Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;LzoBKhnxfHs]https://youtu.be/LzoBKhnxfHs[/video]

Angel Di Maria Galatasaray'a mı geliyor?

2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına başladı. Angel Di Maria Galatasaray'a gelecek mi? ManU'nun girişim yapmadığını, M.City'nin ise Navas'ı aldığını yazan Ada basını: Di Maria için Real'e 17 milyon pound önerecek olan G.Saray rakiplerine göre avantaj sağladı. Bakalım GS Di Maria ile anlaşabilecek mi? Di Maria Kimdir? İşte detaylar...

Gizli hedefini sadece Fatih Terim ve Bülent Tulun'la paylaşan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı için adeta pusuya yattı. Angel Di Maria Galatasaray'a Gelecek mi...

Gizli hedefini sadece Fatih Terim ve Bülent Tulun'la paylaşan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı için adeta pusuya yattı. Eğer federasyon yabancı oyuncu sayısında 6+2+2 uygulamasına geri dönerse Cimbom, Di Maria için düğmeye basacak

Geçen sezon Drogba ve Sneijder transferleriyle Galatasaray'ı tüm dünyanın gündemine taşıyan başkan Ünal Aysal yine müthiş bir bomba patlatmanın planlarını yapıyor. Transfer listesinde Nani, Fabiano, Obi Mikel, Carlinhos gibi parlak isimlerin yer aldığı sarı-kırmızılı ekipte, başkan Aysal'ın gizli hedefinin Real Madrid'li Angel Di Maria olduğu öğrenildi. Aysal'ın bu konuyu çevresine açmadığı, sadece teknik direktör Fatih Terim ve danışmanı Bülent Tulun ile konuştuğu belirtildi.

DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRECEK

Galatasaray, 25 yaşındaki yıldız için nabız yoklamasına geçmeden önce, yabancı kontenjanında yeniden 6+2+2'ye dönüş yapılmasını bekliyor. Eğer federasyon 6+0+4'ten vazgeçip eski uygulamaya dönerse Bülent Tulun da İspanya seferine çıkacak ve Angel Di Maria için nabız yoklayacak. Yeni hocası Ancelotti'nin pek sıcak bakmadığı ifade edilen Di Maria'nın Galatasaray'a transferi gerçekleşir mi bilinmez ama bu operasyonun dünya çapında ses getireceği kesin.

kaynak ========= gs taraf / gstaraf.com

kolpa olduğunun kanıtı bu cümle.ünal aysal fatih hocadan habersiz transfere kalkışmış yani :b5:

Antalyaspor Başkanı Gencer: 'Ömer Şişmanoğlu transferi için Beşiktaş'tan istenecek iki oyuncuyu Samet Aybaba belirleyecek' (DHA)

Samet Olcay'ı istemezse ben de birşey bilmiyorum :D

Ceyhun + 1.5 veya 2'ye fitiz....İsterlerse Aydın,Engin veya Ufuğuda verebiliriz :)

Galatasarayda yıldızların arkasında yedek kalmaktan vitrin fırsatı bulamayan kaliteli oyuncular için nsaıl bu kadar çöp muamelesi yapılıyor, anlamak mümkün değil yaa..

BU kafayla kusura bakmayın da, illa da maksat transfer olsun istiyosanız; evinize 3D led Smart alınınca yedeğe çıkan eski plasma tv nizi üste para verip renkleri daha canlı olan tüplü tv ile değiştirin de görelim.

Bu kadar basite düşürmeyin artık.

Farfan yerine de Di Maria olmalı diyorum ben muhtar.Ne dersin ?

Farfan'a 7 milyon euro vermektense di Mariaya 15 milyon euro veririm.

Yaş konusunda Maria çok avantajlı. Ayrıca daha istikrarlı ve 1 kademe daha iyi topçu.

Bonservisine verilecek 15 milyon euroyu çok rahat çıkartırız.

Farfan'a 7 milyon euro vermektense di Mariaya 15 milyon euro veririm.

Yaş konusunda Maria çok avantajlı. Ayrıca daha istikrarlı ve 1 kademe daha iyi topçu.

Bonservisine verilecek 15 milyon euroyu çok rahat çıkartırız.

Muhtar hadi herşeye tamam olsunda Farfan senede 35 maçtan aşşağı oynamayan adam.Nasıl Di Maria daha istikrarlı oluyor.Ayrıca 7 ve 15 arasındaki farkı tam anlayamıyorsun anlaşılan.Kaldı ki Di Maria'yı 20-25 ten aşşağı ümkün değil alamazsın.

Di Maria'yı alsınlar solbekte Riera'nın oynamasına razıyım:o

Şu yazılanlara bakıyorumda HAYRET ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL...

Galatasaray şayet Cimbom United adı altında ikinci bi takım kurupda herkesin çöp diyerek takaslarda kakalamaya kalktığı yedeklerini oynatsa; Şu TSL de her sene şampiyonluğa oynayıp, kesin her yıl Avrupaya gider..

Frei'yi fazla küçümsüyorsunuz...Tamam hataları var ama diğer arkadaşlarına çok geç katıldı...Ayrıca fazla hızlı o ileriye çıkana kadar bizimkiler orta sahaya çıkıyor..Bileklerine hakim ancak güçsüz biraz..Yani Emre Çolak'ta kısa falan ama onda hız'da yok öldürücü pasta yok.

haklısın renktaşda abartılıyor tıpkı amrabat gibi geldiği zamanı hatırla nasıl bayılıyordu millet kötü diyenlere hemen kuş diyorlardı...frei iyi hoş da arda yerine frei alınsın diyen var düşün..yıldız olacak adam ya da bize katacak adam hemen belli eder kendini frei değil maalesef bu...he alınırsa gelir oynar ama beklentiyi düşük tutun derim..

amrabat kalsın... Amrabat kalmalı... ergenlere beğenidremedik adamı deli olacam ya :mad:

Şu yazılanlara bakıyorumda HAYRET ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL...

Galatasaray şayet Cimbom United adı altında ikinci bi takım kurupda herkesin çöp diyerek takaslarda kakalamaya kalktığı yedeklerini oynatsa; Şu TSL de her sene şampiyonluğa oynayıp, kesin her yıl Avrupaya gider..

kimler mesela

amrabat kalsın... Amrabat kalmalı... ergenlere beğenidremedik adamı deli olacam ya :mad:

Abi öncelikle niye bu forumda herkes kendi gibi düşünmeyen insanlar için "ergen, yok sen git fm oyna ehehehe" tarzında cümleler kurma sıfatlar takma gereği duyuyor bir izah edersiniz sevinirim bizde mi öyle yapalım ben ergeni üstüme alındığım için değil ama Amrabat'ı beğenmiyorum açık açık bir sürü gerekçe sayılabilir siz neden beğendiğinizi ya da bizim kanatımızın Ambarat olması gerektiğini açıklar mısınız madem?

Bende beğenmeyenlerdenim abi.Eğer kalacaksa başka kanat elemanımız olmadığındandır.Zira hız ve güçten başka bir özelliğini göremedim ben.Bizde oynayacaksa eğer futbol zekasıda olmalıydı.Bende gelişini çok istedim ama kabul etmeliyiz ki hepimizi yanılttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt