Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasyonel dusunce ve fanatanizm ile ne alakasi var sorusunu sormak istiyorum ama belkide vardir, bak bilmiyorum.
Fanatizm = bir konuda ikna olmak ve tutku demektir

Sonra buna duygu ve gurur da karisinca rasyonel düsünce mümkün olmuyor. Buda bu arada bilimsel seviyede tartisilmis bir konu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

leiva_4802.jpg

Ya bize gelirsin oradan

Ya da bir ses duyarsın buradan
Öldürürüz kendimi zi
Dan dan dan dan dan dan

Blöf yok valla billa
Bize sen lazım illa
Güzellikle veya zorla zorla zorla

tumblr_n8fs8lYbN21sowe88o1_500.gif

Son düzenleme:
Sergen kardeşim gif paylaşma telefon internetim içine ettin :D fakir adamım ben futbolcu falan diye bekliyorum. Bi bakıyorum mal mal dans edenler çıkıyor.

Bu arada dünkü maç kaç kaç bitti? Bizim angulo gol attı mı?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sacma sapan tartismalara gerek yok.idam suan gelse bile darbeciler idamla yargilanamaz kanun anayasa acik zaten bu konuda. Sonraki suclar icin tartisilabilir bu konu demokrasilerde idam olmaz diye genellemeye de gerek yok bir cok demokratik ulkede idam var ama idam yerine muebbet hapis bir insan icin daha aci verici bence

Sergen kardeşim gif paylaşma telefon internetim içine ettin :D fakir adamım ben futbolcu falan diye bekliyorum. Bi bakıyorum mal mal dans edenler çıkıyor.

Bu arada dünkü maç kaç kaç bitti? Bizim angulo gol attı mı?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ok..1-1 bitmiş.2.yarıda uyudum ben.golü arturo mina mı ne o atmış

Her dönem oldugu gibi bu transfer döneminde de son hafta yapilacak 1-2 transfer

Yonetimle alakasi olmayan,gelenek haline gelmis bir durum ne yazik ki

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Selçuk Leiva Sneijder
Bruma Kruse Poldi

Şampiyonuz.

Adasim, benim sana ateist dememin sebebi, sen benim Erdogan'i neden destekledigimi anlamak istemiyorsun, iste bu yuzden. Ister musluman ol ister ateist, karsimdaki insan eger gercekten insansa, iyi niyetliyse, basim gozum ustume.

Beyler daha fazla siyasete girmeyelim, dedigim gibi herkesin siyaset gorusu farkli, bu saatten sonra da tartismanin anlami kalmadi, yarina kadar tartissak bile ayni fikirde kalacaksiniz, birsey demiyorum, herkesin kendi dusuncesi var.

Ama Allah'in yolundan giden bir cumhurbaskani desteklemek topluma en az terrorist kadar tehlikeli ise, diyecek sözum yok, bazilarinin ne mal oldugunu ogrendim okadar.

Meydanlarda Allah diyip ezan okumak ha bir de gavurlara (Avrupa, İsrail, Rusya, ABD) rest çekmek Allahın yolunda demek için yeterli galiba..

Üstelik hırsızlık ve yolsuzluk yapsa demokrasiyi hiçe saysa o sözde rest çektiği gavurlara karşı dansöz gibi dönüp ayaklarına gitse bile önemi yok senin için

Ben bir Müslümanım ve Erdoğan'ı neden desteklediğini anlamıyorum anlamak istesem de anlayamıyorum. Haberim olmadam ateist mi oldum acaba tavsiye ver biraz..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt