Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ts bize 2.5 milyon tl dava acmış

[h=2]Burak Yılmaz ve Engin Baytar transferlerinden doğan yaklaşık 2.5 milyon TL'lik KDV’nin ödenmemesi nedeniyleymiş[/h]

Melo'yu alsak bari artık ya. Sonuçta dönüp dolaşıp alacağımız adam Melo.

ts bize 2.5 milyon tl dava acmış

Burak Yılmaz ve Engin Baytar transferlerinden doğan yaklaşık 2.5 milyon TL'lik KDV’nin ödenmemesi nedeniyleymiş

Ödemediysek iyi yapmışlar, 2.5 milyon TL ödememek nedir ya ? Bir de Nani, Farfan falan bekleyen var.

Chedjou için Lille Başkanı'nın muhabbetini de biliyoruz.

Uğraşmayalım artık şöyle şeylerle.

fce05banner3.PNG

:ayatollah:

Ödemediysek iyi yapmışlar, 2.5 milyon TL ödememek nedir ya ? Bir de Nani, Farfan falan bekleyen var.

Chedjou için Lille Başkanı'nın muhabbetini de biliyoruz.

Uğraşmayalım artık şöyle şeylerle.

Para konusunda biraz cimri olduğumuzu kabul ediyorum, ama bu rakamı ödemediysek KDV konusunda bir anlaşmazlık vardır bence. Yani 5 milyon € öder derken, KDV hariç demediği için bizimkiler KDV dahil 5 milyon € demektir diye iddia ediyorlarsa, ek ödeme yapmamışlardır belki.

kadroda 10 yabancı var transfer şuan imkansız

benim de bir transfer önerim var. bunu alalım süper yetenekli birine benziiyo :)

[video=youtube;p96WLOR_VVw]https://www.youtube.com/watch?v=p96WLOR_VVw[/video]

:b5:

TFF AB oyunculari tipki diger avrupa ulkelerinde oldugu gibi yerli statusunde oynamasina evet diyecek ..

Amkspor ‏@Amkspor 3 dk

SON DAKİKA! Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor ile anlaşmaya vardı. İmzalar Cuma günü statta atılacak.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ersun yanal Coşmuş kaybeden avrupa olacakmış.Ne sanıyor abi bunlar kendilerini

Tam skandal bi açıklama yahu, kendimi tutamadım Allah belanızı versin dedim kaldı ki verdi; beter olun. Bi de dünya futbolu kaybeder diyor ya inanamıyorum, akıl tutulması resmen.

Ersun da yakıştı yani bu takıma.

Ynt: Transfer Nöbeti

Vatan da veriyir haberi. E malum gazete sahibinden habersiz bu haberi vermez heralde. Bu karar demirorenin tff baskanliginda devam icin destek toplamak amacli bir karari da olabilur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt