Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.304
- 2.158
Renktaş hem açılmıyor hemde ecnebice bilmiyoruz.
Özet geçsene sana zahmet
HELAK OL DURSUN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özet geçsene sana zahmet
HELAK OL DURSUN
elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...Cenk ergun 2 gun once soyledi zaten, bruma'ya gelen teklif tatmin etmedi diye.
Ozaman cabezas haberi dogru... niye durduk yerde bir kanat oyuncuyla ilgilenelim? Riekerink bruma'nin kalmasini istede yonetimin amaci bruma'yi satmak bence.
Eger psv 5-6m'dan fazla teklif etmesse, bruma gitmek istese de, o paralara yonetim satmaz.
elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...
emrah sneijderin bölgesinde oynar.yasini adamdan saymıyorum.podolski de kanat forvet.Podolski, Yasin ve Emrah'ı sattın heralde.
evren göz muhabir olduğundan beri hayırlı bi haber vermedi,alışığızGunicinde Ntvsporda da Brumanin yonetime gitmek istedigini belirttigi konusulmus.
Gunicinde Ntvsporda da Brumanin yonetime gitmek istedigini belirttigi konusulmus.
elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...
aynen.ben gidem de sarı zeytin yiyem ünsal.bruma meselesi kapansın artık.artık orta saha ve forvet gelmeli
bu sene güveniyorum ardamBruma konusu neden kilitlendi
Nevzat dindar ne yazik ki guvenilir bir kaynak degil,sergen Bunu daha once defalarca yazdi
Cabezas yerine o takımda ki forvet 19 numara gelsin.