Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kere olsun şu eleştirenler tasarlasın bir forma da görelim nasıl şeyler bekliyorlar.

2-A sınfından Arda arkadaşımıza gideri için teşekkür ediyoruz. Oturabilirsin Arda.

Alman Basininda Farfan haberleri cogaldi, ama Kaynak hep türk sallamsyon medyasi.

Elit melit durumu yokmuydu, hani biz elit kategorideydik? bunların elit kavramı mı farklı acaba:confused:

Nike'ın yeni sistemine göre en iyi takımlar hariç (Barça,Manu vb.) diğer elit takımlara genelde 1 tane özel ev forması yapıyorlar.

Deplasman ve üçüncü forma için de elit takımlara özel bir katalog yapıyorlar.

Nike'ın yeni sistemine göre en iyi takımlar hariç (Barça,Manu vb.) diğer elit takımlara genelde 1 tane özel ev forması yapıyorlar.

Deplasman ve üçüncü forma için de elit takımlara özel bir katalog yapıyorlar.

Bizim için hangi forma özel olarak tasarlandı o zaman???

Bir kere olsun şu eleştirenler tasarlasın bir forma da görelim nasıl şeyler bekliyorlar.

Mesela şu var, taraftar yapmış.

jutd2.png

Sıkıntı şu, biz hala özel forma yaptıramıyoruz, kalıplardan bize uyguluyorlar demek ki.

Parçalı'nın nesi Özel oluyor, o zaten bizim için hersene aşağı yukarı aynıdır.

Parçalı özel değil, Füme özel değil, hangisi özel çok merak ediyorum...

Daha altı da var, Nike'a geçtiğimiz ilk seneki formalar, Almanya'da Nürnberg mi ne o ayarlarda bir takım giyiyordu aynı kalıbı.

Bundan kötüsü Liverpool'un formasıdır herhalde o da Nike değil.

Ne bilim Faruk ben Nike geçince böyle forma yapacaklarını düşünmemiştim hiç, daha iyi şeyler bekliyordum.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu sezonki muhteşem. Tam parçalı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu seneki evet güzel ama bunun aynısı daha önce bu kulüpte kullanılmış yani Nike kendi tasarlamamış.

Demek istediğim bu seneki Parçalı Nike için özel tasarım değil.

Bundan kötüsü Liverpool'un formasıdır herhalde o da Nike değil.

Ne bilim Faruk ben Nike geçince böyle forma yapacaklarını düşünmemiştim hiç, daha iyi şeyler bekliyordum.

Bir serviye daha atlamamız gerekiyormuş sanırım bunun için. Neye göre atlanıyor o seviye bilmiyorum tabi.

Kalıp forma gerçekten komik oluyor bence de artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt