Faruk Tekeli
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Bir kere olsun şu eleştirenler tasarlasın bir forma da görelim nasıl şeyler bekliyorlar.
Bir kere olsun şu eleştirenler tasarlasın bir forma da görelim nasıl şeyler bekliyorlar.
Elit melit durumu yokmuydu, hani biz elit kategorideydik? bunların elit kavramı mı farklı acaba:confused:
Elit melit durumu yokmuydu, hani biz elit kategorideydik? bunların elit kavramı mı farklı acaba:confused:
Nike'ın yeni sistemine göre en iyi takımlar hariç (Barça,Manu vb.) diğer elit takımlara genelde 1 tane özel ev forması yapıyorlar.
Deplasman ve üçüncü forma için de elit takımlara özel bir katalog yapıyorlar.
Elit'in de süper elit'i mi ne varmış, bizim elitte kalıp formalar kullanılıyormuş yine.
Bizim için hangi forma özel olarak tasarlandı o zaman???
Yani bu elit en düşük kategori oluyor o zaman...
Parçalı'nın nesi Özel oluyor, o zaten bizim için hersene aşağı yukarı aynıdır.
Parçalı özel değil, Füme özel değil, hangisi özel çok merak ediyorum...
Daha altı da var, Nike'a geçtiğimiz ilk seneki formalar, Almanya'da Nürnberg mi ne o ayarlarda bir takım giyiyordu aynı kalıbı.
Parçalı'nın nesi Özel oluyor, o zaten bizim için hersene aşağı yukarı aynıdır.
Parçalı özel değil, Füme özel değil, hangisi özel çok merak ediyorum...
Bizim için hangi forma özel olarak tasarlandı o zaman???
Bu sezonki muhteşem. Tam parçalı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bundan kötüsü Liverpool'un formasıdır herhalde o da Nike değil.
Ne bilim Faruk ben Nike geçince böyle forma yapacaklarını düşünmemiştim hiç, daha iyi şeyler bekliyordum.