Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 transfer bekleyenler hala uyanmamis

Allah akil fikir versin

Yalnız Bruma'ya topa vurmayı öğretmişler. Ah o Linnes'in çevirdiği topu gol yapsaydı tamam olmuş bu diyecektim. O pozisyonda yine eski Bruma'dan ufak bir kesit verdi.

Bruma ile sözleşme yenilenmeli bencede acilen hemde. En geç devre arası. Maaşını da ilk onun ödenmesi gerekir. Menajeri çakalın teki hiç beli olmaz vallahi. Bir ribery vakası ne camia nede bünyem bidaha kaldırabilir

Bony ve Lucas sorusuna , politik cevap vereyim ; iki bölgeye de ihtiyaç olduğu gerçek demiş hoca. Yani ilgilenmiyoruz diyemedi , buna da şükür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma ile sözleşme yenilenmeli bencede acilen hemde. En geç devre arası. Maaşını da ilk onun ödenmesi gerekir. Menajeri çakalın teki hiç beli olmaz vallahi. Bir ribery vakası ne camia nede bünyem bidaha kaldırabilir
olcanı,yasini,donku,umutu,tarığı gönderip bu gencoya 2 milyon avroyu versinler

Bruma son vuruşlarını geliştirmiş gerçekten de.İnşallah Dursun bir hıyarlık yapıp satmaz adamı.Zaten transfer yapamıyoruz bari elimizdeki işe yarar birkaç futbolcuyu elimizde tutalım.

Abartmayın şu an tam ne kazanıyor bilmiyorum ama 1.4 galiba. Yap 3 yıl daha en fazla 1.75 vereceksin. Hemen uçurmayın hala ciddi riskler taşıyan bir adam.

Yalnız Bruma'ya topa vurmayı öğretmişler. Ah o Linnes'in çevirdiği topu gol yapsaydı tamam olmuş bu diyecektim. O pozisyonda yine eski Bruma'dan ufak bir kesit verdi.

Top Hareketli olduğu için onu kaçırması normal. Onu en iyi forvetler dahi kaçırabiliyor .

Bony ve Lucas sorusuna , politik cevap vereyim ; iki bölgeye de ihtiyaç olduğu gerçek demiş hoca. Yani ilgilenmiyoruz diyemedi , buna da şükür.

Hamza olsaydi Bony icin 30 milyon euro istediler diyip kapatirdi konuyu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza olsaydi Bony icin 30 milyon euro istediler diyip kapatirdi konuyu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk başta sevmemiştim de sonradan adam iyi niyetli olduğunu gördüm. Bruma'ya ilgisi ve olcan , umut gibi adamları kadrolardan çıkarması gerçekten pozitif şeyler .

denayer-akpa akpro- leiva-bony :uyy:

Kesinlikle orta saha ve forvete transfer şart.Yoksa ilk 4 e zor gireriz.Hatta bana kalsa 2 orta saha ve 2 forvet alınması gerekir ama ben 1'er tane almalarına bile razıyım artık.Daha fazlasında gözüm yok.

Tabii eğer eksik bölgelerimize takviye yaparsak bu sene şampiyon olma ihtimalimiz yüksek.

okadar olur, her pozisyon gol olmaz.
simdi ligde böyle pozisyonlar olacak hemen homurdamalar olmamasi lazim.
bu böyle oyuncular icin faydali degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt