Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

farfanlar naniler falan gelirse melo yerine mikel daha mantıklı olur

aynen dediğin gibi olacak eğer kanat alınırsa, defalarca yazdık zaten

millet drgobayı burak ı yedeğe yazma fetişi olduğundan diğer kanata frei filan yazıp drogba yada burak ı 11 e yazmıyor

Bunu yaparken inanarak mı yapıyorlar cok merak ediyorum gerçekten. Burak'ı kesmek nedir ya akıl var mantık var :) Bi de yabancı sınırı var

Dany bu hızla avrupa maçlarında bekte oynar :)

Bana kalsa 3-5-2 oynarım bekleri savunma sıkıntısından kurtarırım zaten Riera da Eboue de savunma yapamıyor

Beyler şimdi hiç alakası yokta bu Beşiktaş'ın stoperleri kim kadrolarına sürekli Franco Franco yazıp durmuşlar nedir bu abimiz kimdir

Bu söylediklerinin hiçbirini ben iddia etmedim ama cevap vereyim futbol bilgisi iyi biri olarak.

Soru : Burak ne zaman 4-3-3'te kanat forvet oynar ?

Cevap : Herkesin dilindeki Nani/Farfan etc alınırsa.(yaptığın kadro)

Soru : Peki bu durumda yabancı sınırı ne olur ?

Cevap : şu an boş durumda olan sol bek ve ön libero mevkilerimize kontenjan kalmız.

Bu noktadan sonra Wederson , Gökhan İnler takviyesi mi yapılır yoksa kale/sağ bek mi yerlileştirilir bilmiyorum yönetimin planını. Bana sorarsanız takıma kanat oyuncusu almaya da gerek yok 4-3-1-2 de devam edebiliriz. Melo + Wederson yada Gökhan İnler + çok iyi bir yabancı sol bek ile ilk 11e yapılacak transfer kapatılabilir.

Peki 4-3-3'ün ileriki üçlünün solunda kim oynayacak?

Nani, Farfan derseniz, peki o zaman Sneijder orta 3'lüde oynamayack mı, ya da Melo??

Nani----Drogba----Burak

-----------------------------

-----Sneijder--Selçuk-----

-----------Melo------------

Riera--Semih--Ched.--Eboue

---------Muslera----------

8 yabancı etti? Sneijder'i yedek tutacak mısın, Drogbayı melo'yu, H.Balta'mı oynasın koca kanadı tek başına Balta nasıl tutsun?? Hamit'ten sağ bek olur mu?

Melo yerine G.İnler gelse bile 7 yabancı oluyor... Başkan bence Sneijder'i alarak takımı zora koştu... Arda'yı alamıyorsan Sneijder + kanat istemeyeceksin...

dany çok iyi bir stoper değil ama bence defansın her yerinde oynayabilecek iyi bir alternatif. stoper olarak önemli zafiyetleri var ama bek olarak hızıyla iş yapabilir. kamerunda genelde sağ-sol bekte oynuyor. biz dede bu denenebilir özellikle zorlu maçlarda defansa katkısı iyi olur bence. mesela r.madrid deplasnmanı gibi.

Farfan hiç içime sinmiyor. Geçen sene bonservisi elindeydi Amrabat'ı tercih ettik. Şimdi 9-10 milyon eurolardan bahsediliyor , yazıktır. Fatih Terim'in bizim maçlarda iyi oynayan oyuncuları beğenip zorla aldırmasını hiç sevmiyorum, keşke transfer işlerine hiç karışmasa

Dany gitsin diyenler zerre 1 maç bile izlemeyen ara sıra TRT'de özetleri yakalayıp izleyen canlılardır.

Bu canlılar futbol görüşüne göre bir oyuncunun iyi olması için iyi takımdan gelmesi şarttır. CV çok önemli.

Farfan hiç içime sinmiyor. Geçen sene bonservisi elindeydi Amrabat'ı tercih ettik. Şimdi 9-10 milyon eurolardan bahsediliyor , yazıktır. Fatih Terim'in bizim maçlarda iyi oynayan oyuncuları beğenip zorla aldırmasını hiç sevmiyorum, keşke transfer işlerine hiç karışmasa

draxler i de aldırsa ya :rolleyes:

Dany gitsin diyenler zerre 1 maç bile izlemeyen ara sıra TRT'de özetleri yakalayıp izleyen canlılardır.

Bu canlılar futbol görüşüne göre bir oyuncunun iyi olması için iyi takımdan gelmesi şarttır. CV çok önemli.

Nasri transferi ne alemde ?

katılıyorum madem o kadar para verilecek kanat alınacak nani olmalı. aradaki yaş ve piyasa farkı yeter

en azından 2 3 sene sonra rahat rahat elden çıkarırsın, farfanı bedava katara yollarsın o yaştan sonra.

madem 433 e geçmek kafanda 8,6 a aldırdığın amrabat kazığını dene yarım sezon, olmadı devre arası bakarsın kanat. adamı aldırdın hayatı boyunca oynamadığı 442 e geçrdin, yetmezmiş gibi ya emre yi oynattın sonradan soktun yada maç bitmeden çıkarıp emre yi aldın

he he yav. benim canli canli izledigim mac sayisini sen büyük ihtiamlde tv dahil hayatinda izleyememisindir kardes. neyse dany icin iyi diyen birisi ile futbolu tartisacak halimiz yok sabah sabah. herkez hoca ntrenör Türkiyede demisdim bir zaman ki sende bunun en büyük örneklerinden birisin galiba :D

Federasyonun 6+0+4 kararı kulüplerin tepkisini çekmişti. İlk etapta bu konuda geri adım atmayacağını açıklayan federasyonun kapalı kapılar ardında düzenleme için çalıştığı haberleri gündeme geldi. Bu hareketliliği doğrulayan mesajı ise bizzat başkanvekili Ufuk Özerten verdi. Halen mevcut kararın geçerli olduğunu ifade eden Özerten, “Şunu unutmamak lazım ki, biz kulüplerin federasyonuyuz. Bir değişiklik gereği olursa yaparız. Bu konuda kulüplerin taleplerine açığız” ifadelerini kullandı.

kaynak ama pek saglam degil :D

sanatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt