Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Ujfalusi Chedjou Carlinhos

Farfan Selçuk Melo Sneijder Nani

Drogba/Burak​

9-10 yabanci ile nasil oynayacak takim.

Muslera

Sabri semih seju çarli

Farfan xelcuk wesley nani

Didier burak

İle bile 7 yabanci oluyor.

Farfan isi olmaz....

Ab kurali aksamdan sabaha olacak is degil. Aylar surer mahkemeler...

Kadrolari 6+2+2 ye gore kurun siz en iyi ihtimal

Cevap: Transfer Nöbeti

evet ama 2 sene sürer belki. nihatin davasi 2 sene sürmüsdü. hadi emsal karar var diye bu süre 1 senede de bite bilir. bu sene bu Tff kafasi ile bu is cözülecegini zanetmiyorum ben acikcasi. 6+0 ya hazir olun bence yada bu tff yi sutlamamiz gerekicek ki baya destek var bu konuda bence.

secime gidilir ki kacmanin yolunu ariyor bu tff bence . hele hele bu uefa konusu patlak verirse hayata yabanci olayina izin vermezler inat ederler.

Secimli kongre cagrisi yapilacagini umuyorlar cünkü kendileri istifa edecek kadar serefli degiler.

ben zaten kesin demiyorum ancak şansımız büyük bu davada. bir de şöyle bir durum var çok tepki aldıkları için 6+0+4'ü değiştirmeden AB kararına evet diyebilir TFF çünkü fena köşeye sıkıştılar bu kez. Hani derler ya tüyü nereye dikeyim ? o hesap.

Transfer Nöbeti

Sedat Doğanın konuşmalarını dinledim şimdi. Kısaca AB için federasyondan olumlu yanıt çıkmazsa gereken yerlere gidicelecek diyor

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sedat Doğan hala TFF nin AB statüsüne onay vereceğine inanıyorum diyor, bu kafadaysa bizimkiler yandık demektir.

Tüpçü o koltukta oturduğu sürece yapacağı en iyi şey 6+2+2 olur, kesinlikle AB ye onay vermez.

Bizde AIHM ye gidersek kısa sürede istediğimiz olmaz...

Herkes Carlinhos'u yazıyorda eminim bi iki maçını izleyen tek tüktür.Zaten vasat bir futbolcu.Videolarını izledim de Riera'dan artısını göremedim.Hatta Riera daha klas duruyor.

sensiz çok yalnızdım dostum. nerlerdesin be ! :) bence de üzerinde aylarca durulacak bi adam değil sanki

Sedat Doğan hala TFF nin AB statüsüne onay vereceğine inanıyorum diyor, bu kafadaysa bizimkiler yandık demektir.

Tüpçü o koltukta oturduğu sürece yapacağı en iyi şey 6+2+2 olur, kesinlikle AB ye onay vermez.

Bizde AIHM ye gidersek kısa sürede istediğimiz olmaz...

Hocam o kadar enayi mi , bilip bilmeden araştırmadan konuşmazlar.

AİHM'ye gidersek , istediğimiz kısa süre alır , Nihat'ın davası ile benzerlik teşkil ettiğinden , okuduklarıma göre 2-3 hafta maksimum 1 ay içinde karar bağlanır diyorlar ancak keşke daha erken yapsaydık başvuruyu neyse , yani kısaca bu AB statüsü her türlü halledilecek kaçarı yok , sıkı bir çalışma içerisinde yönetim. :yenieek:

Hakan'i bu sezon icin alamayiz daha. Ilk sezonu olacak Hamburg'ta.

Salih'i cok istemistim o da gitti.

Kaldi Kerim. Ins aliriz.

Aynen öyle abi , Hakan işi 1-2 sezon içerisin de olabilir belki , Salih'in olabilme potansiyeli Avrupa'ya gitmesi veya Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ile oluşur başka bir şekilde olmaz ama bu çocukları parçalı ile izlemek isterdim açık ve net.

Birde fena olmayan en azından kesinlikle denenmeyi hak eden çocuklarda var U20'de mesela , Ahmet Yılmaz Çalık , İlkay Durmuş , Okay Yokuşlu, Artun Akçakın gibi , Alpaslan'ı da bu listeye eklerdim ancak yeni S.Liege'e gitmiş , uzun vade de olabilitesi var onunda , Cenk ve İbrahim hakkında tam bir görüş edinemedim biraz daha izlemeyi tercih edeceğim :)

Yabancı sınırı kalkarsa uçtuk, kalkmazsa sıçtık beyler.

Aynen. Bide o olay var. Keşke AB işi olsa ama bencede bi anda geçilmez

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

şöyle bir durum var AIHM'den önce bu talep TTF'ye sunlursa çabuk devreye girer. TFF'nin bunu kabul edeceğinden de adım gibi eminim. Çünkü etmezlerse başları AB ile belaya girebilir.

Yabancı sınırı kalkarsa uçtuk, kalkmazsa sıçtık beyler.

Sınır kalkarsa uçacağımız doğru hocam ancak kalkmazsa da en fazla bir sezon çekeriz ve o kadar da kötü olacağını sanmıyorum , şöyle bir kadro kurarız ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut

Bu kadroda çok kaliteli ve yeterli bir kadro olurdu açıkcası maliyeti de çok yüksek olmaz , sınır en kötü ihtimalle böyle devam ederse ; çok iyi bir kadro bence sınıra göre. :yenieek:

biz TFF ye bakmadan, basvuru yapalim.gerekirse geriye cekeriz..TFF geri adam atarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt