Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydemir Akbaş'ı boyayıp zenci futbolcu diye getirdikleri film vardı Renkdaşlar öyle duruma düşmüşüz gibi transfer olsunda ne olursa olsun havasındayız. Olmaz böyle.

Telles'in parasını daha gelmeden Serdar için kullandık zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ağlatma beni kardes ya bu adam mükemmel olur tabi bundan iyi oyuncular var ama biz alamayız mevcut durumlarda alinabilecek tek oyuncu 7 civarı biter diye düşünüyorum.
Ayrıca ligimiz için cok uyumlu gol rekoru kirar bu adam ya.

Bence Dursun. Ama Dinazorlara da 3-5 birşeyler atmış olabilir, çünkü bugüne kadar her boka ses çıkaran muhalif heriflerin susması ve 3 maymunu oynaması normal değil. Aysal varken varolan çatlak sesler nedense birden yok oluverdi. Enteresan değil mi sence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Büyük tezgah dönüyor arka planda. Dursunla da işleri bitince tıpkı Adnan Polat gibi atacaklar. Aysal buna uygun biri değildi.

Tabi senin bu sorunu bir de Anti Aysalcı birine sormak lazım. Bakalım ne cevap verecekler

Evren Göz: "Riekerink yönetime rapor verdi. Olcan Adın, Umut Bulut, Donk ve Tarık Çamdal gibi isimlerle çalışmak istemiyor."

Evren Göz: "Galatasaray'da eğer kadroda düşünülmeyen oyuncular elden çıkarılamazsa kadro dışı kalmalar olabilir."

Olması gereken

Nöbette 340 kişi görünce dedim bişey oldu herhalde. Ama gene bişey yok.

Ligtv'ye gore Lucas Leiva,Bony ve Rodallega'yi alarak transferi sonlandirmak istiyormusuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonlandırmal istemek ile bunu başarmak arasında dünyalar var. Dursun bu üçlüden ancak Rodallega'yı alabilir bence çünkü Süperlig içinden olduğu için.

Donk kalabilir Bilali bedavaya verdiler ya yıllık ücreti de azdı orta saha rotasyonu için gerekliydi hayatımda görmem bir daha böyle adam nefret ettiğim insanlar içinde ilk 3 te bu Dursun

Sonlandırmal istemek ile bunu başarmak arasında dünyalar var. Dursun bu üçlüden ancak Rodallega'yı alabilir bence çünkü Süperlig içinden olduğu için.

Dursundan beklentim sıfır ama,mantıklı bakarsak 1 tane yıldız getirirler diye umuyorum.Yoksa 5 bin kombine satılmaz.

yav şeref aydın artık duyum vermiyo,boşuna laf söylemeyin.adam yorumunu yazıyo sadece.

• Henüz Liverpool'dan Leiva için resmi bir açıklama yapılmazken, yıldız oyuncunun dizine aldığı darbe nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.(sporx)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt