Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.382
- 7.693
- 2.018
Yasin Şimsek şimdi lazimdi. Fosur fosur uyuyor büyük ihtimal
Su uyur, Yasin akar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Şimsek şimdi lazimdi. Fosur fosur uyuyor büyük ihtimal
bizim ikinci kamp ne zaman basliyor
Musap ona diyorsun ama sen sakin ol 3 günde 1 ceza aliyorsun la
Hic bir argümanima cevap veremediginin farkindasin degil mi? Sürekli elma dan armut a atliyorsun. Cidden aciyorum durumuna ama bugünlük yeterince alinti yaptim. Istedigin zaten buydu. Simdi gec, siyaset figürani ol birilerinin arkasi icin sokaga cik.Bence burda egitimsiz olan varsa oda sensin
Yanildiginda yanildim dememek icin 40 takla atan biri nedir?
Ülkeyi dışardan takip edip bütün siyasi mevzuları bildiklerini zannediyorlar
Bunlarda ayrı kafa
Orada burada bulduğu komple teorilerine inanır,şu 2-3 günde yaşananan kahramanlık destanına inanmaz
Ispat et adamsan. Etmezsen adam degilsin, herkese duyurulur.Adamın milli görüşü yok
Vatan sevgisinden,insanlıktan bahsediyor
Ne yapsaydı bu insanlar televizyondan senin gibi yaşanan gelişmeleri takip mi etselerdi ?
Sen anca izlersin zaten,izlemeye devam et..
Yusuf Ciftci, sen diger konu'ya gel buralarda uzatmadan, sana ahlak felsefesi vereyim. Felsefe'nin en kilit böglesidir ahlak.
Ispat et adamsan. Etmezsen adam degilsin, herkese duyurulur.
Hic bir argümanima cevap veremediginin farkindasin degil mi? Sürekli elma dan armut a atliyorsun. Cidden aciyorum durumuna ama bugünlük yeterince alinti yaptim. Istedigin zaten buydu. Simdi gec, siyaset figürani ol birilerinin arkasi icin sokaga cik.
Bende gurbetciyim, ama Allah'ima sukurler olsun ki senin gibi zihniyetlerden degilim.
Ulkemizin cumhurbaskani havaalanlari acmis, köpruler acmis, hizli trenler, duble yollar, hastaneler, universiteler, rusyada ve amerikada cami acmis...
Ulkemizin cumhurbaskani ezan okuyor, kuran-i kerim okuyor, haca gitmis, namazini kiliyor, milletimizin her dedigine yerine getirmeye calisiyor...
Ve bu amerikadan vatan hainin adamlari Cumhurbaskanimiza darbe yapmak istiyor, sen daha neyin derdindesin? Benim yazdiklarim sol kulagindan girip sag kulagindan cikiyor.
Sen vatan sevdalisi degilsin, yaziklarin ortada, daha fazla siyasete girme senin beynini yikamislar ayni hakan sukur gibi. Sana tavsiyem var, sokaklarda bu idam dusunceni soyleme, yoksa kotu yaparlar seni.
Modlar'dan ve renktaslarimdan transfer nobetinde siyaset hakkinda konustugum icin ozur diliyorum, bu zihniyete karsi kendimi cevap vermek zorunda hisettim.
Siyasetden ne kadar anliyorsun Yusuf Ciftci?Boşsun her kimsen boş adamsın sokaklarda padişahlık isteriz osmanlı torunuyuz diye gezen sakallı çocuk tacizcisi çakma hocalar, askerin boğazını kesen yozmalar şimdi toplanıp idam istiyo ve sen buna laf edenleri Türk halkına laf etmekle suçluyosun lan bunlar Türk mü bunlar araplaşmış yozmalar işidin talibanın bilmem neyin Türkiyede yaşayan versiyonları bunlar cahil tabi değiller mi ??Türk insanini kücük düsürücu cümleler kur,turkler söyle turkler böyle de ondan sonra neymis zavalliymis
Hadi ordan be
Haberin olmadan zaten para kacmaya basladi cok zaman once ulkeden.A Haber volBu yazdiklarin ciddi olamaz... nasil bir zihniyetsin yaw?
Vatan hainleri ulkemizin tanklarini, f16larini, silahlarini kullansin ve bizim milletimize dogru ates edip öldursun, sonra bu serefsizler allahsizlar dinsiz imansizlar feto'nun kopekleri ceza evine girsin, 200+ sehitlerimiz mezarlarina girsin, sehit aileleri ve 80milyon turk vicdan olarak rahat olacagini mi zanediyon?
Sen su yazdiklarina utanmiyon mu, insanliktan bahsediyor bide beyefendi, senin gibi zihniyetlere yaziklar olsun, senin insanligina yaziklar olsun, senin insanligindan utaniyorim lan ben.
Oturdugun yerde yorum yapmak kolay, kendini sehit ailelerin yerine koy, kendini darbeye hayir demek icin sokaga cikan milletimizin yerine koy, hangi partidan olsan farketmez... kendini guzel ulkemiz icin ay yildiz icin sokaga cikan insanlarin yerine koy ve bi daha dusun, ama yok fikrin degismez ise, ozaman benim anladigim, vatan sevdali degilsindir.