine Wembley'de temizlik yapmış olması kaydıyla AB statüsünde oynayabilir gibi uçuk kararlar çıkar.

Galiba olabilecek en mantıklı hamleler

Yabancı sol bek

Felipe Melo

Gökhan Inler

şeklinde, yabancı sınırına takılmamak için bu hamleler yapıldığında ise Ligde Eboue'yi kesip Hamit'i sağ bek yapmak gerekebilir. Bazen de Semih-Gökhan Zan stoperde oynar, Eboue yine bekte olur.

11 de direk oynayacak yabancılar

Muslera, Chedjou, Sol bek(kalitesine/oyununa bağlı),Melo,Sneijder,Drogba

kanatsız 4-3-1-2'ye devam edeceğiz bu durumda. Oyun sıkışırsa tek forvetli sisteme dönmek için Amrabat'lı kadrolar yapılabilir ama bu 6+0+4'te nasıl aşılacak orası bilemiyorum.

Farfan i unutun derim sadece. Schalke icin cok cok degerli bir oyuncu ve 16 milyon sözlesme fesih bedeli var. Öyle 5-6 milyona olacak is degil ve bizim yönetmizin 28 yasina gelmis bir Farfana o kadar para verecegini zannetmiyorum.

İnler alınırsa Melo alınmaz. Selçuk-İnler-Hamit ortasahası olur gayette güzel olur. Yabancı sınırına da takılmaz kimse.

Gençler Enver Cenk Şahin'i 0 - 0 biten maçtada söylemiştim...

Nasıl dün harika goller attı...Fizikte iyi...İBB küme düşmüşken almazsak ilerde fiyat patlar.

Burda saatlerce önerdik zaten...

Ayrıca Hakan Çalhanoğlu için 6-7 isterler diyip çok bilen arkadaşlara...Sadece 3M fiyat biçmişler.

Yiğit'ten daha ucuza gelir.

Sonuçta 3.ligde oynuyor o rakam bile o adamlar için büyük ikramiye gibi.

Edit: Şimdi baktım kiralık oynuyormuş şu an olduğu yerde. Hamburg'daymış bonservisi.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında Kayserispor’dan 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ederek, renklerine bağladığı, ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Faslı yıldızNordin Amrabat’ı, İngiltere’nin Hull Ciyt Kulübü’ne gönderiyor. Amrabat için kendilerine yapılan kiralama teklifini kabul eden Sarı- Kırmızılılar’ın, gerçekleştirilecek son görüşmenin ardında, kiralama işlemleri için gerekli imzaları atacakları ve Amrabat’ın önümüzdeki sezon Premier Lig’de forma giyeceği belirtildi.

Burda saatlerce önerdik zaten...

Ayrıca Hakan Çalhanoğlu için 6-7 isterler diyip çok bilen arkadaşlara...Sadece 3M fiyat biçmişler.

Yiğit'ten daha ucuza gelir.

Hakan zaten süper adam ama Hamburg bu yıl oynatır. Salih'e de bir kez daha üzüldüm ama ya :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt