Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Halil Altıntop serbestmiş Umut olmazsa alalım derim.Hamit'le kardeş kardeş oynarlar.

Arkadaşlar, bugün doğum günü olduğu için Almanyada yaşayan Fenerbahçeli kuzenimi aradım.Kendisi devamlı Stutgartlı bir yöneticiyle komşu olduğunu ve bazı maçlarda kendisine bilet felan verdiğinden bahsediyordu.Salı günü kendisiyle karşılaştığında Serdar Taşçı Fenere gelecek mi diye sormuş.Adam da bize Türkiyeden tek teklifin Gotoku Sakai için Galatasaraydan geldiğini söylemiş.5.5 milyon euro teklif etmişiz söylediğine göre.''Daha cevap vermedik,iyi para ama oyuncunun çok kısa birsüre sonra değerini dahada arttıracağını düşünüyoruz'' tarzı şeyler söylemiş.Oyuncuyu tanımıyorum hatta tam isminide internetten buldum ama galiba böyle bir mevki için belki 15-20 futbolcuya birden transfer teklifi ediyoruz.Çünkü basında sürekli wellington,antonini,mario larenes yada adını duymadığımız dünyanın bir ucundaki oyuncuya teklif götürdüğümüz yazılıyor.Belki teklif götürdüklerimiz doğru ama ne kadar ciddi olarak teklif ettiğimiz yada gerçekten kadroda ne kadar istediğimiz soru işareti.Bu oyuncu için stutgartın yada wellington için sao paulonun tamam teklifinizi kabul ettik verin parayı deseler bizimkilerin ya şuan birinci önceliğimiz o değil yada yabancı sorunumuz var şimdi bekleyin biraz diyerek oyalıyacaklarını düşünüyorum.Sezon başında 2 saatde bitti denilen Cris transferide belki böyle çok daha önceden zor durumlar için teklif verdiğimiz bir oyunculardan biriydi ama bekletiliyodu belkide.Gerçekten zor ve karışık iş bu transfer işleri.

haklısın renktaş burda bazı insanlar mantık sınırlarını zorluyorlar.

boşuna provakasyon yapma,şovenist hareketlerinle begeniye oynamaya renktaş. mantıgın durdugu noktaya müdahale ederim kimseden de icazet almam

ne beğenisi , beni kendinle karıştırdın galiba.. bi daha benim mesajıma cvp yazma, uyarmadı deme..

Halil Altıntop serbestmiş Umut olmazsa alalım derim.Hamit'le kardeş kardeş oynarlar.

16 yaşındaki kardeşinizden mantıklı yorum görün bakın..

tam mantıklı degil ama umutun yerine cenk gibi adam almalı halilide necati ile kıyas yapıp kadroya katılmalı

Ersun Yenal FB'de sözleşme 1 yıl

Ulan kıçımı yırttım kadroma pato yazdim kimse takmamiş.

:-)

16 yaşındaki kardeşinizden mantıklı yorum görün bakın..

tam mantıklı degil ama umutun yerine cenk gibi adam almalı halilide necati ile kıyas yapıp kadroya katılmalı

Senden yarım da olsa övgü almak beni sevindirdi abi.:) Haklısın tam mantıklı değil biraz kazma ama beleş diye öyle dedim.Yoksa Cenk'i isterim.

Diğer konulara bakmak yada bakmamak mesele değil ben buraya bakıyorum transfer duyum vs varmı diye genelde de okuyucuyum ama her sayfada illa bir kişiye laf atıyorsun geriyorsun insanları gerek yok böyle şeylere

o zaman genelleme yapmak senin hakkın degil. daha özelleştrirsen bu başlık altında diye not düşersen biraz daha mantıklı olur ama gene boşa olur.

[h=5]SON DAKİKA: FENERBAHÇE | Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt