Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Türkiye'nin Bayern Münihi oldular diyorlar hahaha

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

ohhh 3 sene CL'den gelecek paralar cukka :trollface:

B.Münih olma projemizi rahat rahat hayata geçiririz.

Kendi gitmek istedi fenere. daha önce de kulüpler anlaşmıştı ama para da anlaşamadılar. Bize verdiği sözde durmadı. Fener daha çok para verdi onları seçti son anda.

Bizi kimse tutamaz artik Türkiyede. Bide küme düsme olsa tadindan yenmez aslinda ya neyse. yabanci olayi serbest kalsa yeter bize. baska bir sey istemiyorum. yabanci olayini böyle birakilip ama bu seref yoksunlara ödül veremesin.

Ya bu Alper konusu gereksiz yere uzatmayın. Kıymet bilmeyen bu hayatta layık olduğu yeri en kısa zamanda acı tecrübelerle öğrenir.

yanlıs anlamayın renktaslar ama bunların içinde tek serefli adam buydu .aziz bu adamı kandırdı ve hep aıtasyon için öne sürdü .efendiligi ,dürüstlügü ile bilinen aykut her şike haberinden sonra ön plandaydı .hep şike olmadıgına inandı .aykut bu takımın basında kalsaydı her sene cok rahat sampiyon olurduk ama ben bu adama hep acıdım .çok kullandı aziz bunu .ki aykut hep şike olmadıgına azizin sucsuz olduguna inandı. ama gelinen noktada görülüyorki herseyi öğrenen aykut ne transfer ne tartısma ne de başka birşey için değil "Şerefiyle" istifa etti ve gitti .

Geçen sene yazsaydın %100 katılırdım bunlara, ama Aykut denen angut bu sene yaptığı açıklamalarla yıldırım denen it kadar eyyamcı pisliğin teki olduğunu kanıtladı. 10 puan geriye düşmüşler halen hakemleri Galatasaray etkisi altına alıyor falan gibi sapır saçma açıklamalar yapıyordu. Her yenilgisinde ortalığı karıştırmak için sürekli iftira attı. Erkek gibi yenilgiyi kabulleneceğine ona buna çamur atarak işin içinden sıyrılmaya çalışana adam denmez.

yahu benı fener besıktas ılgılendırmıyor.Ceza almıs almamıs umrumda degıl.Bız zaten fatıh terım ve unal aysal oldugu surece suoururuz lıgı.Ayrıca avrupada olmayan takım sadece lıge motıve olması da dez avantaj bızım ıcın.Keza sampıyonlar lıgı dönüşü kaybettıgımız puanlar varken.Ben azızenın pesındeyım.O ve yandasları men alsın baska bısey ıstemıyorum.Azıze men alsın fener ekonomık sıkıntı,borc batakları,para krızlerı,857 mılyon dolar borclar hepsını gorıcem onların

Re: Transfer Nöbeti

Salih Avrupa'dan teklifler var ama ben Fenerbahçe de kalmaya karar verdim diyordu :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yahu benı fener besıktas ılgılendırmıyor.Ceza almıs almamıs umrumda degıl.Bız zaten fatıh terım ve unal aysal oldugu surece suoururuz lıgı.Ayrıca avrupada olmayan takım sadece lıge motıve olması da dez avantaj bızım ıcın.Keza sampıyonlar lıgı dönüşü kaybettıgımız puanlar varken.Ben azızenın pesındeyım.O ve yandasları men alsın baska bısey ıstemıyorum.Azıze men alsın fener ekonomık sıkıntı,borc batakları,para krızlerı,857 mılyon dolar borclar hepsını gorıcem onların

Aynen bu yıldırım iti hakettiği cezayı alsın, en önemlisi o. Türk futbolunun yıllarını nasıl çaldıysa, milyonları nasıl birbirine düşman ettiyse, hepsinin cezasını çeksin şerefsiz.

Geçen sene yazsaydın %100 katılırdım bunlara, ama Aykut denen angut bu sene yaptığı açıklamalarla yıldırım denen it kadar eyyamcı pisliğin teki olduğunu kanıtladı. 10 puan geriye düşmüşler halen hakemleri Galatasaray etkisi altına alıyor falan gibi sapır saçma açıklamalar yapıyordu. Her yenilgisinde ortalığı karıştırmak için sürekli iftira attı. Erkek gibi yenilgiyi kabulleneceğine ona buna çamur atarak işin içinden sıyrılmaya çalışana adam denmez.

görüsüne saygı duyarım ama ben o acıklamaları hakemleri baskı altına almak adına aziz tarafından yaptırıldıdıgını düşünüyorum .tabi kadıköyde bize yapılanlar sergiledikleri tavırlar yenilir yutulur davranıslar deil

AIHMe dava noldu. Saldir Ünal Aysal. Tüpcüye hic firsat verme Fenerle BJKye yardim etmesi icin.

Aynen bu yıldırım iti hakettiği cezayı alsın, en önemlisi o. Türk futbolunun yıllarını nasıl çaldıysa, milyonları nasıl birbirine düşman ettiyse, hepsinin cezasını çeksin şerefsiz.

Aziz yıldırım bır men alsın fenerbahce 5 yıl toplanamaz.857 mılyon dolar borc yahu.Kara para aklamayaz sılahlarını kacıramaz,ALdıgımız oyunculara satasıp fıyat yukseltemez.Cırkeflık pıslık yok olur futbolda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt