Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen anlamassin. Yazdigim kisi ne demek istedigimi gayet iyi biliyordur.

Benim neden idami destekledigimi anlayamamissin, cunku benim yazdiklarim sol kulagindan girip sag kulagindan cikiyor.

Senden ricam, bir daha alinti yapma, futbol ile ilgili olsa bile alinti yapma, senin gibi zihniyetle tartismak zaman kaybi, karsindaki kisinin yazdiklarini onemsemeden, okumadan anlamadan kafandakini hemen yaziyorsun.
100de 90 Atatürk düşmanı
Lozan Antlaşmasında gizli hükümler var 2023de petrol çıkarcaz zannediyo
Iskilifli Atıf Hocanın şapka kanunundan önce yazdığı kitap yüzünden asıldığını zannediyo
4 yıl önce fetöyü sorsan iyi adamdır derdi
Ecevit vs. Eski dönemlerde Kuranı Kerimi gizli gizli okuyodur sorsan
Camiler ahır olmuştur falan
Neyse duble yol gidiyoruz hüloooğ :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_Birbirinden_komik_Aakalar_16.gif

Sende olay bitti geliyorsun be Hayricim.

Pekala Yusuf Ciftci senin yaptigin ayrimcilik veya dislamalik degilmi? Senin ulkende bunu yapsalar hosuna gidermi? Musluman inancli birine yok arkadas seni bizim ulkemize almiyoruz deseler hosuna gider mi? Simdi bana yaptiginin farkina varmana istiyorum, cunku cok sacma ve gereksiz.

Ne bos bos konusuyorsun yaw. Kusura bakma da ateist olan kisi benim yazdiklarimi anlamaz. Ben Erdogan'a yapilan darbeyi kiniyorum, milletimie alcakca saldiran insanlari kiniyorum, sehit ailelerinin uzuntusunu paylasarak ve onlarin acilarini anlayarak idami destekliyorum, var mi diyecegin?

Turkiye ilerledikce, amerikadaki vatan haini kuduruyor.

Pekala Yusuf Ciftci senin yaptigin ayrimcilik veya dislamalik degilmi? Senin ulkende bunu yapsalar hosuna gidermi? Musluman inancli birine yok arkadas seni bizim ulkemize almiyoruz deseler hosuna gider mi? Simdi bana yaptiginin farkina varmana istiyorum, cunku cok sacma ve gereksiz.
Müthis tespit. Almanya da yabancilar Nazi'lerden sikayetci. Ayni insanlar ise kendi ülkesinde milliyetcilik pesinde.

Ama buna cevap vermez ki o, kafa basmiyor, net.

Idam cevabina gelince. Hic bir siyasi yapinin icinde olmamali.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ne bos bos konusuyorsun yaw. Kusura bakma da ateist olan kisi benim yazdiklarimi anlamaz. Ben Erdogan'a yapilan darbeyi kiniyorum, milletimie alcakca saldiran insanlari kiniyorum, sehit ailelerinin uzuntusunu paylasarak ve onlarin acilarini anlayarak idami destekliyorum, var mi diyecegin?

Ateistligimle ne alakasi var siyaset konusmak? Hala ve hala dini ve siyaseti karisitorsun sen kafanda? Bi turlu anlayamadin hic bir anlami olmadigini. Siyaset konusalim, din degil, din senin veya benim ozelimdir, ve kimseye laf ettirmem. Muslumanmisin? Saygim sonsuz, devam et, ama bana suan yapilan terbiyesizlikdir ve terbiyene takilmani istiyorum.
Simdi sen gelip bana Erdoganin darbenin hic haberdari olmadigini mi soyluyorsun? Pekala biraz sorgula (tabi o kadar beyin varsa sende). Okumusundur 1980de Turkiyede darbe olmusdu, ve bu darbe nasil gerceklesdi biliyormusun? Saat 4'de gece yarisi ve herkes uyurken kimse haberdar degildi. Ordunun cogu gidip darbe yapti. Ha simdi gecen haftadaki ''darbe''yi konusacak olursak darbe saat 21 civarinda basladi, millet ayakdayken. Boyle darbe mi olur? Darbede ilk olarka kimi susturacaksin biliyormusun? Erdogani susturacaksin. Onu bile bile yapmadilar. Televisionda izledigini pek fazla inanma derim ben, kendi mantigini ve kendi aklini kullan azicikda. Bu is en cok kime yaradi? Iste onlar yapti.

Sen demokrat bir insan degilmisin peki milletini ''darbe olayinin'' karsinda durdular diye? Idamin ne isi var demokrat bir ulkede? Vatan hainiyse ve bunu ispatlayabilirsen hukuksal olarak hapise sok adami? Simdi senin dilinle konusayim: SEN ALLAHMISINDA ALLAHIN YARRATIGINI OLDURUYORSUN? Adam oldurdu oldurmedi, hirsiz veya degil, sen kimsinde baska bir insanin hayatini aliyorsun?

Ben amerikan felanda degilim, bunu nerden cikariyorsun?

Ben ateist değilim de yine anlamıyorum senin düşünce motorunu. Ama boş ver bizim motor bozuk seninkiside maşallah takır takır işliyor. Ateistlerin anlama özürlü olduğunu çıkartan bir zekaya bize zaten bok demeye düşer.

Neyse sadece ateist olmadığımı ve bu bakış açınızı anlamadığımı söylemek istemiştim. Yani haşa size akıl vermek gibi olmasın ama sorun ateist olmakla veya olmamakla alakalı kaynaklanmıyor galiba.

O degilde Sergen'i nöbetten uzak tuttuk yani transferler yakin mesaleyi yakin

Operasyon basariyla sonuclandi beyler tartismalara son verebilirsiniz

Forum da ne kadar mal herif var. Ilginç.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Neyse bu kadar siyaset yeter, herkesin siyaset gorusu farkli, saygi duyorum.

Müthis tespit. Almanya da yabancilar Nazi'lerden sikayetci. Ayni insanlar ise kendi ülkesinde milliyetcilik pesinde.

Ama buna cevap vermez ki o, kafa basmiyor, net.

Idam cevabina gelince. Hic bir siyasi yapinin icinde olmamali.

Milliyetciligi degil ama benim kafamda olmayan insanlar benim ulkemde isi yok mantigi. Ben demiyorum ve hic bir zaman demedim ki inancli olan insanlar benim ulkemde bulunmasin diye. Herkes istedigi gibi yasasin istiyorum. Simdi bu cocuk bana ateist diyor ya ve kucumsuyor ya, ben hala ayni dusuncedeyim. Deliberal demokrasi boyle olur, ve ben onu destekliyorum

Yusuf Ciftci, alinma ama senin gibi zihniyetli ve egitimsiz insanlar en az terorist kadar tehlikeli toplum icin.

Insanlari zehirliyorsuniz.

forumdan uzak kalmam ıyı olmus sükrüm falan ceza yemıs ortam gergin tabi .:d

Yusuf Ciftci, alinma ama senin gibi zihniyetli ve egitimsiz insanlar en az terorist kadar tehlikeli toplum icin.

Insanlari zehirliyorsuniz.

Iste bak bundan bahsediyorum hakan yaptigi yorumlar yanlis seninle ayni fikirdeyim ama egitimsiz oldugu sana mi veya bize mi kalmis

Ateistligimle ne alakasi var siyaset konusmak? Hala ve hala dini ve siyaseti karisitorsun sen kafanda? Bi turlu anlayamadin hic bir anlami olmadigini. Siyaset konusalim, din degil, din senin veya benim ozelimdir, ve kimseye laf ettirmem. Muslumanmisin? Saygim sonsuz, devam et, ama bana suan yapilan terbiyesizlikdir ve terbiyene takilmani istiyorum.
Simdi sen gelip bana Erdoganin darbenin hic haberdari olmadigini mi soyluyorsun? Pekala biraz sorgula (tabi o kadar beyin varsa sende). Okumusundur 1980de Turkiyede darbe olmusdu, ve bu darbe nasil gerceklesdi biliyormusun? Saat 4'de gece yarisi ve herkes uyurken kimse haberdar degildi. Ordunun cogu gidip darbe yapti. Ha simdi gecen haftadaki ''darbe''yi konusacak olursak darbe saat 21 civarinda basladi, millet ayakdayken. Boyle darbe mi olur? Darbede ilk olarka kimi susturacaksin biliyormusun? Erdogani susturacaksin. Onu bile bile yapmadilar. Televisionda izledigini pek fazla inanma derim ben, kendi mantigini ve kendi aklini kullan azicikda. Bu is en cok kime yaradi? Iste onlar yapti.

Sen demokrat bir insan degilmisin peki milletini ''darbe olayinin'' karsinda durdular diye? Idamin ne isi var demokrat bir ulkede? Vatan hainiyse ve bunu ispatlayabilirsen hukuksal olarak hapise sok adami? Simdi senin dilinle konusayim: SEN ALLAHMISINDA ALLAHIN YARRATIGINI OLDURUYORSUN? Adam oldurdu oldurmedi, hirsiz veya degil, sen kimsinde baska bir insanin hayatini aliyorsun?

Ben amerikan felanda degilim, bunu nerden cikariyorsun?
Bunlarin aynisini bende dedim bana ise idam fikrini sokakta paylasma, fena yaparlar seni dedi kendisi.

Bu insanlar ciddi anlamda tehlikeli. Teröre bulasan hep ayni profiller.

Iste bak bundan bahsediyorum hakan yaptigi yorumlar yanlis seninle ayni fikirdeyim ama egitimsiz oldugu sana mi veya bize mi kalmis
Egitimsiz kötü bir söz degil ki yahu, tespit. Bana kalmamis elbette ama egitim konusunda ciddi anlamda sorunlu oldugu ortada, analiz edip kendi düsünmüyor.

Egitimsiz veya siyasetden anlamayan insan ve hele hele tartismaya bilmeyen insan, neden bu konulara girer Arda ? Konuya girmesin o zaman. Beni ne yaptigi ne okudugu ilgilendirirde ben adamla mi konusuyorum bileyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt