Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

"Türkiye ve Trabzonspor'da 10 milyon euro edecek oyuncu yok.

adamların açıklamalara bak, açlıktan millete laf eder duruma gelmişler

sağbek örneği sabah sabah iyi güldürdü:lol::lol::lol:

1.3m dany alves oynuyomuş :D dünyadan haberi yok bunun :D 3m versen gelmez bjkye

Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

bu önder özeni severdim ama bi yerleri kalkmaya başladı yakında bilici postalar bjk nin aykutu olur görürsünüz basın toplandılarında bir havalar bir havalar hemen kalkmış bir yerleri

Kerim Frei / Hakan Calhanoglu / Okay Yokuslu / Semih Kaya / E.Colak / Furkan Ozcal .. saglam genclik olur Takimda

genc oyunculari falan birakin da en acilinden sol bek ve orta saha lazim bize. haziran bitti minimum 5 transfer lazim.

Haber eksik yazılmış alıntı yaptığın yerde tahminen...

Benim okuduğum cümle "türkiye'de 1.3m euro verdiğin sağ bek dani alves, maicon, gökhan gönül etkisi yapması lazım"

Önder Özen sonuna kadar hakediyor şu anki görevini ve şahsen ben inanıyorum adama.

hee tabi aynı pozisyon çap açısından galatasaray ve fenere uymaz asla ama bence bu seneki durum ve vizyon olarak cuk diye oturmuştur bjkye. İnşallah güzel bi takım kurarlarda ligin kalitesi artar.

dani alves muhabbetı tamamem yanlış anlaşılmadır,1,3 lıraya oynayacak sağbek çok ust düzey bırı olmalı dıyor

turkıye sartlarında

Kulübeye yapılacak alternatif oyuncu transferleri en az ilk 11'e yapılacak transferler kadar önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt