Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş hem açılmıyor hemde ecnebice bilmiyoruz.

Özet geçsene sana zahmet

HELAK OL DURSUN

Nurullah Fethi Nickli Üyeden Alıntı
Fark ettim erişime kapandı dosya. Yazının içeriği fb li zeki bir kişilik 2005-2006 sezonunda bizimle bjk arasında ki maçta şike olduğunu yazıyor ama öyle böyle değil yok çapraz sorgu yapın hepsini içeri atın falan filan komikti

Abi bu tarz bir mesajdı.

Elle tutulur pek bişey yok akp hakkında ama Ordu Belediye Başkanı penis büyütücü krem istemiş resmi mailleşmeden :D :D

Son düzenleme:
Cenk ergun 2 gun once soyledi zaten, bruma'ya gelen teklif tatmin etmedi diye.

Ozaman cabezas haberi dogru... niye durduk yerde bir kanat oyuncuyla ilgilenelim? Riekerink bruma'nin kalmasini istesede yonetimin amaci bruma'yi satmak bence.

Eger psv 5-6m'dan fazla teklif etmesse, bruma gitmek istese de, o paralara yonetim satmaz.

Son düzenleme:
Aspor'daki bayan muhabir de biz görmedik öyle bir açıklama diyor . DHA başka kimse de demedi , yazanlar zaten kaynak olarak dha diye yazıyor . Anlamadığım bu haberi yapan arkadaş bruma'yı tenhada mı sıkıştırdı da kimse görmedi , bilmiyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cenk ergun 2 gun once soyledi zaten, bruma'ya gelen teklif tatmin etmedi diye.

Ozaman cabezas haberi dogru... niye durduk yerde bir kanat oyuncuyla ilgilenelim? Riekerink bruma'nin kalmasini istede yonetimin amaci bruma'yi satmak bence.

Eger psv 5-6m'dan fazla teklif etmesse, bruma gitmek istese de, o paralara yonetim satmaz.
elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...

Gunicinde Ntvsporda da Brumanin yonetime gitmek istedigini belirttigi konusulmus.

Gunicinde Ntvsporda da Brumanin yonetime gitmek istedigini belirttigi konusulmus.

Valla o çocukta menajerin şeytanlıklarına uyacak saflık var zaten . Bu seneki GS'de patlama ihtimali fazla iken gideceğim diye tutturursa çok ağlar , hayroviç vs. Gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

artık orta saha ve forvet gelmeli

yalanlama nerde eyyy yönetim

elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...

Bruma podolski sinan yasin emrah - 5 tane kanat

Ya bruma haberi yalan, ya da gercekten yonetim bruma'yi satip uygun bir fiyata kanat oyuncusu alacak.

Bruma konusu neden kilitlendi

Nevzat dindar ne yazik ki guvenilir bir kaynak degil,sergen Bunu daha once defalarca yazdi

turşu kardeş brumayı satamazsın kardeşim bu 1 2. sponsorda alman gerek 3.Dos ile forwad alman gerek 4.İstifa verip defolman gerek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt