Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mikele vereceğin yüksek fiyatı capoueye ver daha iyi hem daha genç

Ziya, Fener CAS'dan davasını çektiyse UEFA'da ceza vermeyecek falan demeye getiriyor.

ilk sezonu unutup niye ısrarla melo 2.yarı oynuyo diyolar

melo mikelden daha iyi. oyun kurucu özelliği uzun pasları onu çok daha özel kılıyor hem mikel sürekli sakatlanan biri

karara göre kontenjani sekilendirecekler eger onlara göre aksi bir karar cikarsa ozaman kontenjani düsürürler bile,

öbür türlü de cikartilar !

4-5 yıldır pes oynardım yama falan yapıp fifa yükledim tsl li falan

abi rüya gibi aşırı kalite farkı varmış fifacıyız artık

Obi Mikel

teknigi ve oyun kuruculugu cok iyi gercekten. tabi ilk defa izliyorum tam olarak nasik bir oyuncu bilemem

melonun kumasini goremeyen ahmaktir ya boyunca uc ay yatan melonun o kucumsediginiz on maci olmasa gorurdunuz .......

Melo 2 yıldır takımda oynuyor.Takıma alışmış,ülkeye alışmış,takım melo ya alışmış,selçuk alışmış bu saatten sonra macera aramamak lazım. mikel in nasıl çıkacağı belli değil

Geçen sezonu Orduspor’da kiralık olarak geçiren ve lig tamamlanmadan ayrılan Yiğit Gökoğlan’ın transferi için Hikmet Karaman’ın oldukça ısrarcı olduğu kaydedildi.

Manisaspor’da Yiğit’le beraber çalışan deneyimli çalıştırıcının yönetime alınması yönünde rapor verdiği kaydedildi. Aydın Yılmaz için ise görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

bursanın haber sitesi kaynak

Yigit + aydin = sener. Amin

mikel isminden baska cok arti bir özelligi yok bunu nasil göremiyorsunuz melo tamam disiplinsiz olabilir ama katkisini hickimse tartisamaz mikel GS a gelsin kesinlikle katkisi m.topal da fazla olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt