Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim scout utkucan twitterdan durum güncellemekten başka birşeye yaramıyor

u20 bizim ülkemizde adam bütün maçları izliyor ama geleceğe damga vurucak bütün adamlar kapıldı neredeyse ne işe yarıyor anlamış değilim bula bula hakan'ı bulur zaten bu forum 2 sene önce yazıyordu hakan'ı

emre utkucan premier lig maçlarını yorumlamıyormu ligtvde ben bu sene premier lig transferi bekliyordum o yüzden ama hiç adı geçen oyuncu yok kolarov dışında

r.sneijder 2 yıllığına urfasporda

Re: Transfer Nöbeti

Transferi bir senede zamanında yapsak şaşarım.Bizim ihtiyacımız olan transferler 4-5 tane erkenden bitecek transferler.Her sene kamp döneminin yarısında transfer oluyor.

Hakan için gerçekten girişimimiz varmış , ancak Hamburg yeni aldığı için , transfer şuan için değilde uzun vadede olurmuş olursa , ön görüşme , söz niteliğinde :yenieek:

Oğlum Drogba Sneijder bizde ya la. Ben hala ikilemde kalıyorum kaç ay geçti üzerinden:D

seytan diyor umarim fenere ceza cikmaz , yoksa bunlar kilini kipirdatmaz rakip kalmazsa

emre utkucan premier lig maçlarını yorumlamıyormu ligtvde ben bu sene premier lig transferi bekliyordum o yüzden ama hiç adı geçen oyuncu yok kolarov dışında

kolarov burda orda taraftarin ve bir kac masa basi gazetecinin üretigi bir isimdir. listemizde yokdur olmadida hic.

nani belki diye biliriz premier ligden. onu en azindan baskan bir kere dile getirmisdi

"Manchester City's Aleksandar Kolarov may follow Tevez to Juventus" 2 gün öncenin haberi. Hiç bir yerde ilgilendiğimiz hakkında haber çıktı mı ki ? Sadece anket, taraftar istiyor muhabbeti değil mi zaten.

Melo --> Sao Paulo

Wellington --> Galatasaray

once benden duydunuz

duyum bile yok ya. ne kadar sıkıcı bir transfer sezonu. şu yabancı olayı kesinleşse de bi herkes önüne baksa. kerim ve umutu alsa sevinecek haldeyim şuan

baskana kolarovu sormadılarki yanlıs hatırlamıyorsam :)

evet sormadilar dogruda bu kolarov isim kim nerden cikdi ?! biraz takip ettigimde burda forumda bir ton insan onun ismini yazmayi basladi keske onu alsak gibilerden sonra 1-2 gün sonra bir spor gaztesi onu yazmisdi . bidaha da düsmedi piyasada ismi :D ilgilendigimizi hic zanetmiyorum vallahi.

aslında herkes takımında görmek istediği oyuncunun ismini yazar demekki bizde kolarovu istiyoruz :D

aslında herkes takımında görmek istediği oyuncunun ismini yazar demekki bizde kolarovu istiyoruz :D

iyi bende messi yi istiyorum. nasil olacak simdi :D

neyse hayal kurmak serbest tabiki :b5:

sol bek carlinhos alinir alinacaksa sol bek tabiki.

iyi bende messi yi istiyorum. nasil olacak simdi :D

neyse hayal kurmak serbest tabiki :b5:

sol bek carlinhos alinir alinacaksa sol bek tabiki.

bizim bu transfelere kafa yorduğumuz kadar fatih terim yormuyordur yav hoca verir isimleri öncelik sırasına göre o olmazsa diğeri ama biz maşallah yönetim kurulundaki biri gibi konuşuyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt