Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana mı soracaz yazı yazarken, senden izin mi alacaz. sen kimsin , milletin ne yazacağına ambargo koyuyorsun. sen hangi kapasitenle yönlendirme yapabiliyorsun!!
Halil Altıntop serbestmiş Umut olmazsa alalım derim.Hamit'le kardeş kardeş oynarlar.
Engin Talü tam bi provakatör bir tane sataşmadan attığı post görmedim sırf buraya tartışmaya sağa sola laf atmaya geliyor belli sivilde sıkıntısı var sanırsam
Engin Talü tam bi provakatör bir tane sataşmadan attığı post görmedim sırf buraya tartışmaya sağa sola laf atmaya geliyor belli sivilde sıkıntısı var sanırsam
haklısın renktaş burda bazı insanlar mantık sınırlarını zorluyorlar.
boşuna provakasyon yapma,şovenist hareketlerinle begeniye oynamaya renktaş. mantıgın durdugu noktaya müdahale ederim kimseden de icazet almam
Halil Altıntop serbestmiş Umut olmazsa alalım derim.Hamit'le kardeş kardeş oynarlar.
samimi dir kardesimiz ya. ben seviyorum onu![]()
ne beğenisi , beni kendinle karıştırdın galiba.. bi daha benim mesajıma cvp yazma, uyarmadı deme..
16 yaşındaki kardeşinizden mantıklı yorum görün bakın..
tam mantıklı degil ama umutun yerine cenk gibi adam almalı halilide necati ile kıyas yapıp kadroya katılmalı
diger konulara baksan görürsün
Ulan kıçımı yırttım kadroma pato yazdim kimse takmamiş.
:-)
Diğer konulara bakmak yada bakmamak mesele değil ben buraya bakıyorum transfer duyum vs varmı diye genelde de okuyucuyum ama her sayfada illa bir kişiye laf atıyorsun geriyorsun insanları gerek yok böyle şeylere