Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

u20 maçlarını izleyen arkadaşlar varsa beğendikleri oyuncular kimlerdir ? ben kolombiyadan quinteiro yu çok beğendim sol ayağı mükemmel bizede gol attı birde ırak milli takımının sol beki ali adnan var oda çok iyi oynuyor

kolombiyanın sol beki mükemmel. savunması iyi çıktımmıda tam çıkıyor bunaltıyor rakibi

renktaş sen eboue ve rierayı hücumcu kanat olarak sürersen inler ve selçuk açığı kapatamaz.. hadi kapattı diyelim selçuk gibi bir maestronun hücumu yönetmesi beni her zaman daha mutlu eder..

hucumcu kanat olarak surmedimki abicim fullbek olarak surmusum gidip gelen cizgici babinda. ki 3 cm'li bi sistemde rahat gayed hareket edebilirler.

Şu an orta saha transferine yoğunlaştık öyle diyorlar, Melo ya da İnler gelecek herhalde ibre bunları gösteriyor.

hucumcu kanat olarak surmedimki abicim fullbek olarak surmusum gidip gelen cizgici babinda. ki 3 cm'li bi sistemde rahat gayed hareket edebilirler.

saygı duyarım ama ne eboue ne de riera, üçüncü 60 metrelik depardan sonra geriye dönmez. Ben şu ana elimizdeki oyuncularla 3 lü veya 2 li defans sistemi yapabileceğimize inanmıyorum..

saygı duyarım ama ne eboue ne de riera, üçüncü 60 metrelik depardan sonra geriye dönmez. Ben şu ana elimizdeki oyuncularla 3 lü veya 2 li defans sistemi yapabileceğimize inanmıyorum..

reis 4 orta sahali sistemde o denli acik alan kalmaz. geriye donmek icin vakid olur yani.

---------melo

inan ------------- sneijder

olsa haklisin

inan ----------- melo --------------inler

---------------sneijder

ayri oyun sablonu.

[h=1]Sneijder hırsız kovaladı!

[/h][h=2]Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe, Ibiza tatili sırasında güneşlenirken bir hırsız şapkasını alıp kaçtı. Sneijder'in peşinden koştuğu hırsızla kavga ettiği ve şapkayı geri aldığı öne sürüldü

[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt