Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper Potuk malı ne yapıyordur şimdi. Çok merak ediyorum
Alper Potuk malı ne yapıyordur şimdi. Çok merak ediyorum
yanlıs anlamayın renktaslar ama bunların içinde tek serefli adam buydu .aziz bu adamı kandırdı ve hep aıtasyon için öne sürdü .efendiligi ,dürüstlügü ile bilinen aykut her şike haberinden sonra ön plandaydı .hep şike olmadıgına inandı .aykut bu takımın basında kalsaydı her sene cok rahat sampiyon olurduk ama ben bu adama hep acıdım .çok kullandı aziz bunu .ki aykut hep şike olmadıgına azizin sucsuz olduguna inandı. ama gelinen noktada görülüyorki herseyi öğrenen aykut ne transfer ne tartısma ne de başka birşey için değil "Şerefiyle" istifa etti ve gitti .
yahu benı fener besıktas ılgılendırmıyor.Ceza almıs almamıs umrumda degıl.Bız zaten fatıh terım ve unal aysal oldugu surece suoururuz lıgı.Ayrıca avrupada olmayan takım sadece lıge motıve olması da dez avantaj bızım ıcın.Keza sampıyonlar lıgı dönüşü kaybettıgımız puanlar varken.Ben azızenın pesındeyım.O ve yandasları men alsın baska bısey ıstemıyorum.Azıze men alsın fener ekonomık sıkıntı,borc batakları,para krızlerı,857 mılyon dolar borclar hepsını gorıcem onların
Geçen sene yazsaydın %100 katılırdım bunlara, ama Aykut denen angut bu sene yaptığı açıklamalarla yıldırım denen it kadar eyyamcı pisliğin teki olduğunu kanıtladı. 10 puan geriye düşmüşler halen hakemleri Galatasaray etkisi altına alıyor falan gibi sapır saçma açıklamalar yapıyordu. Her yenilgisinde ortalığı karıştırmak için sürekli iftira attı. Erkek gibi yenilgiyi kabulleneceğine ona buna çamur atarak işin içinden sıyrılmaya çalışana adam denmez.
Aynen bu yıldırım iti hakettiği cezayı alsın, en önemlisi o. Türk futbolunun yıllarını nasıl çaldıysa, milyonları nasıl birbirine düşman ettiyse, hepsinin cezasını çeksin şerefsiz.