Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Beyler bu Mertan napıyo??
Beyler bu Mertan napıyo??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sınıfta kalır..
kanatlarda karşı takımiçin, hızlı tren rayı döşemiş olursun
SA
Günaydın
Ziya yı izleyen varmı beyler nazıl bi adam bu Ziya Erdal?
u20 maçlarını izleyen arkadaşlar varsa beğendikleri oyuncular kimlerdir ? ben kolombiyadan quinteiro yu çok beğendim sol ayağı mükemmel bizede gol attı birde ırak milli takımının sol beki ali adnan var oda çok iyi oynuyor
nedenmi$ o karde$im
renktaş sen eboue ve rierayı hücumcu kanat olarak sürersen inler ve selçuk açığı kapatamaz.. hadi kapattı diyelim selçuk gibi bir maestronun hücumu yönetmesi beni her zaman daha mutlu eder..
Okan Derici,Mertan Öztürk,Sadık Çiftpınar,Berk Yıldız,Uğur Ayhan,Berk İsmail Ünsal???
Olum biraz bişeyler yapınla Altyapıdan bi sıyrılın oglum.
Bu Sol bek Barış Gök var onu izleyen varmı?
Baris Gök - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
hucumcu kanat olarak surmedimki abicim fullbek olarak surmusum gidip gelen cizgici babinda. ki 3 cm'li bi sistemde rahat gayed hareket edebilirler.
sol bek değil sol açık oynuyor..belki hayatında mecburen 1-2 maç oynamıştır sol bek de
saygı duyarım ama ne eboue ne de riera, üçüncü 60 metrelik depardan sonra geriye dönmez. Ben şu ana elimizdeki oyuncularla 3 lü veya 2 li defans sistemi yapabileceğimize inanmıyorum..
Alaba da düne kadar 10numara ve sol açık oynuyordu abi bu yaşta devşirilir. Sol bek yazıyo ondan sordum
Ulan dünyadaki en iyi Türk solbekler Hasan Ali Kaldırım İsmail Köybaşı ve Hakan Balta![]()
çok kez izledim, savunma yönü çok zayıf.
Hakan Ünsal ahhh ahhh...