Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
sen yine de kesin konuşma renktaş ben inanmıyorum ters totem yapalım gitmez bunlaroğlum tarık,olcan,donk ve umut gidiyo lan!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen yine de kesin konuşma renktaş ben inanmıyorum ters totem yapalım gitmez bunlaroğlum tarık,olcan,donk ve umut gidiyo lan!!!
Neyse futbol'a dönelim. Konu baska yerlere gitmesin. Zaten gidisat iyi degil.
oğlum tarık,olcan,donk ve umut gidiyo lan!!!
Türk insanina da cahil derim, alman insanina da cahil derim, fransiz insanina da.. Üstün irkmi türkler ki bunu kabul etmiyorsun? Cahil isen cahilsin, o kadar.Türkler zamaninda napmis sana bilmiyorum belli ki cocuklugunda birseyler olmus ama Bundan Türk halkini sorumlu tutman yanlis
Artik Türk insanina cahil demekten vaz gec
bulasma su iki üc heriflere. Cidden degmez bunlarin problemeri baska

bulasma su iki üc heriflere. Cidden degmez bunlarin problemeri baska
yine
nöbette
NELER OLUYOR
Türk insanina da cahil derim, alman insanina da cahil derim, fransiz insanina da.. Üstün irkmi türkler ki bunu kabul etmiyorsun? Cahil isen cahilsin, o kadar.
Türkler bana gecmisimde birsey yapmadi, benim gecmisim türklere yasamakla gecmis zaten. Eger senin türklügün bu ise hayatinda basarilar. Ben insan olmayi tercih ediyorum.
Yav hep ayni isimler zaten. Birde cevaplarina bakarsan; Hic tarafsiz ve objektif olarak benim argümanlarima karsilik veremiyorlar.bulasma su iki üc heriflere. Cidden degmez bunlarin problemeri baska
Adam sana bana yani Türk halkina cahil diyor ne bu rahatlik
Alman vatandasi oldugun icin mi
Homo demedigimi yukarda yazdim, Yasin'e aramizda ki muhabbetten dolayi dedim. Aksine homolara karsi degilim, herkes istedigi gibi.Insan olmayi tercih ettigin icin mi insanlara homo,egitimsiz ve cahil diyorsun
Yav hep ayni isimler zaten. Birde cevaplarina bakarsan; Hic tarafsiz ve objektif olarak benim argümanlarima karsilik veremiyorlar.
Sürekli cevap: Yav gec, hakaret etme, yav gec. Sonra birde neden egitismiz diyorsun diyorlar. Ula senin sergiledigin tavir ve resmin egitimsizligin dibi.
Homo demedigimi yukarda yazdim, Yasin'e aramizda ki muhabbetten dolayi dedim. Aksine homolara karsi degilim, herkes istedigi gibi.
Egitimsiz ve cahil neden mi diyorum? Senin gibi insanlar yüzünden. O kadar egitimsiz birisin ki, egitimsiz demeyi hakaret olarak algiliyorsun. Keske zamaninda egitim görseydin.
pazartesi sanırımbizim ikinci kamp ne zaman basliyor
bosveeeeeerrrrrrrr degmez bunlara
Adam sana bana yani Türk halkina cahil diyor ne bu rahatlik
Alman vatandasi oldugun icin mi