Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkler zamaninda napmis sana bilmiyorum belli ki cocuklugunda birseyler olmus ama Bundan Türk halkini sorumlu tutman yanlis

Artik Türk insanina cahil demekten vaz gec
Türk insanina da cahil derim, alman insanina da cahil derim, fransiz insanina da.. Üstün irkmi türkler ki bunu kabul etmiyorsun? Cahil isen cahilsin, o kadar.

Türkler bana gecmisimde birsey yapmadi, benim gecmisim türklere yasamakla gecmis zaten. Eger senin türklügün bu ise hayatinda basarilar. Ben insan olmayi tercih ediyorum.

Türk insanina da cahil derim, alman insanina da cahil derim, fransiz insanina da.. Üstün irkmi türkler ki bunu kabul etmiyorsun? Cahil isen cahilsin, o kadar.

Türkler bana gecmisimde birsey yapmadi, benim gecmisim türklere yasamakla gecmis zaten. Eger senin türklügün bu ise hayatinda basarilar. Ben insan olmayi tercih ediyorum.

Insan olmayi tercih ettigin icin mi insanlara homo,egitimsiz ve cahil diyorsun

bulasma su iki üc heriflere. Cidden degmez bunlarin problemeri baska
Yav hep ayni isimler zaten. Birde cevaplarina bakarsan; Hic tarafsiz ve objektif olarak benim argümanlarima karsilik veremiyorlar.

Sürekli cevap: Yav gec, hakaret etme, yav gec. Sonra birde neden egitismiz diyorsun diyorlar. Ula senin sergiledigin tavir ve resmin egitimsizligin dibi.

Adam sana bana yani Türk halkina cahil diyor ne bu rahatlik

Alman vatandasi oldugun icin mi

Ülkeyi dışardan takip edip bütün siyasi mevzuları bildiklerini zannediyorlar

Bunlarda ayrı kafa

Orada burada bulduğu komple teorilerine inanır,şu 2-3 günde yaşananan kahramanlık destanına inanmaz

Yasin Şimsek şimdi lazimdi. Fosur fosur uyuyor büyük ihtimal

Ya beyler siyaset için birbirinizi cidden kırmaya gerek yok..

Son düzenleme:
Insan olmayi tercih ettigin icin mi insanlara homo,egitimsiz ve cahil diyorsun
Homo demedigimi yukarda yazdim, Yasin'e aramizda ki muhabbetten dolayi dedim. Aksine homolara karsi degilim, herkes istedigi gibi.

Egitimsiz ve cahil neden mi diyorum? Senin gibi insanlar yüzünden. O kadar egitimsiz birisin ki, egitimsiz demeyi hakaret olarak algiliyorsun. Keske zamaninda egitim görseydin.

Yav hep ayni isimler zaten. Birde cevaplarina bakarsan; Hic tarafsiz ve objektif olarak benim argümanlarima karsilik veremiyorlar.

Sürekli cevap: Yav gec, hakaret etme, yav gec. Sonra birde neden egitismiz diyorsun diyorlar. Ula senin sergiledigin tavir ve resmin egitimsizligin dibi.

bosveeeeeerrrrrrrr degmez bunlara

Homo demedigimi yukarda yazdim, Yasin'e aramizda ki muhabbetten dolayi dedim. Aksine homolara karsi degilim, herkes istedigi gibi.

Egitimsiz ve cahil neden mi diyorum? Senin gibi insanlar yüzünden. O kadar egitimsiz birisin ki, egitimsiz demeyi hakaret olarak algiliyorsun. Keske zamaninda egitim görseydin.

Bence burda egitimsiz olan varsa oda sensin

Yanildiginda yanildim dememek icin 40 takla atan biri nedir?

bizim ikinci kamp ne zaman basliyor

Adam sana bana yani Türk halkina cahil diyor ne bu rahatlik

Alman vatandasi oldugun icin mi

cifte vatandasim.

Istedigini söylesin , Kendine göre bir görüsü var. O na bakarsan yüz binlerce kisiyi gebertimmi? katletmeyemi baslayim? Üstelik egitimsiz demek kötü birsey degil . Istatistikler bile bunu gösteriyor. Bu suc milletin degil hükümetin ve egitim sisteminin. Neyse baska mevzular. Degmez birbirinize girmeyi. Hele su aralar hic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt