Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:rolleyes:

İspanyol kulüp Sırp oyuncu Krasic'den olumlu yanıt alamaması üzerine Galatasaraylıfutbolcuya yöneldi. Sabri için ilk adımı atan Sevilla bu oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Galatasaraylı futbolcu Sabri'ye İspanya'dan talip var... La Liga ekibi Sevilla ilk adımı attı, olumlu yanıt aldı.

Jesus Navas'ın Manchester City'e satılması üzerine sağ kanadı dolduracak bir oyuncu arayışına giren Sevilla, Krasic'ten bir türlü olumlu cevabı alamadı. Sırp oyuncunun Fenerbahçe'den aldığı ücreti yüksek bulan İspanyol kulübü gözünü Galatasaraylı Sabri'ye yöneltti.

Sabri'nin şartlarını uygun bulan Sevilla, bu oyuncuyu transfer edebileceklerinin mesajını verdi. Sevilla Başkanı Del Nido, sağ kanat için halen bazı futbolcularla görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayarak masalarında bir Türk oyuncunun olduğunu inkar etmedi.

maraton.com.tr

Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama Krasiç'i alacaklarına Sabri'yi alsınlar daha yararlı olur.

Sabri bu Cenk malindan kat kat daha kalteli ve Galatasarayli

Sabri reis gitmesin,takım ruhsuz olmaz.

Yerli oyuncu satacak lüksümüz yok.

coentrao yu 10 milyona alamazsin, 18-20 milyon a anca olur, unutun fantaziyi, bende cok isterdim

coentrao olmazsa kolarov olsun .en azından ne yapacagı belli adam .ayrılacagını acıklamıs .düzenli forma giymek istiyorum gerekirse daha az ücrete oynarım diyor. ne yapacagı belli olmayan adama vermeyelim artık paraları

Okay daha dinamik bir oyuncu Salih'e göre, Salih daha teknik ama o da Okay'da fundamental açıdan iyi durumda değiller şu an.İleride üzerine koymaları lazım.

Okay bize gelirse Fatih Hoca'nın elinde daha iyi parlayabilir.

Okay'ın işini erken bitirmeliydik hatta hala çok geç kalmış sayılmayız.Türkiye ilerler,1-2 maç daha oynarsa talipleri artar.Kayserispor'un da ne kadar iyi oyuncu pazarladığı ortada.Hasan Ali,Gökhan Ünal,Topuz ve Amrabat kazıkları meşhur :)

Re: Transfer Nöbeti

Okay ın alınmasını isterim top tekniği çok iyi kondisyonu çok iyi durumda değil yalnız.

renktaş izledim tabiki onun için diyorum zaten

kesinlikle 1 2 maçını izlesen adamı havada karada istersin

çok hızlı oyuncu topla yada topsuz çok hızlı gidiyor, topu ayagına alınca dikine çok iyi gidiyor

boyu kısa hava toplarında çok iyi degil kanımca ama yerden geçit vermiyor renktaş vede çok güçlü paslarıda çok iyi

benim görüşüm tek eksiği çok fazla rakip ceza sahasına girmiyor genelde pas veren oyuncu

küçük melo o zaman bu :D :D

Salih 16 yasindayken okay ptt yi salliyodu merak etmeyin okayi aliriz bizimde elimiz guclu onlarda ceyhunu istiolar

okay yokuşlu iki sene önce çok almak istemiştik kayseri almıştı umarım şimdi alırız :b5:

Valla Okay için Ceyhun+Elmander felan bile verilebilir Kayseriye. Çok iyi yerlere gelecek. Kerimden felan önce bu çocuk için uğraşılmalı.

okay-kerim frei-jem karacan -salih ucan vb oyuncuların bizim takımda 11 oynamaları için 10 fırın ekmek yemeleri lazım .ne kadar formsuz olsalarda hamit-amrabat-sabri -yekta-aydın bunları kesmeleri cok zor genc oyuncuların

Hep yabancı sınırı yakıyo türk futbolunu yoksa ne oyuncular bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt