- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanatizm = bir konuda ikna olmak ve tutku demektirRasyonel dusunce ve fanatanizm ile ne alakasi var sorusunu sormak istiyorum ama belkide vardir, bak bilmiyorum.
ok..1-1 bitmiş.2.yarıda uyudum ben.golü arturo mina mı ne o atmışSergen kardeşim gif paylaşma telefon internetim içine ettinfakir adamım ben futbolcu falan diye bekliyorum. Bi bakıyorum mal mal dans edenler çıkıyor.
Bu arada dünkü maç kaç kaç bitti? Bizim angulo gol attı mı?
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vayy o kazma 10 numara nasıl gol atmış? Boca maçında çok malca goller kaçırıyordu. Gerçi duran topları çok çok iyi kesiyordu..ok..1-1 bitmiş.2.yarıda uyudum ben.golü arturo mina mı ne o atmış
Independiente del Valle vs Atletico Nacional 1-1 Gol De Arturo Mina Copa Libertadores 216 HD - YouTube beleş gol zatenVayy o kazma 10 numara nasıl gol atmış? Boca maçında çok malca goller kaçırıyordu. Gerçi duran topları çok çok iyi kesiyordu..
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten ben karıştırmışım ismini. 3 numara atmış. Nedense 10 numaranın adını öyle hatırlıyorum ama iyi kestiğini unutmamışım
Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Selçuk Leiva Sneijder
Bruma Kruse Poldi
Şampiyonuz.
Heyt be kim be tutar seni siyaset bilimleri uzmanı Hakan haiss.Yusuf Ciftci, alinma ama senin gibi zihniyetli ve egitimsiz insanlar en az terorist kadar tehlikeli toplum icin.
Insanlari zehirliyorsuniz.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Adasim, benim sana ateist dememin sebebi, sen benim Erdogan'i neden destekledigimi anlamak istemiyorsun, iste bu yuzden. Ister musluman ol ister ateist, karsimdaki insan eger gercekten insansa, iyi niyetliyse, basim gozum ustume.
Beyler daha fazla siyasete girmeyelim, dedigim gibi herkesin siyaset gorusu farkli, bu saatten sonra da tartismanin anlami kalmadi, yarina kadar tartissak bile ayni fikirde kalacaksiniz, birsey demiyorum, herkesin kendi dusuncesi var.
Ama Allah'in yolundan giden bir cumhurbaskani desteklemek topluma en az terrorist kadar tehlikeli ise, diyecek sözum yok, bazilarinin ne mal oldugunu ogrendim okadar.