Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evren Göz ‏@evrengoz 5m

Cok hareketli bir hafta olacak..

bencede..

fenerbahce küme düsecek,aysal nani aciklanir. off ffoofofofofofofofof ne tatli olurrrrrrrrrrrrrr :uyy::uyy::uyy::yoji::yoji::yoji::yoji::ka05::ka05::ka05::ka05::tank::tank::tank::tank::tank::f50::f50::f50:

Kargalar iboyu yollamak istiyormuş... Eğer gerçekten ayrılırsa kesin eziklere gider...:)

Ben zaten Sinan'ı alıp Muslera'yı salalım demedim ki yedekte Ufuk Aykut duracağına bu adam dursun diyorum, ya Muslera sakatlanırsa o zaman ne yapacağız Sinan Bolat'ın böyle durumlarda elimizde olması lüks olmaz.

muslera saqatlansa napacaz. ufugami güvenecez:)

eray oynasın.sinanın ben pek numarasını göremedim.aklımda kalan tek özelliği uefa avrupa liginde son dakikada gol attığıdır.potansiyelininde olup olmadığından pek emin değilim sinan için.rakip takımların almasını, hatta bütün sezon kendisine bel bağlayarak başka kaleci transfer etmemesini istediğim sıradan kaleci gözüylede bakmıyor değilim.beşiktaşa hayırlı olsun.derbide çakarız 3-4 tane cümle alemde görür boş olduğunu

eray oynasın.sinanın ben pek numarasını göremedim.aklımda kalan tek özelliği uefa avrupa liginde son dakikada gol attığıdır.potansiyelininde olup olmadığından pek emin değilim sinan için.rakip takımların almasını, hatta bütün sezon kendisine bel bağlayarak başka kaleci transfer etmemesini istediğim sıradan kaleci gözüylede bakmıyor değilim.beşiktaşa hayırlı olsun.derbide çakarız 3-4 tane cümle alemde görür boş olduğunu

Yarın Şampiyonlar Ligi çeyrek final eleme maçında Eray'ı kalede görünce yine bugünki kadar sakin kalabilecekseniz zaten öyle olsun ne diyelim.

Sinanin son milli maçta yediği goller gözümün önüne geliyor..

Ne köy olur ne kasaba.. Eray ne güne duruyor..

ben zaten üst düzey kaleci demiyorum. tecrübesi var diye yedeqte isterim. şu ab çiqsin yabanci olsun sorun degil.:yenieek:

gokhan_inlerin_golu_cizmeyi_salladi13581644140_h977099.jpg

Gökhan İnler'in menajerinden açıklama!

Galatasaray'ın listesinde yer alan, Napoli'lı yıldız Gökhan İnler için menajeri Dino Lamberti, özel açıklamalar yaptı. “Kendisi çocukluğundan beri Türkiye'de oynamayı istiyor. İyi bir teklif gelirse konuşuruz” dedi

İnler için sıcak açıklama - Transferler - Galatasaray

Menajerde iyi sallamıs deilmi...Gecen sene Turkiyede oynamam diye acıklama yapan adamı simdi Turkiye asıgı yaptı cıktı

Re: Transfer Nöbeti

Bro neyi ne kadar söyleyeceğimize siz karar veriyorsanız eğer öyleyse söyleyin bilelim bizde ona göre söyleyelim ? Benim anlamadığım ya da sizin anlatamadığınız bir durum yok ama sizin anlamadığınız bir durum olduğu gerçek, bu adam Beşiktaş'la sözleşme imzalamış mı kesin olan bir şey var mı- yok yani diyorum ki her oyuncu tuttuğu takımda oynamıyor yarın öbür gün Muslera sakatlanırsa kalede Ufuk olmasındansa bu adam olsa diyorum ne var bunda anlaşılmayacak.

Adam ilk 11 de oynamaya geliyor diyorum bunun üstüne Beşiktaşlı olması bize gelme ihtimalini sıfır yapar o kadar basit. Neyse sen git Fm aç transfer et sinan bolatı rahatlarsin.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yarın Şampiyonlar Ligi çeyrek final eleme maçında Eray'ı kalede görünce yine bugünki kadar sakin kalabilecekseniz zaten öyle olsun ne diyelim.

valla kardeşim şu yabancı sınırlamasının ve gerizekalı federasyonun varlığının süreceğini varsayarsak (kurtulacaz diyoruz ama inancım hiç yok) çeyrek finalde musleralı yada muslerasız o seviyedeki avrupa takımı bizi perişan eder.mourinho-terim dostluğuda kurtaramaz bizi gerçek bu.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Adam ilk 11 de oynamaya geliyor diyorum bunun üstüne Beşiktaşlı olması bize gelme ihtimalini sıfır yapar o kadar basit. Neyse sen git Fm aç transfer et sinan bolatı rahatlarsin.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fm'de zaten Muslera'yı sattım Onur'u aldım yedeğide Sinan hahahaha çok mutluyum nedir yani bu fm geyiğide olmasa diyecek laf bulamıyor bu forumdaki çoğu insan, o zaman bana yedek kaleci bul abi Ufuk yeterli mi sana göre yarın CL grup maçında kalede Ufuk'u görmek sana neler hissettirecek söyle istersen samimi olarak.

gokhan_inlerin_golu_cizmeyi_salladi13581644140_h977099.jpg

Gökhan İnler'in menajerinden açıklama!

Galatasaray'ın listesinde yer alan, Napoli'lı yıldız Gökhan İnler için menajeri Dino Lamberti, özel açıklamalar yaptı. “Kendisi çocukluğundan beri Türkiye'de oynamayı istiyor. İyi bir teklif gelirse konuşuruz” dedi

İnler için sıcak açıklama - Transferler - Galatasaray

Menajerde iyi sallamıs deilmi...Gecen sene Turkiyede oynamam diye acıklama yapan adamı simdi Turkiye asıgı yaptı cıktı

Lamberti, Gökhan İnler'i Bayern Münih'in de istediğini belirterek sözlerini noktaladı.

y
alan haber:yenieek:

valla kardeşim şu yabancı sınırlamasının ve gerizekalı federasyonun varlığının süreceğini varsayarsak (kurtulacaz diyoruz ama inancım hiç yok) çeyrek finalde musleralı yada muslerasız o seviyedeki avrupa takımı bizi perişan eder.mourinho-terim dostluğuda kurtaramaz bizi gerçek bu.

Orası öyle olabilir ama yinede bir ihtimal üzerine konuşuyoruz zaten ama kalede Muslera varken olası bir turu atlama ihtimalimiz mi daha çok yoksa Ufuk varken mi demek istediğim bu, arada uçurum olmaması lazım yedeğiyle asın yoksa zaten gelebileceğimizin yerin farkındayım bu sistemle.

Transfer Nöbeti

Güya transfer programı transfer dışı herşey konuşuldu

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Muslera'nın sakatlanma ihtimaline göre transfer yapacaksak, en az o kadar gerekli olan 30 tane transfer sayarım. Çok gereksiz iş.

Muslera'nın sakatlanma ihtimaline göre transfer yapacaksak, en az o kadar gerekli olan 30 tane transfer sayarım. Çok gereksiz iş.

Bahsettiğimiz pozisyonun kale olduğunu gözönüne alırsak daha mantıklı bir yapmış oluruz sanki, diğer bölgelerde kaydırmalar çok daha kolay yapılabiliyor sağ bek lazım olsa Hamit oraya geçebilir mesela ve yahut Melo yokken aslında oranın oyuncusu olmayan Yekta'yı orda kullanabildik Burak kanat oynamaya çalıştı vs vs ama bunların kale pozisyonu ile bağdaştıramayacağımızın farkındayız diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt